børne stress

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #450073

  Har lige været til et godt møde i børnehaven hvor der var en som fortalte om børn og stress. Op mod 25 % af alle danske børn lider af stress af en eller anden grad og symtomerne heraf kan være mange( appetit løs, kan ikke sove, svært at begå sig socialt med andre, mavepine, sygdomme, træhed m.m)

  børn i alle aldre kan rammes helt fra fødslen og frem. man kan måle i barnets blod om det er stresset fordi så stiger mængden af aderalin. ( nok stavet forkert)

  Det der stresser mest, er at få søskende, sygdomme i familien, fritidsaktiviteter, ja også så smitter forældre stress.

  stress kan modvirkes ved at man i hverdagen ikke har de store aktiviteter på programmet når man kommer hjem, at man bruger tiden sammen med børnene og ikke med støvsugeren, at man slapper af og har rutiner og rytmer.

  Hende der holdt fordraget sagde bla. til sidst at hun ikke kunne forstå at man ikke går ud og måler samtilige børnehavebørn i dk for at se på hvor stresset de danske børnehave børn er , for somhun sagde var det nok mere optimalt at ha mindre børn i små grupper og på god plads som f.eks dagplejemødre. Hun mente at man var bange for at kende det reele antal af stresede børn i dk.

  Jeg synes det var ekstremt spændene og kunne godt bruge af man tog det lidt mere op i medierne, for alt andet lige vi lever en meget stresset hverdag med mange forstyrelser.

  jule hilsner

  Lone

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.