Til gokhan

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #510148
  Anonym
  Gæst

  Hej Tanja,

  Ang dit indlaeg i dagbogen om at sove. Proev at tage Ege til en cranial osteopath – se link: http://www.cranial.org.uk/page3.html

  De kan altsaa goere undervaerker paa de smaa. Mille har gaaet ved en siden hun blev foedt. De kan korrigere evt ubalancer i kroppen og lindre dem ved meget forsigtig trykker paa kraniet og ryggen.

  Det er virkeligt et forsoeg vaerd!

  kh nena1308

  #2297920
  Anonym
  Gæst

  Hej

  Ja, det var ikke nogen dum ide hvis det er noget der har stået på et stykke tid.

  Jeg var selv til kranio sakral da jeg var gravid. Jeg løftede for tunge ting på job og det var som noget sad i klemme. Jeg blev behandlet og det blev bedre.

  Det er da et forsøg værd og skader gør det ihvert fald ikke ;o)

  Vh Heidi

  #2297919
  gokhangokhan
  Medlem

  Tusinde tak for rådet, jeg vilprøve at snakke med kæresten om det, for man tror ikke på “alternative” behandlinger hernede, og jeg ved ikke engang om de har sådan noget hernede, men jeg læste lige den link du sendte, og det ser rigtig godt ud.

  endnu engang tak for tippet.

  tanja

  #2297921
  Anonym
  Gæst

  Her i England er osteopthy en “anerkendt” behandlingsform. Min praktiserende laege som er en privat laege anbefalede mig faktisk at tage Mille til en osteopath. Men jeg ved godt hvordan alternative behandlings metoder tit bliver set ned paa. Hvis du ikke kan finde en i Tyrkiet kan du ihvertfald finde en i Danmark. Det er vist tit fysioterapeuter som har taget en videruddannelse (ikke helt sikker).
  Mille har et rimeligt skaevt kranium og det har virkeligt hjulpet. Det hjalp ogsaa da hun havde begyndende kolik og paa hendes foedder (hun har jo “klumpfod” paa begge foedder, men de er faktisk rettet helt ud efterhaanden)

  Tror nogen gange den medicinske verden er “bange” for den alternative verden. Det var da ikke lang tid siden at man heller ikke troede paa akkupunktur??

  Ha en rigtig god weekend og held og lykke med Ege’s soevn 🙂

  Mange hilsner fra

  Nena1308

  #2297922
  HelseHelleHelseHelle
  Medlem

  Kranio-Sakral Terapi er en del af Osteopatien, som er en anerkendt uddannelse – og i USA en del i den lægelige uddannelse. Det er kun her i Danmark vi er så stok konservative, så hver gang der kommer lidt anden tankegang ind – så er det alternativ behandling eller kvaksalveri.
  Men jeg kan klart anbefale dig det – tænkte præcis det samme, da jeg læste din dagbog – og har egentlig tænkt på det før ved at læse dine indlæg og jeres historie.
  Jeg arbejder selv med denne behandlingsform og andre, men er specialiseret i ørebørn og kolikbørn. Hvis du kan finde en behandler i Tyrkiet, så er det guld værd. Det kan være en Kranio-Sakral Terapeut eller en Osteopat. Børn de plejer at reagere så dejlig hurtigt, så du vil allerede se resultater efter 1-3 behandlinger.
  Held og lykke
  Helle – http://www.sundeboern.dk

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.