En lille barnevogn

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Marts 2007 En lille barnevogn

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #507029
  Anonym
  Gæst

  Da vi havde brug for en barnevogn til Andreas, købte vi en stor vogn med langt liggemål, så han kunne bruge den længe.

  Nu hvor vi venter nr. 2 vílle vi gerne have en lille vogn, let at have med omkring, og som Lillen kan bruge i dagligdagen(storebror kiggede surmulende ned i bordet, da jeg spurgte om Lillen måtte låne hans).

  Den behøver IKKE at koste millioner…

  Nogen forslag???

  Majken

  #2280277
  Anonym
  Gæst

  Man bruger typisk en barnevogn 2-3 år, og en god en kan sagtens holde meget længere. Kig på Blå Avis e.a. Når man så er ude og kigge på en god en, så kan man jo liige høre om de har andet til salg – autostol, lift, klapvogn og noget af alt det andet. På den måde kan man tit gøre en god handel ved at få en asse ekstraudstyr med, som måske kun skal bruges i få måneder.
  Men kig på det link jeg har sendt tidligere. På http://www.forbrug.dk er der masser af test og gode råd til hvad man skal kigge efter. På undersiden http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/nyfodt/ er der masser af gode tips man kan bruge. Vi venter nummer tre, så her er genbrug en god ting. Jeg kender dog godt det der med at afstå sin barnevogn til en endnu ukendt lillesøster/ lillebror…det er ikke altid populært. Vi har allerede flyttet den kommende storesøster til en større seng, så babysengen er ledig i god tid inden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.