Hvem kender en god bog?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Maj 2007 Hvem kender en god bog?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #512733
  Anonym
  Gæst

  Jeg kunne godt tænke mig en god bog om små børn. havde lånt een af en veninde, men synes altså at den var meget overfladisk.

  Kunne godt tænke mig at vide mere om de her udviklingsspring og tigerspring som jeg hører nævnt herinde, og som jeg ikke ved hvad er og hvornår kommer.

  Fx. hvad gør at Jonatan for tiden bliver vanvittigt bange og skriger til utrøstelighed når han er ved een som ikke lige er mig eller hans far og han ikke kan se een af os.
  Han hygger sig fint ved andre når vi er lige ved siden af.

  Og påvirker det søvnmønster at han lige pludselig i een uge kan gribe ud efter ting med begge hænder og 2 dage efter begynder at tage ting i pincetgreb. Synes at mindes at når de udvikles, så kan det påvirke alt muligt.

  Nå men jeg mangler altså en god børnebog.

  Nogen ideer??

  Sille

  #2313181

  bogen hedder 60 vidunderlige uger , otte skridt i dit barns mentale udvikling og den er efter min mening næsten uundværlig…… der var flere gange i mødregruppen med laura hvor vi alle sad med unger som viste de samme tegn og efter vi begyndte at kigge i denne bog, ja så fik vi en forklaring med om hvorfor de lige opfører sig som de gør pt….

  Helle

  #2313183

  der skulle være den 60 vidunderlige uger… har lige reserveret den på biblioteket, og venter med spænding! Den skulle fortælle om de forskellige tigerspring og udviklingen de gennemgår!

  #2313182
  anjafynanjafyn
  Medlem

  Hej. på vores børn hjemmeside er der en artikel om tigerspring, der forklare det hele rigtig godt. http://www.voresborn.dk/get/2733.html

  Hilsen Anjafyn og Tim 3 1/2 måneder

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.