Sparker dynen af og amning af baby formet som flitsbue…

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe August 2006 Sparker dynen af og amning af baby formet som flitsbue…

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2156101
  Mette3temMette3tem
  Medlem

  Kender det godt…. 🙂
  Viktor sparker også dynen af hele tiden, og alt hans sparkeri, får også ham til at ligge med hovedet helt krænget til den ene side, fordi han ender så højt i vuggen
  Han ligger ikke som en flitsbue ved brystet, men “virre” indimellem så meget med hovedet, og “karter” rundt med arme og ben, så det næsten ikke er muligt at ligge ham til.
  Desuden, velkommen i klubben…ammer selv ofte hver 2 time hele natten.. 🙁
  Ellers er Viktor en dejlig dreng, der stor trives.

  Kh Mette

  #485104
  LaLuna2LaLuna2
  Medlem

  Vil lige høre om jeres små pus også smider dynen om natten?

  Mullepigen (som nok ender med at blive døbt Silja – Maria C ;-)) sparker, grynter og roder rundt så hun i løbet af 10 min ligger ovenpå dynen istedet for under – og det gør hun stortset HELE natten ligemeget hvor mange gange jeg putter dynen ned om hende.
  Desuden får alt det sparken hende skubbet helt op i hovedenden af liften (selvom hun starter så langt ned som muligt) Og det bidrager jo ikke ligefrem positivt til hendes i forvejen skaldede plet på baghovedet, vel?!
  Plus jeg frygter at hun så bliver skaldet på toppen af hovedet også fordi hun drejer det frem og tilbage konstant.
  Hun er værre end en hel sæk lopper!
  Det værste er vel at hun bliver vildt kold uden dyne – vi sover alle bedst i et køligt soveværelse og har derfor et lille vindue en smule på klem.
  Så mor her har ligget vågen det meste af natten for at holde dynen på bebs… Det holder jo ikke i længden, vel?
  Men det kan da ikke være rigtigt at hun skal sove med flyverdragt på eller hvad?
  Har tænkt på at købe en af de der soveposer fra bla Baby Sam, men der er jo ikke ærmer i… Skal hun så også have vanter på og “skåne-ærmer” a la Hüttemeier!!!

  Desuden forstår jeg slet heller ikke hvorfor hun er begyndt at sove så uroligt – det har hun ikke altid gjort…
  Hun spiser også tidere om natten end om dagen hvor hun godt kan gå næsten 5 timer uden babs – om natten går der som regel max 2½ selvom det også indimellem har været oppe på 5 timer.
  Er ret sikker på at der er mælk nok, men hun gider ikke sutte mere end 5 min og så falder hun i søvn (lige til jeg pakker babs væk – så bliver hun sur…) så jeg føler ikke altid hun tømmer babs særlig godt…

  Nu vi er ved det med babs, er hun begyndt om dagen at gå fuldstændig amok og lave flitsbue når jeg lægger hende til.
  Ikke hvergang men nok ca en gang om dagen i snit. Mest venstre babs, men tror nok det er tilfældigt… eller hvad?
  Så må jeg opgive og gå rundt med en tosset baby på armen et kvarters tid til hun overgiver sig.
  Har tænkt på om hun er for sulten og så bliver for utålmodig, men hun er faktisk ikke så god til at sige til når hun er sulten – eller også “hører” / forstår jeg bare ikke at det er det hun vil.
  Hun er glad til hun bliver hysterisk og så er det allerede for sent… Snak om temperament!!! Hvor mon hun har det fra… hmm…

  Det blev vist lidt langt og rodet – sorry…

  En frustreret LaLuna og en kold og gal Mullepige…

  #2156102
  Anonym
  Gæst

  ka godt være at hun blir’ skaldet af alt det hovedebevægelse men tilgengæld får hun ikke fladt baghovede …. og håret vokser ud igen ;o)

  Man ka få sådan nogle soveposer med ærmer i … det er måske løsningen på jeres natproblem?

  #2156099
  Anonym
  Gæst

  Rumle beder selv om ‘langt ude i skoven’ og mere langsommelig kedelig sang skal man lede længe efter :o)

  #2156098
  odensemodensem
  Medlem

  Kender godt det der med kold baby uden dyne. Så nu sover hun i uldbodystocking under natdragt (altid med fødder og gerne velur). Så det håber jeg afværger de værste lungebetændelser. Og så er sengen med strategisk placerede bamser (endelig nyttig anvendelse af bamsehær fra bedstemødre), der forhåbentlig holder dynen lidt inde mod bebs.
  Ellers kan voksipose eller lign anbefales. Hun sover faktisk i den på alle andre tidspunkter end om natten – ude som inde. Hun er lidt af et hyggedyr – så det der med at være omsluttet til alle sider er lige hende.
  HAr også lige i disse dage en fase med akut spiseværging alternerende med grovædning. Er nok en fase. Ro hjælper.
  Hilsen Anne – Der lige har brugt en halv time på at lægge baby i seng – Det svarer til 3 gange “Langt ude i skoven lå et lille bjerg..” afbrudt af forsøg på at liste ud på knagende gulv for blot at se baby’s vilde spark på dynen genoptaget i det sekund jeg går ud af døren.

  #2156100
  Anonym
  Gæst

  Jeg forsøger også at amme en flitsbue, men her hjælper det at give ham lidt forret i en flaske (kogt vand ell. kamillete), for flasken hapser han på uden problem. Tager flasken fra ham igen, når han er dysset lidt ned – og SÅ bliver han gal igen, men vil pludselig gerne have babs….hmmm….spørg mig ikke hvorfor, men det VIRKER! (I hvert fald for os, men prøv!)

  kh Ida + Adam 96 dage

  #2156103
  Anonym
  Gæst

  Mila bliver pissesur hvis det flyder for langsomt … så gnasker hun lidt, skriger, gnasker, skriger og til sidst kommer mælken så i et tempo der behager damen og hun slapper af.

  små utaknemmelig skarn er hvad de er de børn

  #2156104

  og hvor er det irritende. Er også oppe ca 1 gang i timen hele natten igennem for at gi’ sut og rykke forvildet baby ned i midten af sengen igen og blive pakket ind i dynen!!! Og når hun så skal ha’ flaske (ca. 5.30) så drejer hun sig væk fra mig for der er jo SÅ meget spændende at kigge på i soveværelset.
  Har tænk på det m voksiposen, meeeen når hun sveder som en hest af at ha’ ligget i den i barnevognen kun m body og en lille hue på hvordan vil det så ikke være hvis hun skal sove i den inden for. Desuden er hun oftes helt våd i nakken og på ryggen af at mosle sådan rundet, selv om hun ikke har dynen på?

  Har prøvet nærmest at spænde hende fast med et lille tæppe over dynen som så bliver skubbet godt ned i siderne af madrassen, men syntes også det næsten er synd.

  /Marianne

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.