Gider ikke!

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #490659
  JsLeneJsLene
  Medlem

  Ja, det er dagens nye udtryk – vi sender en varm (u)tak til storesøster, som har lært Marianne denne irriterende vending… Det var ikke med vilje – hun undervuderede bare papegøje-effekten.

  Ellers er vi nået til ‘nej’-fasen – der kan siges nej til stort set alt bortset fra tilbud om cola 😐 Før i tiden var hun meget god til at hjælpe med at dække bord, rydde legetøj op osv – når hun bliver spurgt nu, siger hun nej og skynder sig væk!

  Andre med søde børn, der er ved at udvikle sig til små charmerende monstre?

  Mange hilsner,
  Lene & stridebassen Marianne

  #2190214
  1babysnart1babysnart
  Medlem

  Herhjemme har yndlings udtrykket også været “gider ikke” i den sidste måned. Det kan siges til alt, især hvis damen bliver lidt fornærmet.

  Tina

  #2190211
  nu4mornu4mor
  Medlem

  Her er favoritudtrykket “lugter lort—puhh” meget lidt charmerende, og det giver spøjse reaktioner ude i den virkelige verden.

  Nanna

  #2190212

  Her er fisk virkelig spændende for tiden. Problemet er bare at det er svært at sige f, så det bliver til p og så har sk også været svært at sige, så det blev til k. Så kan I måske regne ud hvad han går og siger. Var til begravelse hvor jeg prøvede at få ham til at være rolig ved at læse en bog, hvori der var en fisk og Anton råber “Stor pik!”… vi gik vist lige ud af kirken under ceremonien. Det var heller ikke meningen at han skulle have været med, men nogle gange har man ikke andre muligheder. Vi har trænet noget siden, så nu lyder det mere henad fiks:-)

  Kh
  Aviaja

  #2190216
  lucasmor1lucasmor1
  Medlem

  simpelthen færdig af grin-tak for indlæg- heidi, oktoberterminen

  #2190213
  leandeleande
  Medlem
  #2190215
  Irene1667Irene1667
  Medlem

  Hæhæ you go Anton!!! -sådan at gøre mor pinligt berørt.

  Vi havde også engang en lillebror til et barn i bh, der konstant talte om “nemo-pik” ret sjove associationer.

  Her siges også NEJ ret tit, og hvis man virkeligt ikke gider, så er det hænderne i siden, læne sig lidt forover og sige: “neeeeeeeeeeeeeeeeeej” på bedste teenager facon.

  Gad vide hvor han har den stædighed fra, jeg har stadigt min, og Morten er sgu heller ikke den mindst stædige her i huset…

  Heldigt at Mira ikke kan tale endnu, selvom hun godt nok kan udtrykke sig, hvis hun er irriteret!!!

  KH
  Irene
  fri i dag, med to børn hjemme til eftermiddag. -og nyt job fra 1/12

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.