computerspil – gør jeres børn det?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe August 2005 computerspil – gør jeres børn det?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #465874
  anettedkanettedk
  Medlem

  Har jeres børn fået styr på at spille computer? og har i gjort noget for at hjælpe dem til det?

  Mathias forstår ikke rigtig at de der sker på skærmen er noget der sker i hans hånd – så det er ikke specielt sjovt at spille med ham – han kigger og mor spiller…..

  Anette og mathias 230805

  #2061262
  tinapugetinapuge
  Medlem

  c”;)…. Det er ca det samme her…c”;)

  Altaå vi har nogle spil fra 3 år – hvor der bla. skal bygges en kage, i rigtige former og farver eller gættes hvordan en figur ser ud.
  Der er det Elisabeth der ‘diktere’ men mor der trykker…

  Knus Tina

  #2061263
  altankassealtankasse
  Medlem

  Hej 🙂
  Line har total styr på computer, hun spiller oline, bavian og noget der hedder y8 samt at hun elsker pixelinespil. Men hun har også en god læremester i sin storebror. Hun kan seelv gå på nettet og finde de ting hun vil spille..

  Så har storebor fået wii i fødselsdagsgave og jeg har købt et spil hvor de skal danse, det er bare så sjovt, især for mor at se på når de danser…. Line danser til katy perry hot n cold, det er bare for sjovt 🙂
  Gitte

  #2061261
  Anonym
  Gæst

  Johanne er også god til at spille computer 🙂
  Men hun har også en storebror som lærermester, – så hun er ligesom vokset op med det;-)

  Hun har i lang tid spillet på Oline, – og så de Krea spil med Bamse og kaj og Andrea (de er super gode og enkle at starte med, især Bamse) Ellers også Pixeline spile, – eller Buller og Silke, der er enklere;-)

  Hun er også lige begyndt at spille Playstadion med Esben, dog kun helt enkle spil, så som Buzz Dinoer eller Disney Prinsesser, – også lidt McQueen 🙂

  kh Berit

  #2061264
  tulle1976tulle1976
  Medlem

  He,he… Mia har næsten mere styr på computeren end jeg har hvad de der børnespil angår c”,)

  Mia spiller i børnehaven nogle gange, hvor der bare er nogle af de unge pædagogmedhjælpere som har tålmodigheden til at lære dem det, og så har hun fået Pixeline spil af nissen i kalendergaver.

  Knus
  Mette + Mia 140805 & Mikkel 230807

  #2061260
  Bubs79Bubs79
  Medlem

  Laura er også helt med på beatet, men man kunne næppe forvente andet, med både en mor og en far der sidder limet til skærmen, så snart lejligheden byder sig.
  Oline hitter her hjemme..

  Knus..
  Sine

  #2659512
  bette19bette19
  Medlem

  kirstine spiller et par gange om ugen på computeren, hun mestre fint både pixiline,oline ja sågar forstår hun at finde krummesangene og barbiegirl på youtube hvis hun vil høre musik.. hvad angår pixiline er der nogle af tingene hvor mor og far må hjælpe men det er godt nok ikke meget hun ik selv kan 🙂

  hilsen louise

  #2659547
  anettedkanettedk
  Medlem

  Jamen I får da også lige en opdatering herfra. 🙂

  Mathias fik i påsken styr på at spille Fætter Kanin og spiller det rigtig gerne nu – vi har også købt en lille mus som han bedre kan håndtere. Der er dog stadig mange af spillene på Oline han ikke kan finde ud af – men det kommer vel.

  I bhv har de ikke computere tilgængelige – men det er jo egentlig også ok når han er så meget udebarn som han er. På regnvejrsdage herhjemme klarer han sig med at se tv på Oline og spille lidt skæg med tal og spille fætter kanin…¨

  Anette 25+4 og Mathias 230805

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.