Hvornår starter jeres i dagpleje/ vuggestue

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2007 Hvornår starter jeres i dagpleje/ vuggestue

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2299170
  CatojeCatoje
  Medlem

  Emil starter i dagpleje 1. februar, og jeg synes bare ikke at det kan passe, at min lille dreng snart skal til at afleveres hos en fremmede dame, han er jo lige blevet født :o)
  Men det skal nok gå, håber bare jeg for hende dagpleje moderen, jeg har ønsket….
  Er meget spændt på hvordan det kommer til at gå, og har snakket meget med mine veninder, der har børn ude, om det…
  Jeg var ikke i tvivl om at han skulle i en dagpleje i stedet for vuggestue, han skal bruge nok af sit liv i en institution, jeg synes en dagpleje virker mere hyggeligt/hjemmeligt, hvis i forstår…

  Catoje og Emil 8 mdr. og 1 dag…

  #510354
  Anita22Anita22
  Medlem

  jeg vil gerne høre om jeres overvejelser og beslutninger om dagpleje/vuggestue.

  Nana skal i dagpleje fra d. 7. januar!

  Puhhh det bliver hårdt.

  Anita og Nana 8 mdr.

  #2299172
  mille68mille68
  Medlem

  Emma skal først starte til april/maj måned. har taget alt hvad jeg kan få… Hun skal også i dagpleje, da jeg også syntes det virker hyggeligere end vuggstue, min store gik også i dagpleje..
  glad for der er god tid endnu…
  mille og emma 7,5 mdr..

  #2299175
  chris36chris36
  Medlem

  Har søgt plads fra 1. januar men har intet hørt og ved ikke hvornår jeg hører noget. Har søgt vuggestue men kan få tilbudt en dagpleje og hvis det ellers virker ok, så er jeg da positivt indstillet.

  Men det er bare meget snart…bruger så min restbarsel på nedsat tid frem til foråret 2009 og jeg tror at jeg denne gang bliver rigtig glad for min prioritering mht afholdelse af barsel. Sidst var det tilbage for “fuld skrue”.

  Men det skal nok gå.

  Kh
  Chris36 og lillepigen 7 mdr.

  #2299174
  rosadearrosadear
  Medlem

  Olivia starter i vuggestue til februar. Jeg var slet ikke i tvivl om at det var det hun skulle, da jeg ville have uddannede pædagoger. Sjovt, hvor sikre man er på at man gør det bedste for sit barn, og så er vores valg så forskellige.

  🙂

  Karin & Olivia 7 mdr

  #2299176
  Anonym
  Gæst

  Hej

  Ja, shit så store de pludselig er blevet. Christian skal starte 1. februar i dagpleje. Var heller ikke i tvivl, men der er heller ikke nogen vuggestue her i vores lille by ;o) Jeg kan også godt lide det hyggelige hjemmelige ved dp, men min søster arbejder i en vuggestue og i lige nøjagtig den vuggestue ville jeg heller ikke have noget imod at aflevere min søn i. Men det er nok også forskelligt afhængig af hvor man bor.

  Jeg er ligeglad om dp er uddannet pædago, bare hun har god erfaring og børn selv. Og bare jeg svinger sammen med hende. Vi hører først fra kommunen efter jul, så jeg er ret spændt på hvor han skal hen. Jeg har ingen ønsker for jeg kender nogen dp i byen.

  Vh Heidi og Christian 7 mdr. og 2 uger – og som netop nu ligger og brokker sig og ikke vil sove… :o(

  #2299181
  Tonto78Tonto78
  Medlem

  Liva skal starte 1/3, og vi har ønsket vuggestue, men får nok tilbudt dagpleje. Det er også okay, for hun er lidt sensitiv, den unge dame. Vi har væet oppe og besøge vuggestuen, for vi skal jo flytte 1/2, så vi kender slet ikke noget til den, og den var bare så dejlig! Ren vuggestue, 20 børn fordelt på tre stuer – og kun 6 børn på den “lille” stue :-).
  Man kan være heldig med den rigtige dagplejer, men man kan også være uheldig… Så hvis vi får tilbudt dagpleje lader vi Liva være skrevet op til vuggestuen, og så kan i jo altid flytte hende, hvis det ikke fungerer.

