Øjensnask – et tip?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe September 2006 Øjensnask – et tip?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #489086
  Anonym
  Gæst

  Hullo – Kristoffer har snask i øjet men ikke noget jeg gør noget ved – endnu. Jeg mener at jeg brugte kamillete da Signe var lille men jeg syntes ikke at det var særlig effektivt. Nogen gode ideer til noget at tørre/ skylle øjne med.
  KH Lene

  #2181707
  Anonym
  Gæst

  Hej Lene!
  Prøv at vaske øjet med saltvand. Du kan købe det på apoteket eller lave det selv: 1 liter kogt afkølet vand med 9 gram salt (samme opløsning som isotonisk saltvand). Husk at vaske fra øjenkrogen og udefter. Hvis det ikke virker er det nok øjenbetændelse og det skal det behandles.
  Saltvand kan du også bruge til “bussere” i næsen. Du drypper en dråbe i næseboret, der kan løsne den/dem. Er der noget der kan fange ens øje mere end en busser der sidder deroppe og vipper 🙂
  Hilsen Camilla.

  #2181709
  Anonym
  Gæst

  Ja mon ikke det er det samme. Husk hver sin pipette til hvert “hul” 😉

  #2181708
  Anonym
  Gæst

  Ja, de bussemænd er godt nok ucharmerende. Men så er det vel det samme saltvand som vi alligevel køber i pipetter til Kristoffers næse, mon ikke? Det er ihverfald godt i forbindelse med snot af alle arter ( guf guf).
  KH Lene

  #2181704
  Anonym
  Gæst

  Jeg tror nok der går nogle pipetter til. Det er far der giver de forskellige dråber og det er temmelig undeholdende at være med på en lytter. Kristoffer har ikke helt fattet at han får det BEDRE af behandlingen.
  KH Lene

  #2181706
  Anonym
  Gæst

  Selvfølgelig kan jeg ikke huske hvor, men der ER en debat om massage og øjensnask et eller andet sted her i netdoktors babyklub.
  KH Lene

  #2181705
  nu4mornu4mor
  Medlem

  Jeg har også hørt noget med man kan massere og her har Søs permanent bussemandsøjne. Er der nogel der ved noget om det der massage?

  Nanna og bussemandsøjebarnet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.