Fuck, lort, pis og sgu….

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe September 2006 Fuck, lort, pis og sgu….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #489074
  1babysnart1babysnart
  Medlem

  ….ja undskyld mit sprog, men jeg forbeholder mig retten til at bande…..

  Troede lige at nu ville alt blive fryd og gammen med den mad da jeg købte flaske sutten med stort hul (tænk at jeg bliver ved med at tro på at NU går det nok). Det gik da også nogenlunde fint fra i fredags til idag, men så var det også slut…….

  Malika har ca. spist 50 ml pr. måltid idag på flasken (5 måltider ialt). Vi har simpelthen ikke kunnet få hende til at tage mere, men når jeg så tænker at tøsen stadig må være sulten, fandt jeg på at give hende patten. Og tænk jer, den spiser hun lystigt af, men det er bare ikke godt nok, for hun stopper når hun kommer til den tykke mælk, så skriger hun igen, og det var jo netop af den grund vi stoppede med amningen.

  Hun er s.. ikke nem at blive klog på. Hvis det stod til hende, så tror jeg at hun skulle spørges før hvert måltid: “Ønsker frøkenen babs eller flaske idag?”

  Jeg der bare ønskede at amme fuldt til hun var 6 måneder kan nu pludselig ikke vente til hun bliver 4 måneder og kan begynde at få grød….. Tør snart ikke tro på at hun vil spise det.

  Tina og besværlige Malika

  #2181666
  Irene1667Irene1667
  Medlem

  Æv troede lige, at det gik godt nu…

  Håber det går bedre i dag.

  Knus
  Irene

  #2181674
  1babysnart1babysnart
  Medlem

  Ja du har ret. Malika kan ikke være den eneste stædige baby, men jeg synes ikke rigtigt at vores sp kommer med nogle nye foreslag. Vi har joprøvet alt hvad hun hidtil har sagt, og det har jo desværre ikke hjulpet ret længe ad gangen. Hun kommer idag, så det bliver spændende at høre hvad hun har at sige. Malika har nemlig slet ikke spist noget siden inat kl. 03.30, for hun nægtede at spise noget her til morgen, og nu sover hun formiddagslur….

  Har snakket med min svigermor. Hun fandt barnets bog frem om min kæreste. Han vejede kun 5,4 kg da han var ½ år, for han spiste ingenting. Gad vidst om det kan være arveligt?????

  Tina

  #2181667
  leandeleande
  Medlem

  hej tina. jeg bliver lige nødt til at spørge ; har sundhedsplejesken ikke nogen råd??? det undre mig for jeg tror simpelthen ikke på at du er den eneste der har det sådan…
  håber det er en lille opmundring… men der må være andre der har en ligeså stædig baby som dig….
  leande og simon

  #2181668
  Anonym
  Gæst

  Jeg tror du stresser både dig selv og din datter.
  Er det virkelig nødvendigt? Inden du bliver pissesur så find lige ud af hvor mange børn som vælger at sulte sig selv ihjel.
  Men jeg tror at du mentalt er gået i hårdknude omkring din datters spisning og det er din opgave at redde situationen og jeg tror ikke lige det vil hjælpe at spørge et spædbarn hvordan hun vil ha sin mad.
  Hvis du tvinger mad i hende kan jeg godt forstå hun slår bak. Hun spiser noget, hun lever endnu og jeg mindes at du har skrevet at de andre ting omkring hende et OK.
  Måske hun prøver at sætte grænser, hvem ved.
  Men jeg stopper nu for jeg har på fornemmelsen at du slet ikke kan høre noget.
  Og hvis du allerede nu bekymrer dig for om din datter vil ha grød, så kan jeg godt blive rigtig bekymret for at du medbringer din stress fra amning til de næste måltider.
  Jeg håber at din sundhedplejeske har gode råd som du kan bruge.
  KH Lene

  #2181670
  taymi25taymi25
  Medlem

  Har læst din andre indlæg , og jeg kan forstå at du har meget mælk i bryster . Har læst en artikle om mor med overproduktion af mælk og barnet kan reageret med at ville ikke spise og skrige ved måltid. Artiklen stå på engelsk , men hvis du er interesere kan du læst det i http:/parenting.ivillage.com/baby/bbreastfeed/0,,94kctqn6,00.html

  #2181669

  Lige en lille erfaring jeg har gjort mig: Når jeg ammer Anton bliver han sur til sidst. Det kan godt være at det er den tykke mælk han ikke gidder at have, men jeg har altså fundet ud af at jeg bare skal tage ham fra lige så snart han bliver irriteret, og så stopper vi eller tager det andet bryst. På den måde er vi kommet væk fra at han blev sur. Måske det bare er en måde at sige at hun er færdig? Det kan jo godt gå rimelig hurtigt når de spiser… Prøv at tage hende fra når hun brokker sig og godtag at hun er færdig. Anton her har store runde kinder og fyldte bleer, selvom det nogle gange kan virke som om han ikke får så meget…

  Kan give Lene ret i at lidt afslapning måske vil hjælpe, selvom det er umådeligt svært. Her på Frederiksberg har vi en SP som er specialiseret i ammerådgivning -måske du kan få fat i sådan en?Held og lykke med det.

  Kh
  Aviaja

  #2181673
  Anonym
  Gæst

  er kendt for at have meget dygtige ammerådgivere. Du finder en liste på nettet og man skal ikke være medlem for at bruge disse ammerådgivere.
  KH Lene

  #2181672
  nu4mornu4mor
  Medlem

  Nogengange gider Søs heller ikke det tykke til sidst. Måske vil hun have en tår fordi hun er tørstig. Tænk hvis man var tørstig og ville have en slurk vand og så får man brun sovs.
  Du kunne måske prøve at leje et film kamera og filme når i har jeres spisesituation for det lyder som om der er gået hårdknude den. Det kan hjælpe dig at se hendes og dine egne signaler igen. Når du giver hende mad nu er du sikkert alt for stresset til at læse hende og dig selv. Og få hjælp NU for ellers tror jeg sgu heller ikke lykken er grød.

  Skriv endelig videre og ja pisselortepis
  Nanna (som er ved at brække sig over sin egen tekst som lyder rigtig tv-program-agtig)

  #2181671

  Hjemme hos os har vi meget korte spisestunder som stopper med et skrig, som jeg tror betyder “STOP IKKE MERE MÆLK” det står i stråler – stakkels dreng 🙂 og lillemanden tager fint på. I starten var jeg bange for at han ikke fik den tykke mælk, da han ligger så kort tid ved brystet. men så komme min sundhedsplejserke med et par kloge ord: ” Hvor tror du det forsvinder hen…De kære små kan ikke undgå at få den tykke mælk. Hvis ikke han får det i denne tår så får han det næste gang du ligger ham til samme brystet. den tykke mælk forsvinder ikke”.
  og det lød måske egentlig fornuftig nok, jeg tog den ihvertefælde til mig.

  Pøj pøj 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.