sidder jeres børn?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juni 2007 sidder jeres børn?

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2333139
  Anonym
  Gæst

  Caysa bliver 6 måneder i dag. Hun sidder ikke endnu, det er tæt på men det kommer jo nok. Tror hun er en lille doven en:-) Hun vil kun trille fra maven og om på ryggen og er absolut ikke interesseret i at stå på benene. Der er masser af kræfter i dem når hun ligger ned og sparker fra men ikke på vilkår om hun gider stå på dem. Men som sagt det kommer jo nok.

  Hilsen Ditte

  #2333137
  sisling32sisling32
  Medlem

  Freja begyndte at sidde selv da hun var 5½ mdr. Hun sidder efterhånden rimelig stabilt, men tilter stadig hvis hun rækker for langt ud efter noget, så hun har også puder o.l. omkring sig, så hun ikke slår sig. Somregel vender hun bare om på maven og ligger der indtil hun brokker sig gevaldigt.
  Knus Sisse

  #2333138

  Ja Emilie er også begyndt at sidde selv nu.. Ligger dog altid en dyne bag hende, hvis hun nu skulle falde bagover.. :o) Men som regel ryger hun fremover og ned på maven… :o)

  Smil fra Maria og Emilie

  #516421
  Anonym
  Gæst

  Er egentlig bare lidt nysgerrig for at høre om jeres børn alle sidder selv på gulvetr efterhånden? Lærke er så småt begyndt på det og elsker det. Men hun sidder endnu ikke stabilt så jeg ligger ammepude rundt om hende. Hun sidder meget rank synes jeg. Nogle gange tager hun den dog forover,men hunhar endnu ikke slået sig, når altid lige at tage hænderne foran så hun bare glider ned på maven. Og så kikker hun vildt forvirret rundt:)
  Karina

  #2333141
  selmamorselmamor
  Medlem

  Marta er 7½ måned og er først begynd at sidde i løbet af den sidste uge, men så gik det også pludselig stærkt:-) – hun er blevet god til det helt vildt hurtigt!!

  Kh Katrine:-)

  #2333146
  mosquitomosquito
  Medlem

  Milas er ved at blive rigtig god til at sidde. Iaften har han siddet i ½ time på skumbrikkerne sammen med sin storesøster og bidt i dubloklodser 🙂
  Han har dig en ammepude bag sig, men han tiltede ikke idag 🙂

  Knus Tina

  #2333136
  mammismammis
  Medlem

  Villiam kan ikke sidde. Og det ser heller ikke ud til, at han kommer til det i nærmeste fremtid! Kan egentlig ikke forstå det, for hans søskende har alle siddet før de blev 6 mdr. Han har måske en rund numse:) Lægger ikke så meget i det, for ifølge de kloge, så skal de helst først sidde, når de selv sætter sig op:) kh mammis og Villiam snart 7 mdr

  #2333140
  zenta21zenta21
  Medlem

  Felix har siddet i ca. 1½ mdr. fra han var omkring de 5½ mdr.

  #2333145
  boble1975boble1975
  Medlem

  og han har siddet selv fra han var ca. 5½ måned, til at begynde med sad han som en gorilla, foroverbøjet med den ene hånd placeret i underlage og den anden arm fægtende i luften. nu sidder han fin og rank og er god til at falde ned på maven, hvis han får over ballance. Han falder ikke bagover mere og vi har fjernet puderne, så han har plads til at snurre omkring sig selv, hvis han laver en maveplasker.
  kh Pia

  #2333144
  nicomornicomor
  Medlem

  Jacob sidder nu ret sikkert, og har vel gjort det et par uger.

  Vi lægger dog næsten altid en (amme) pude bag ham, da vi kan være sikre på at hvis den ikke er der, er det lige den dag han synes at det er sjovt at kaste sig bagover, avs!

  Han kæmper lige nu med at komme op at sidde, men får kun løftet hoved og nakke, men jeg tror snart barnevognsselen kommer i brug for lige pludelig en dag er den der nok!

  Kh. Lone og Jacob

  #2333142
  stausholmstausholm
  Medlem

  Når man holder ham i hånden sidder han rank og flot men lige så snart vi slipper, så vælter han til siden.. og det ser faktisk ikke ud til at han kommer til det lige med det samme, men det kan jo selvfølgelig komme lige pludselig..
  vh maja

  #2333143
  irenejorgirenejorg
  Medlem

  Ja! Men tilter stadig, så hun har gode bløde puder omkring sig.
  Kh. Irene

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.