Voksipose??

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #513372
  stausholmstausholm
  Medlem

  Hejsa

  Til vores første barn havde vi ikke en voksipose, men brugte liften. Og vi havde et liftnet i bilen og det fungerede rigtig godt. Men nu har jeg købt en voksipose, og så er det bare lige jeg vil spørge dem der tidligere har brugt sådan en, hvordan det lige er den fungerer… Kan man køre med den i bilen i stedet for liftog hvordan skal den så spændes fast??

  #2316280
  mosquitomosquito
  Medlem

  du kan ikke bruge den i bilen istedet for lift….

  Den er god i barnevognen istedet for dyne osv også når de bliver lidt ældre.

  Knus Tina

  #2316281
  MetteRoseMetteRose
  Medlem

  som tina skrev så nej det må du ikke. Man kan brække deres ryg når man bremser op.

  Jeg har selv en som vi bruger til Christoffer. Nu bruger vi den kun i hans barnevogn og klapvogn. Men sidste år brugte jeg den rigtig meget som “lift”.(min kan man lægge en bund i) da han blev for stor til at lægge i liften. Havde den med når vi var i byen osv.
  Min har været alle pengene vær.

  #2316282
  chnejadrchnejadr
  Medlem

  Nix, du kan ikke bruge den i bilen – men til alt mulig andet – vi har været rigtig glade for vores (som er en kopi m. dun i).

  I øvrigt fraråder Rådet for større færdselssikkerhed nu brug af liftnet, de er simpelthen ikke sikre nok. Uh, bare tanken om hvordan en baby kan rasle rundt i sådan en lift 🙁 Så hvis jeg var dig ville jeg klart vælge en babyautostol.

  Knus,
  Christina

  #2316283
  Anonym
  Gæst

  Hej
  Du skal så bare tænke på at hvis man skal kører lidt længere end 30 minutter skader det deres ryg. Der er ikke rigtig noget der kun er godt desværre 🙁
  Christina

  #2316285
  chnejadrchnejadr
  Medlem

  Den med de 30 minutter gælder ikke længere helt så håndfast. Altså, man skal selvfølgelig ikke køre med dem i mange timer hver dag, men man kan godt lade dem sidde længere end de 20-30 minutter man anbefalede for 3 år siden. Og hvis man skal en længere tur en dag holder man nogen pauser undervejs, og så går det alligevel.

  Rådet for færdselssikkerhed har udsendt nye retningslinjer for nylig, og de anbefaler ALTID autostol, med mindre barnet er præmaturt eller sygt og derfor ikke kan sidde.

  Deres hjemmeside er nede lige nu, men jeg finder lige et link senere 🙂

  Knus,
  Christina

  #2316284
  chnejadrchnejadr
  Medlem

  http://www.sikkertrafik.dk/11723e80/GSID/5238972

  Og det var selvfølgelig Rådet for større færdselssikkerhed, jeg mente.

  Knus,
  Christina

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.