DAMN.. Så fik Pierre mellemørebetændelse

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2007 DAMN.. Så fik Pierre mellemørebetændelse

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #510419
  Anonym
  Gæst

  Har lige været ved vagtlægen med en skrigende knægt siden igår aftes og med 39.4 i feber.

  Dommen var så mellemørebetændelse i begge ører. P** det har også bare været på vej i hele dec. mdr. før det brød ud. Da han har været syg on and off med høj feber, hoste, snottet, højre trommeinde udspilet og lidt rød men UDEN betændelse, og har faktisk ikke rigtig vil spise noget hele mdr…..
  Så jeg VIDSTE det var et spørgsmål om tid før det brød ud, men at der ville gå hen hel mdr. havde jeg ikke lige forudset… ØV….

  Lige nu sidder jeg bare og tænker, P** og L*** jeg GIDER simpelhen bare IKKE etv. endnu et ørebarn, har s** haft mine 2 stk. i 5 år non stop……… Jeg orker det virkelig ikke en gang til.

  Så kryds lige finger for at Pierre IKKE blive et ørebarn, men jeg har fra dag et af, da jeg blev gravid hele tiden sagt at den sikkert også blev et ørebarn som de 2 andre….

  Selv vagtlægen som virkelig virkede ret kompentent (staves) om øreprobelmer, sagde at han syntes jeg skulel tage til ørelægen og få lagt dræn i når han var færdig med pencelinen, så jeg vil ringe til vores ørelæge på torsdag og høre hvad hun siger til det ud fra de 2 stores ørehistorier og alt hvad de gik igennem.

  Øv siger jeg bare, stakkels Pierre, som virkelig er forpint lige nu.

  en mega klatøjet som ikke har sovet en dyt Pia, engel Patricia og stakkels Pierre

  #2299563
  HelseHelleHelseHelle
  Medlem

  Øv bøv Pia. Kender det alt for godt. Har selv haft to af slagsen. Har derfor specialiseret mig i dette område inden for mit felt, og har lavet dette kursus for “ørebørnsforældre”
  http://www.body-zones.dk/visArtikel.asp?artikelID=1608
  Ved ikke det har nogen intereese overhovedet, men du kan jo se på det.
  Held og lykke med den lille.
  Knus – Helle
  http://www.body-zones.dk

  #2299566
  Anonym
  Gæst

  Hej

  Hvor er det synd. Christian har også haft mellemørebetændelse og det er bare ikke sjovt :o( Stakkels jer.

  Ang. Helle, så lyder det da meget spændende, men må indrømme jeg blev lidt skeptisk da jeg så der forhandles det der Xango juice… Jeg har set det på TV – tror det var i Operation X eller lignende. Det fik stor kritik fordi det koster vanvittig mange penge og tvivlende effekt og ligner svindel…??

  Nå, men uanset så håber jeg du finder en løsning der gør det nemmere for jer alle.

  Vh Heidi

  #2299562
  HelseHelleHelseHelle
  Medlem

  Hvorfor i al verden skal juicen blandes ind i dette….
  Ja, men nu skal jeg jo ikke dømmes, fordi jeg sælger en juice der har virket på mig. Jeg har i 7 år spist medicin for en knude på hypofysen, som gjorde at det tog os 3 år at få den 1. fødte.
  Først i min 3. graviditet kunne jeg undvære medicinen, fordi jeg drak min juice. Og alle blodprøver er normale når jeg drikke den, hvilke de ellers aldrig har været i de mange år.
  Jeg ville bare ønske at folk sætter sig lidt mere ind i tingene, inden man tror på et sådant program. Jeg har selv undersøgt al videnskabeligt materiale omkring denne frugt, og sjovt kunne jeg finde nogle og tres dokumenter i en videnskabsdatabase, som Kontants – vel nok velbetalte . “videnskabsmand” ikke kunne finde. Jeg har endda købt nogle af dokumentationerne og mailet dem til Kontant, samt sagt at de godt måtte bruge min historie – men neeej – kun focus på det negative. Det er vi danskere gode til.
  Det jeg fandt i dokumenterne, var nok til at jeg ville give det et forsøg mod min knude – trods prisen – og det har jeg aldrig fortrudt.
  Og til sidst – hvor længe tror du folk ville blive ved med at drikke en juice til 300 kr flasken, hvis de ikke mærkede en effekt ? Ikke særlig længe vel. Og ville du ikke selv lige undersøge dokumentation omkring et produkt, hvis du skulle ofre så mange penge på det? Jeg giver dig ret – synes selv det er urimeligt dyrt. Men det virker lige så godt på min knude som en medicin til 500 kr for 8 tabletter med en alen lang bivirkningsliste. Så vil jeg altså helst have det naturlige og bivirkningsfrie.

  #2299564
  L8pigenL8pigen
  Medlem

  …Det var en skarp reaktion, Helle…. Dejligt at du er blevet hjulpet af denne her juice (som jeg i øvrigt ikke kender), men derfor kan det jo godt være at nogen “fifler” når de sælger den og lover mere end juicen kan holde… Et produkt kan jo hjælpe nogen mennesker uden at der kan laves videnskabelig dokumentation for effekten.
  Det er vel tilladt at stille kritiske spørgsmål til “naturlige” produkter ligesom det er tilladt at stille kritiske spørgsmål til “medicinske” produkter?
  Nå, undskyld, jeg blev vist lidt opfarende dér – jeg synes bare tit at Heidi netop undersøger mange ting og stiller gode spørgsmål… Vi vælger jo hver især det vi synes er bedst, og jo flere spørgsmål der bliver stillet, jo mere oplyste løsniger vælger man (forhåbentlig (c:)

  VH Lotte

  #2299565
  L8pigenL8pigen
  Medlem

  Håber det går bedre nu hvor han har fået penicillin.

  Det virker som om at rigtig mange børn har glæde af at få lagt dræn – måske en god løsning at få det gjort nu, så ikke Pierre skal få en lige så lang “ørehistorie” som sine store søskende?

  Krydser fingre for ham (c:
  VH Lotte

  #2299567
  Anonym
  Gæst

  Uha uha da da Helle, det var sørme ikke min mening at gå til angreb. Jeg skrev bare jeg var skeptisk udfra hvad jeg havde set på tv. Jeg dømmer ikke nogen eller noget, læg også lige mærke til mit spørgsmålstegn…! Når min viden kun kommer fra det program som åbenbart ikke er helt troværdigt, så kunne du jo også have valgt – på en pæn måde – at forklare mig hvordan det hænger sammen ;o)

  Det er da super at du har haft effekt ved at drikke juicen. Jeg er heller ikke selv fan af kemisk medicin, men tilhænger af det naturlige og dyr er juicen jo ikke hvis den har effekt.

  Nu ved jeg godt man ikke skal tro på alt hvad man ser på tv, men når man som almindelig dansker ser sådan et program, så er det da klart man er skeptisk, måske indtil man har hørt en andens synspunkter – feks. dine, ikke særlige venlige, men gode argumenter.

  Men fred være med det. Min søn har som skrevet også haft mellemørebetændelse og er det noget han får igen og igen vil jeg da ikke afslå mig fra at prøve andre ting end lige det den almindelige læge anbefaler.

  Vh Heidi

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.