Bleer til babysvøm???

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe December 2004 Bleer til babysvøm???

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #444738
  Anonym
  Gæst

  Vi har lejet et sommerhus med pool.

  Jeg har aldrig gået til babysvøm med mine de andre to, så jeg aner ikke hvilken “påklædning” Theresa skal have på i svimming poolen.

  Kan man få vandtætte bleer til babyer eller hvordan skal hun klædes på? Hvad gør jeg?

  Hjææææælp :-O

  /Mette

  #1950726
  Anonym
  Gæst

  Ja, man kan godt få engangsbleer til babysvøm. Men det er lige så godt at købe et par dobbeltsyede badebukser, som sidder tæt om lårene. Vi fik at vide til babysvømning, at badebukserne tager det, hvis de tisser, og at sandsynligheden for, at de laver noget større i vandet er meget lille. Det sker virkelig sjældent.
  God svømmetur :o)
  /Rikke

  #1950727
  Anonym
  Gæst

  Hmmmm, måske spørger jeg dumt, men………..
  Hvad betyder dobbeltsyet? Og kan man få dem i f.eks. HM, for jeg er ikke interesseret i at give en “herregård” – Theresa skal kun bruge dem en lille uge.
  Skal hun så have en alm. ble indenunder?

  Hvis jeg nu vælger at gå efter engangbleerne, hvilket mærke og model skal jeg så søge efter?

  Jeg er virkelig total ignorant på det her felt *GGG*

  /Mette

  #1950728
  Anonym
  Gæst

  Jeg har ikke set det badetøj, som kan holde noget inde i H & M. Men i mange svømmehaller – og her http://www.jbsport.dk/katalog/shopexd.asp?id=29 – kan man købe en badeble, som man så bruger under badetøjet. De kan også bruges alene.

  Huggies laver engangsbadebleer, de kan fås i Matas. Men vist ikke til små babyer.

  #1950729
  amkampamkamp
  Medlem

  Hej. vi går til svømning med Amalie og har derfor købt en badeble til hende. Den koster 149 og kan købes i babyudstyrsforretninger. Ellers kan man som Ivane1973 skriver købe en badebuks i svømmehaller. De koster ikke ret meget- tror det er 10 kr. Så det er nok løsningen, når i kun skal bruge dem i en lille uges tid.
  Jeg ville også være opmærksom på at babyer jo ikke bare kan komme i alm tempereret vand. Til babysvømning er vandet jo 34 grader.
  Men god ferie og god fornøjelse
  Mvh. Dianna

  #1950730
  Anonym
  Gæst

  Hej Mette

  Jeg ved at du i nogle svømmehaller (Greve) kan købe badebukser, der er lavet specielt til babyer, de holder på bummelum men ikke bimmelim ;O) Det er også kun det de skal forhindre, at bummelumen ikke svømmer ud over det hele.

  KH Annchris (tidl. Babysvømme instruktør)

  #1950731
  Anonym
  Gæst

  Vi startede til babysvøm da Sofus var 6 uger, og da havde jeg købt Huggies badebleer 7-12 kg. Selvom den lille mand kun vejede 5 kg, sad de tæt om lårene, men selvfølgelig langt op om maven. Pakken koster vist over 50 kr, så det kan bedre betale sig at købe et par badebukser. Har set, at de har dem i Bilka til vist 60 kr, og de kan bruges i lang tid, da de “spændes” ind i livet som en alm. ble. Han havde aff de første gange, men efter at han har fået en rytme mht aff, sker der ingen uheld i bleen…
  Til babysvømning anbefaler man at bruge en alm uldbody, så de små pus kan holde varmen. Da jeg havde holdet for mange år siden, fandtes badebleer ikke, så da anbefalede man bare en alm ble, selvom de bliver lidt tunge, da de jo suger vandet…

  God fornøjelse.

  Suzanne

  #1950733
  Anonym
  Gæst

  Der er noget jeg ikke helt forstår, for i vores svømmehal er der tit babyer (også helt små) med i vandet, og vandet er ikke mere end ca. 24 grader varmt (koldt :-).

  Hvor har du hørt eller læst at vandet SKAL være 34 grader varmt?

  Theresa er næsten 5 måneder og dermed ikke lille bitte men heller ikke stor, men jeg vil da tro hendes krop er bedre reguleret end den var for 2-3 måneder siden.

  Under alle omstændigheder så ringer jeg til sundhedsplejen i morgen for at høre- en af SP’erne har undervist i babysvøm på et tidspunkt så hun må da vide det!

  /Mette

  #1950732
  Anonym
  Gæst

  Jeg har lige været på føstehjælpskursus og der fik vi at vide, at små børn er meget følsomme overfor kulde. Dårlig iltning af blodet kan i værste fald blive for meget for de små…
  Hold øje med om de bliver blålige under negle og rundt læberne. Det viser sig lynendes tjept, hvis det er for koldt.

  #2732923
  dani487bdani487b
  Medlem

  Når den lille skal en tur i svømmehallen, så har jeg klart bedst erfaring med deciderede svømmebleer. Disse køber jeg normalt hos https://www.watery.dk/collections/badebleer hvor de har dem vi bruger der hedder Happy Nappy. Disse passer fra 0 måneder til 6 år. De er de mest behagelige for barnet også 

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.