Hjælp… drengenavne!

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2007 Hjælp… drengenavne!

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #509065
  Anonym
  Gæst
  #2292011
  Anonym
  Gæst

  Vi venter os en dreng, og da vi allerede har brugt NAVNET på den første (William) er det dælme svært at finde noget vi er ligeså glade for, har gloet “navnebogen” igennem utal af gange… er der nogle gode forslag på flotte drenge navne ?! Kh Sanne

  #2292013
  HojlandHojland
  Medlem

  Tja, vi har 4 af slagsen og de hedder Peter, Kristian, Daniel og Thomas. så det synes vi jo er nogle superskønne navne.
  Hilsen Pia + Daniel fra nov. 2004 og Thomas fra apr. 2006

  #2292017
  Anonym
  Gæst

  Kære Sanne
  William er et rigtig godt navn og jeg synes jo det ligesom råber på at blive suppleret af enten en Waldemar eller Phillip ???
  Ellers synes jeg godt om: Lauge, Villads, Storm, Sejr… men det er nok i den lidt mere specielle afdeling.
  Bedste hilsner
  Ann (19 plus 5)

  #2292008
  lewisstinelewisstine
  Medlem

  Puha, ja det er svært da det jo gerne skulle passe til jeres første fine navn, William… Ligesom morann synes jeg også at Valdemar eller Phillip er gode bud. Eller måske Magnus? Selv har vi udset os navnene Lucas eller Elias hvis vi får en dreng, men der er jo mange skønne navne! Giv jer godt tid, og søg navnene ofte, så kommer der pludselig et som bare er det PERFEKTE!
  Held og lykke, Stine

  #2292009
  tvilling26tvilling26
  Medlem

  hejsa

  jeg venter, også en dreng og har en i forvejen, han hedder Oliver og ham der bliver født kommer til at hedde Oscar..

  knus Rikke 20+3

  #2292018
  Anonym
  Gæst

  Jeg synes godt om Albert, Anton og Gustav. Vi har selv en Karl og kommer nok til at bruge en af de førnævnte navne til April.

  God weekend

  #2292012
  gokhangokhan
  Medlem

  Jeg har altid været glad for Christoffer eller Jonathan, så det bliver nok et af disse vi vælger som den danske del, dog har vi stadig lidt problemer med at finde et pænt tyrkisk navn. Hmm.

  Held og lykke med valget

  Tanja

  #2292016
  Anonym
  Gæst
  #2292014
  CMai1980CMai1980
  Medlem

  Hmmm…. ja, selv om det er et ret specielt navn, er jeg altså bare helt vild med Leander….. synes bare at det er et fantastisk (og ikke så brugt) navn, men det synes min kæreste desværre ikke, og da vi jo begge skal synes om navnet, kan jeg vist godt skyde en hvid pil efter det….. ØV ØV ØV. Ellers har vi også talt om Elias, Marcus, Noah, Oliver, og ikke mindst William som i jo så har brugt.

  Knus Camilla (17+0)

  #2292005
  Anonym
  Gæst

  Hej Tullepige
  Jeg synes Sebastian passer godt til William, men der er rigtig mange flotte drengenavne, synes jeg. Vi har en David fra 04 og hvis han får en lillebror, tror jeg, han skal hedde Jonas eller Julian, hvis han får en lillesøster er jeg helt blank! Forslag udbedes…
  Mvh Lene 19+0

  #2292007
  kaya555kaya555
  Medlem

  hmm kender du mon denne side ????

  http://www.20000-names.com/male_turkish_names.htm

  (Vi bruger selv siden til hjælp når vi skal navngive vores killinger. Har opdræt af katte under katterinavnet DK-Pisik.) Men vores kommende søn skal også have et dansk navn og et kurdisk/tyrkisk navn. Men navnet er slet ikke fastlagt i nu.

  #2292006
  Anonym
  Gæst

  Jaaa jeg synes bestemt heller ikke at det er nemt at finde på navne især ikke her tredje gang…Vi håber at kunne se hvilket køn der gemmer sig til næste scanning, så bliver det nok lidt nemmer. (håber jeg).

  De to andre guldklumper vi har hedder Marco og Olivia og synes jo også at det nye navn må/skal passe til dem, men det er ikke nemt.
  Vi har snakket om Bastian og Bertram hvis det bliver en dreng og hvis det bliver en pige så snakker vi om Phillipa eller Fia, men vi er slet ikke enige endnu ;O)))))

  Sanne.

  #2292015
  skrupsakskrupsak
  Medlem

  Nu venter vi en pige, men hvis det havde været en dreng var navnet blevet Asger. Kan også godt lide August og Sigfus.
  Mvh. maria

  #2292010
  Anonym
  Gæst

  Hej

  Vi har en Oskar (og en Klara), og hvis den næste bliver en dreng har vi ikke nogle navne overhovede. Mange af dem vi kan lide, er allerede “taget” af venner og familie. Her kommer nogle forslag alligevel: Aslak, Johan, Albert, Thomas

  Trine maj 07

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.