  Tonto og Liva 300407, der igen har fået nyt tøj

  #2299179
  happythappyt
  Medlem

  Frederikke skal først starte til april. Jeg har også taget alt hvad jeg kunne få + ferie. Men jeg er spændt på det, synes man hører så meget om at man ikke får til den tid man gerne vil og så’n.. Faktisk er hun skrevet op 1.3 bare som sikkerhed, og så må vi betale det ekstra hvis det kommer der til. Jeg vil så gerne have tid til indkøring, og vil ikke risikere først at blive tilbudt en tid når jeg er startet på arbejde, så det bliver farmor som skal overtage indkøring..

  hilsen Tanja

  #2299171
  L8pigenL8pigen
  Medlem

  Har netop aftalt indkøringstidspunkter igår. Vi skal derud sammen den 2. januar i ½ time, 4. januar skal hun være der alene i 2 timer, og 7. januar bliver det 9-15 alene. Jeg kan godt få lidt ondt i maven over det, men jeg er glad for at have god tid før jeg selv skal tilbage på arbejde 27. januar. På denne måde slipper hun for at blive kastet direkte ud i 7.30-17.30 med det samme.
  Her i landet bruger man vist ikke dagpleje/vuggestue/børnehave, men istedet creche, som er en mellemting mellem vuggestue og børnehave, hvor der er børn fra 2 mdr (!!) til knap 4 år, hvor de starter i skole. Sarah skal være på en stue med 12 børn op til 1½-2 år. De virker heldigvis søde, men pyh – det bliver altså lidt hårdt (c:

  VH Lotte

  #2299173
  Anonym
  Gæst

  Min lille pusling skal allerede smides ud i realiteternes verden om en måned. Suk. Jeg er som den bekymrede førstegangsmor meget spændt på, hvordan det skal gå. Hun er super reserveret overfor andre end sine forældre, og græder så snart andre skal passe hende bare 10 minutter….. Jeg er ikke sikker på, at hun er helt klar til hverdagen i en dagpleje, men på den anden side trænger hun voldsomt til at blive socialiseret og finde ud af, at andre mennesker ikke er farlige.

  Vi har lige fået pladsen til hende idag, og jeg skal møde dagplejemoderen første gang på fredag. Det glæder jeg mig MEGET til – og jeg håber inderligt at hun har de ressourcer der skal til for at få Sara til at falde til hos hende!

  Derudover skal det siges, at jeg glæder mig meget til at starte på arbejde igen, selvom jeg er bekymret for Saras liv i dagplejen. Jeg trænger efterhånden til at få lov til at tænke på andet end Sara (har kun været væk fra hende 3 gange siden fødslen!). Nu må vi se, hvordan det går…..

  Mvh dkmus1

  #2299180
  sisjaatunsisjaatun
  Medlem

  Min datter, på næsten 8 måneder, startede i vuggestue i mandags. Hun har taget det så flot, men hun kommer også fra en stor familie så hun er vandt til at ryge fra hånd til hånd, og vi var temmelig hurtige til at få hende passet. Tror hun var lige omkring 1 måned da hun blev passet første gang….
  Vi har valgt vuggestue, da vi møder tidligt og hun derfor skal afleveres omkring kl 6 hver morgen. Så tidligt er der ingen dagplejere der er oppe ude hos os. Havde jeg frit kunne vælge havde jeg nok taget en dagpleje… Føler mig mere tryg ved den måde:-)

  #2299178
  pippelippippelip
  Medlem

  Ja, jeg må igang den 3. januar, så tager farmand over i 2 mdr. Vi regner med, at Maja skal starte i dagpleje i slutningen af februar, så far kan køre hende ind, inden han skal på job igen.

  Vi håber meget, at det kan lykkes, at hun får den samme dagpleje som storesøster, da han bare var super god. Lad os se, de siger vi evt. kan bede om at blive overflyttet, når han så har en ledig plads.

  Mvh. Pippelip + Maja 8 mdr.

  #2299177
  Anita22Anita22
  Medlem

  tak for jeres svar.. Det bliver spændende jeg glæder mig faktisk til at komme i gang igen. Jeg skal snakke med min dagplejer d. 20. dec. Tror hun er god hun er ca. 45 år gammel og har alle kurserne der er tilbudt fra kommunen. De skal i legestue hver onsdag. Så det er jo super.

  Anita og nana der kravler overalt

  #2299182
  KodeRedKodeRed
  Medlem

  Vorest datter på 2 har en rigtig sød dagplejemor som hun elsker men når hun er syg har fri eller skal afspadsere så er det 100 forskellige gæstesteder og det vil vi ikke mere så ronja skal i vuggestue – en super god privat vuggestue der åbnede i august vi har sat vores hus til salg og købt en grund der ligger lige ved friskole vuggestue og naturbørnehave, vores børn skal være i institutioner i mange år så ve flytter efter det. men ok syntes da det er lidt synd hun skal starte ved 14 børn i stedet for 3. Nu er der det at jeg kun arbejder deltid når jeg arbejder så de er meget hjemme og så er det trygt at de kommer samme sted hver dag

  Mie og Ronja 7 mdr

Viser 14 indlæg - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.