Til Janis25

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2356225
  Janis25Janis25
  Medlem

  Hej Michele

  Det ser desværre lidt trægt ud her i Køge med henblik på pasning, men der er dog pasningsgaranti ved de 30 uger.. Så den ryger Bertram lige ind under.
  Han skal starte her 1. februar, og har endnu ikke fået nogen plads, har lige ringet i dag. Men de arbejder på livet løs, og som hun siger, så SKAL de finde noget. Så vi krydser fingre. Vi kan jo bare risikere, at vi får plads lang pokker i vold, fordi kommunen er blevet så stor…. – ved ikke engang hvor Gørslev ligger.. hehe

  Det skal også lige siges, at de små pus jo er skrevet op efter alder, så jo senere de starter, jo længere op på listen kommer de.

  Vi er nogle stykker herinde fra der mødes ind imellem, så du kan jo evt. støde på, hvis du har lyst, når I kommer herned imod.

  Janis

  #520428
  michelepmichelep
  Medlem

  Hej Janis.

  Tak for dit indlæg i min db. Jeg har siddet og kigget på nogle af dine flotte billeder, og må give dig ret – de ligner hinanden de to små.

  Jeg kan se at du bor i Køge Kommune. Vi skal flytte til Gørslev og bliver jo så også en del af Køge Kommune. Hvordan er det med pasning? Jeg kan se du har skrevet noget om det i din db.

  Vi må stikke hovederne sammen en dag, nu vi kommer derned af. Vi flytter her d. 01. feb, og nøj hvor jeg glæder mig til at komme i hus fremfor vores to-værelses lejlighed. Det er ved at være lidt trængt. Specielt her efter jul hvor William har fået mange gaver.

  Knus Michele

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.