Så triller han

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juli 2007 Så triller han

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #520444

  Jonathan har de sidste par uger, trillet fint fra ryg til mave, når han lige fik en lille hjælpende hånd… Men her til morgen gjorde han det først selv, ved at holde i en af bøjlerne til sit aktivitetstæppe. Og bagefter gjorde han det sørme 4 gange helt uden hjælp… Han ligger lige på side og spræller lidt for at komme helt op, og så triller han lige så fint og får også flyttet armen ud på plads.. Og så skraldgriner han bagefter. Man kan virkelig se på ham, at han synes det er pragtfuldt at kunne komme rundt helt selv.. Men så blev han også træt, og nu ligger han og sover i barnevognen.. :-))
  Han kæmper også meget for at komme fra mave til ryg igen, men der skal han lige fange ideen med at få armen flyttet igen, så det kommer nok også snart..

  KH
  Cristina

  #2356300
  Anonym
  Gæst

  Ja, det er SÅ fedt!

  Jeg jublede sådan, da Malthe første gang kom om på maven i lørdags, at han næsten blev helt forskrækket. Han kiggede i hvert fald på mig som om han ville si’e: hva’ har du gang i med alt det postyr?! 🙂

  Kh. Mette og Malthe

  #2356301
  hunpingvinhunpingvin
  Medlem

  Det gør Natasja også 🙂 Hun gjorde det første gang 25 december med hele familien som tilskuere… Og nu triller hun rundt og rundt. Hun kommer faktisk pænt langt på ret kort tid :o)

  Og når hun så kommer om på maven så kommer rumpen i vejret og hovedet ned i tæppet. Og så møver hun ellers. Hun kommer dog ikke så langt og så bliver hun sur når hun ikke kommer hen til det legetøj der ligger udenfor hendes rækkevidde. Så må Mor lige hjælpe til :o)

  Det er bare så herligt…

  Inger

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.