Salt i maden

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #472314
    ZummerZummer
    Medlem

    Da vores babyer var små, fik man jo at vide, at de ikke måtte få saltet mad, pga “underudviklede” nyrer. Nu er de jo snart ikke babyer mere, så hvordan står det så til? Der er nok stadig ingen grund til at salte deres mad, men er det ok f.eks, at de får spegepølse engang imellem, spiser med af svensk pølseret eller lign.?
    Hvor hys er I?

    #2092773
    Anonym
    Gæst

    Hej

    Jeg er ikke specielt hys – Selma spiser jo også vores mad, som er alm. saltet…og diverse pålæg som leverpostej, spegepølse mm. indeholder jo (desværre) også pænt meget salt. Men en af årsagerne er jo at det fremmer smagen – og små børn kan vel også godt li mad der smager af lidt (o:

    Knus Mammasan

    #2092774
    Anonym
    Gæst

    Hej

    Har spiser Clara stort set det samme som os, der er jo salt i næsten alt….smør, leverpostej osv…

    Hilsen Nicole

    #2092775
    BislingBisling
    Medlem

    Sat i f.eks smør har de hele tiden måtte få.
    Her hjemme venter vi stadig – som regel – med at salte maden til der er taget fra til Silke.
    Hvis det f.eks er frikadeller, så får hun det som os… men ved sovser og andet mad vi kan vente med at salte, så gør vi nu stadig det :o)

    Hilsen Sara

    #2092772

    Emma spiser det samme som os, og det er altså også den sovs der har fået krydderier og salt. Jeg mener godt at børn kan lide at maden smager af noget, selvfølgelig uden at overdrive.

    Marianne

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.