Status 4 år

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #465867
  tinapugetinapuge
  Medlem

  Hejsa

  Så har vi været til 4års undersøgelse – det gik rigtig fint.
  Elisabeth er nu 102cm og vejer 17,3kg – så hun har vægtmæssigt rykket sig fra at ligge under midten til at ligge over – men dog stadig inden for normen. Men vi skal nok til at tænke lidt over det, når nu begge forældre er lidt for runde.

  Hun klarede synsprøverne godt, men det havde vi også regnet med. Det er kun ½år siden hun blev erklæret helt normal hos øjenlægen – vi har gået til kontrol pga skelen fra hun var ca. 9mdr.
  Hun synes dog det var noget mærkeligt noget med de prøver for farveblindhed.

  Hun er sprogligt fint med, hun snakker endvidre fra hun slår øjene op, til hun går i seng igen – efter 3 ugers ferie er forældrene godt trætte i ørene….

  Vaccinationen for MFR forløb helt uden problemer, både stikket og efterfølgende ingen gener. HURRA for trylleplaster…..
  I det hele taget er det sjovt hvormeget et plaster eller en kold klud kan kurere…..c”;)

  I må have en god dag.

  Knus Tina, Elisabeth 180805 og Katrine 140608

  #2061239
  anettedkanettedk
  Medlem

  Mathias var også nede til lægetjek den anden dag. Status er nu en højde på 111 cm (+10 cm siden sidste år!) og en vægt på 17,3 kg (14,5 kg sidste år).
  Han klarede alle tjek ok – havde dog lidt problemer med at skelne figurerne i den næstnederste række – det hele blev ligesom til tog!

  Stenene skal der stadig holdes øje med – den ene er nede men den anden er der lidt ? ved. Hun vil dog bare holde lidt øje og tjekke igen næste år.

  Vaccinationen tog han ret ok – fik besked på at kramme mor og sagde så av! og det var det. Jeg tror ikke der har været den store reaktion, men han havde dog nogle dage hvor han var meget træt på trods af han havde sovet til middag i bhv…

  Så alt i alt en god tur til lægen – og han fik vingummier til slut – og så var alting glemt!

  Knus Anette og Mathias 230805

  #2061240
  haanirakhaanirak
  Medlem

  Ja som tiden går..

  Louise er 105 cm og vejer 16 kg men hun har også altid været en høj tynd en total modsætning af lillesøster der har elastikker..

  Synsprøven gik nogen lunde hun kunne godt se tingene men var for genert til at ville sige det… så vi prøver igen til næste år..

  Vi har også lige været til chek hos ørelægen og det hul hun har haft efter dræn var lukket og det så fint ud og de andre dræn sad så nu kan vi roligt gå vinteren i møde. Her bliver også snakket fra morgen til aften og nogen gange om natten…

  knuz
  karina og Louise 170805 og Cecilie 071008

  #2061241
  tulle1976tulle1976
  Medlem

  Så fik vi også klaret 4-års undersøgelsen med Mia og målene er …
  108 cm og 17,5 kg. Synet var tiptop, hørelsen iorden, snakketøjet fejler ikke noget…. Dog var lægen nervøs for om moderens ører ville falde af inden for kort tid c”,)
  Vaccinationen gik fint, hun skreg som en vild i ca. 30 sekunder og så var det ovre. Mikkel valgte at sympati-hyle under vaccinationen for så at skælde lægen ud for at det gjorde ondt på hans Mia…. Nååårh !

  Knus
  Mette + Mia 140805 & Mikkel 230807 (94 cm og 14 kg)

  #2061237
  egernmusegernmus
  Medlem

  Ja, så har vi også været af sted med vores 4-årige knægt :-). Silas er nu 109 cm høj og vejer 20,6 kg, så han holder sig fint på sin kurve et stykke over gennemsnittet.

  Synsprøven gik fint, men hørelsen var hun en smule i tvivl om… Vi tror nu bare, det er et spørgsmål om manglende koncentration – der er bare så mange ting, der kører rundt i hovedet på ham. Og her bliver der også snakket uafbrudt fra morgen til aften 🙂

  Ved stikket fik han besked på at holde om sin mor, men da lægen stak, fløj hans hånd om og skubbede til sprøjten, så han fik en rift af nålen og stortudede 🙁 Men efter at have tømt slikbøtten hjalp det på humøret 😉

  Lillesøster hylede til gengæld ikke over sine vaccinationer, men lægen havde åbenbart en uheldig dag, for en stod del af den ene sprøjte fik hun tømt ud over mine bukser i stedet for i pigebarnets lår 🙁 Men vi håber, hun har fået nok til at være beskyttet alligevel…

  Mvh Eva med Silas 030905 og Ronja 280908

  #2061238
  Anonym
  Gæst

  Ja, det er vel ingen overraskelse, at Sif også har været til det årlige tjek *S*

  Det lykkedes at veje hende, vistnok 18 kg., og højden blev målt til 108 cm., men så ville hun ellers intet. – INTET!
  Hun ville ikke snakke, lægge puslespil, tjekke syn, hoppe, hinke osv. …
  Vaccinationen lykkedes dog, – hun blev lokket med, at hun skulle have RIGTIG medicin… Den sidste måned har hun gået med en legetøjssprøjte og “stukket” os andre 🙂
  (Hun syntes dog ikke det var så sjovt alligevel, men hun var stædig og græd ikke)

  Venlig hilsen
  Krit & Sif 060805

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.