Natble

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #504069

  I mange dage har Mikkel kommet ned og klaget over at natbleen irretere og strammer gerne ved 22 – 22.30 tiden. Nu vil han ikke ha den på og i 2 dage er det gået helt uden uheld….skønt men også lidt sørgmodigt at det nu er helt slut med små ble børn. Nu mangler kun at sige farvel til middagsluren men det vare vist lidt.

  kh
  Lone

  #2264239
  akolsenakolsen
  Member

  Hej
  Jeg er misundelig! Dana er slet ikke parat til at lægge bleen, men vi håber, hun vil blive bedre til det, når hun nu begynder børnehaven.

  Venligste hilsner

  Annemarie og Dana, såååå parat til børnehave!

  #2264238
  Anonymous
  Guest

  Det er da dejligt!! Nogen gange kommer det bare helt af sig selv, det er de heldige.

  Min datter smed bleen (om dagen) i sommers, men hun bruger stadig ble om natten. Det variere meget om hun har tisset i den når vi tager den af om morgene. Nogen gange kan der går 2-3 dage uden noget, og så har hun tisset i bleen på 4 dagen. Så vi holder den bare på hende indtil der er flere tørre dage.

  #2264237

  Det går stædig rigtig godt uden natbleen og der har ikke været ret mange uheld. han kommer stædig ned om aften men nu går vi bare ud og tisser og i seng igen. Ville entelig bare sige at han faktisk tit havde våde bleer om morgen men derfor kan det godt være at de kan uden natble. vi smed den til middagsluren for 3 måneder siden og der har aldrig været et eneste uheld.

  kh
  Lone

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.