Legetøjsfavoritter???

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Maj 2007 Legetøjsfavoritter???

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #512680
  Anonym
  Gæst

  Hej alle

  Synes det kunne være sjovt – og måske kilde til inspiration også – at høre lidt opm, hvilket legetøj, der er blandt favoritterne hjemme hos jeres små maj-poder…?

  Her hos os er det musikelefanten fra lamaze, thildekluden, en hjemmehæklet frø med udstikkende øjne, et bestemt dørhåndtag (mage til alle andre i huset, men kun de ene synes at begejstre pigen???) og endelig alskens kulørte magasiner og reklamer… 🙂

  Hilsen Helle

  Hilsen Helle

  #2312945
  Anonym
  Gæst

  Her er det et baby-spejl.

  MVH Tine

  #2312944
  Anonym
  Gæst

  Lamaze-måleorm, bide-dinosaur fra Sassy og en legetøjshummer 😉

  #2312946
  nusermornusermor
  Medlem

  Her er Skwish ranglen et stort hit, ligesom hans nye rangle larve er det – der er små bjælder i følehornene og de er meget spændende at putte i munden. Næsen er også godt gennemgnasket efterhånden – og han hviner højt når han ser den. Ellers er spejlet også meget populært – samt storebrors bløde bamser som er sjove at trække op til ansigtet og blive kildet lidt, samt mærke på dem med de små fingre..
  Kh
  Jette og Jonatan 16.5.07

  #2312941
  Anonym
  Gæst

  Her har vi et HABA legetæppe som jo har en masse fine farver og figurer og dem ligger hun og kigger og rører meget ved. Desuden så har hun en fin farvestrølende sommerfugl som både kan knitre, pibe og med et lille spejl og den hiver hun også altid fat i. Men noget specielt ynglings lejetøj synes jeg ikke hun har, det er vist for tidligt.

  Men hun synes det er sjovt at gøre de øvelser som vi laver når vi er til baby gymnastik (stimulastik). Sansegyngen er super dejlig og hun bliver så rolig af den. Et sikkert hit for store som små.

  Lotte og Silje 18/5

  #2312942

  Den er sort/hvid/orange, og Timm elsker den simpelthen! den har en babyko inde i maven som man kan tage ud, så den er lidt pædagogisk/anatomisk korrekt!

  #2312943
  Anonym
  Gæst

  Hvad er det for en sansegynge du omtaler – lyder spændende.

  Trine

  #2312947
  mosquitomosquito
  Medlem

  Her er Lamaze-fluen et hit lige nu…. Den fik vi fra Gyldendahl bogklubben og han EEEELSKER at vi sætter den på hans mave og trækker i den (den vibrerer) så klukgriner han:-)

  Det er så fedt!

  Ellers er han glad for aktivitetstæppet med dyrene der hænger deri, som han kan baske til:-)

  Knus Tina og Milas

  #2312948
  MariaBFMariaBF
  Medlem

  Jeg har lige købt et nyt legestativ fra Fischer Price (plastic stativ på bud i føtex til 100 kr) – det er bare en succes. Reklamer kan knitre dejligt. Lamaze elefanten får nogle ordentlige ture, og så har vi sådan en uro fra Lamaze også, som bare er det bedste, når man ligger på puslebordet. En mummitroldsbarnevognsrangle og hendes bamse og kylling musikuro… Ellers er pt det bedste stykke legetøj hende selv! Hun drøner rundt på maven, så det får hun mere tid til at gå med end at kigge på legetøj…

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.