Madpakker

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #2172095
    SoffigirlSoffigirl
    Medlem

    figen-madder
    banan-madder
    tomat & agurk madder
    kartofel madder
    rosin madder

    ikke mere tid,
    tænker videre til senere 😉
    det var det første der strejfede mine tanker

    krams

    #487262
    Anonym
    Gæst

    Hej

    Jeg syntes, vores madpakker bliver så kød-tunge. Er der nogle der har forslag til godt ikke-kød pålæg til madpakken?

    Knus Gry

    #2172089
    Anonym
    Gæst

    Jeg synes også let det bliver kød-tunge madder, men fylder tilgengæld rigtig meget frugt og grønt i ved siden af.
    Kan dog også nævne æggemad, æblemad, nøddepostej.

    Dog kan jeg undres over, hvormeget mad sådan en lille purk kan spise, her bliver det 5 rundtommer plus frugt og grønt i store mængder. Den store er heller ikke småtspisende, så jeg frygter godt nok for vores madbudget, når de bliver teenagere 🙂

    Bente

    #2172092
    Anonym
    Gæst

    Hvad med bønnepostej eller ærtemos??

    #2172096
    Sunshine28Sunshine28
    Medlem

    Tartex som er noget urtepostej er et hit herhjemme
    Ellers avokado på brød

    Heidi

    #2172090
    Anonym
    Inaktiv

    Hmm, hvad er ikke allerede nævnt?

    Ost! her i huset er osten den største hitter på madpakken: Smørreost, skæreost, brie…

    Rikke

    #2172093
    Anonym
    Gæst

    Her hitter hjemmelavet smørestads af hårdkogte æg, karry, en klat yoghurt og en smule karry.

    Eller feta blendet med letkogte gulerødder eller broccoli.

    Mmmhmh.

    Og hvad med fisk? Røget makrel, røget laks, marineret sild?

    #2172094
    Anonym
    Gæst

    Hej alle

    Tusind tak for de gode input – de skal nu prøves af på det kære afkom ;o)

    Knus Gry

    #2172091
    4evermor4evermor
    Medlem

    hytteost med lidt karry på, det er Alexander vild med.

    Trine

    #2172097
    naervignaervig
    Medlem
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.