Godmorgen 1. januar 2008

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe November 2004 Godmorgen 1. januar 2008

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #442524

  Er I friske? Nogen med hoved på? Hehe…

  Ikke her. Jeg er bare oppe med Alfred og vores gæsters datter.

  Knus og godt nytår herfra

  Pia

  #1937350
  mormeretemormerete
  Medlem

  Godmorgen!

  Ja her er jeg også oppe. Samuel vågnede kl. 6.15, så det er ikke blevet til meget søvn i nat. Kom i seng kl. 2.30. Men jeg er forbavsende frisk, men går nok i seng igen, når han skal have sin formiddagslur inden længe.

  Jeg ammer jo stadigvæk, så det var mig der skulle køre hjem, og jeg har derfor ingen tømmermænd.

  Isabel holdte ud til 2.15 hvor vi kørte hjem, men vi havde ikke kørt i mere end 5 min inden hun sov, så nu håber jeg på, hun sover længe i dag. Der er bestemt også dømt middagssøvn i dag, da hun jo skal i børnehave i morgen.

  Også godt nytår herfra.

  Merete

  #1937351
  Dahl11Dahl11
  Medlem

  Jeg er også oppe. Peter og Lukas sover endnu.
  Kom i seng 1.30, hvor jeg bare var HELT færdig. Tror jeg mærkede plukveer, ellers noget der godt kunne mærkes sådan.

  Vi var sammen med et hold gode venner som har to børn (der begge er yngre end Lukas). Han kan ikke lide rødvin, hun ammer, jeg er gravid og Peter har lige været/er syg, så ingen af os drak vin, så vi bestemte os for at lave alkoholfri-drinks. Så heller ingen hoved på til nogen af os!

  Kh Ulla

  #1937353
  susi23susi23
  Medlem

  Her vækkede Nanna mig kl. 6.45, hvor jeg jo så måtte op. Faldt først i søvn omkring kl. 1 i nat, hvorefter Nanna så var meget urolig mellem kl. 1.30 og 2.30, så det er ikke meget søvn jeg har fået. Fik dog lige en lille formiddagslur her da manden stod op kl. 8.30.

  Vi var bare her hjemme nytårsaften og der er ingen af os der rigtig bryder os om vin, så heller ingen tømmermænd herhjemme, blot nogle lidt trætte forældre ;)!

  Men en hyggelig aften var det, hvor Elias bare sov fra “æhkerri” (fyrværkeriet), som Elias ville ha’ sagt.

  Mvh Pia

  #1937352
  Anonym
  Gæst

  Her er vi lige stået op… Liv kom i seng kl 20 igår og sov lige til tada…. 9.45 og der vågnede Sebastian også… Han var dog først i seng kl 1.30 og han holdt bare så godt ud… og så en masse ROKETTET:-)

  Vores gæster drak rødvin og det er ikke lige mig (ja ja jeg ved det jeg bliver ikke voksen:-) ) men til kl 24 drak jeg et glas boblevand.. men íkke mere end det så ingen hovedpine her heller ikke.. og så bryder jeg mig ikke om at drikke når ungerne er her…

  Men en super dejlig nytårsaften var det og nu skal jeg op;-)

  KNus Maria

  #1937354
  Anonym
  Gæst

  Godmorgen piger, og godt nytår:-)

  Marcus vækkede os kl. 9:30, og sagde at det ikke var mørkt længere så vi skulle vågne.

  Han blev puttet kl.22:30, efter vi havde haft en super hyggelig aften med masser af god mad fra slagteren i Tølløse.. Vi var først færdige med at spise kl.23:00 da vi hyggede og “legede” en masse under og imellem måltiderne.

  Marcus synes at raketter, knaldperler og stjernekastere var noget af det bedste. Og han sikrede sig vi alle passede på og holdt i hånden når vi var ude i haven og fyre krudt af.

  Han gik i panik når han var ved at tabe sikkerhedsbrillerne (de var lidt for store), men ellers var han helt rolig og imporneret over fyrværkeriet. Tænkte også lige på hans venner fra dagplejen og børnehaven, og spurgte os, at de også skulle have briller på.. Sikke en betænksom dreng vi har;-)

  Vores venner kørte 03:15, og vi hoppede i seng kl.03:30, og synes det havde været en rigtig hyggelig aften.

  En rigtig god start på år 2008

  Knus Michelle 11+3

  #1937355
  Anonym
  Gæst

  Godmorgen og godt nytår :o)

  Her vækkede emma os kl 10.30.. “MOAR det sneer” sagde hun.. Så vi stod op.. og skal da ud og lege i sneen om lidt! emma var vågen til 00.30 igår, hun fik set lidt fyrværkeri..og da hun havde set det i en ½ time, ville hun bare putte i bedstefars sofa.. så det gjorde hun.. og vupti så sov hun!

  Så 2008 nu kan du bare komme an :o)

  Go dag til jer 29+0

  #1937356
  auzzieauzzie
  Medlem

  Godmorgen, ikke noget hoved på her heller, jeg skulle køre hjem da manden blev hjemme med ES.

  Jeg tog afsted til gode venner med Frederik, der lige nåede at lave 2 stk. l….bleer inden vi kørte, jeg tænkte at det nok var smartede at lade ham blive hjemme da konsistensen var tynd…. farmand sagde, nej da tag ham med….! Men fremover lytter jeg altså til intuitionen, for på vej derud (7 km) kom der lidt mere og 1½ time senere var den helt gal og al tøjet måtte skiftes. Så kørte jeg lillemanden hjem kl. 18.30. Retur til festen og blev der til kl. 02.00.

  Der var to gravide så det foregik stille og roligt, men jeg savnede min dejlige mand. Vi har vist noget tilgode efter denne december.

  Men hvor er jeg træt efter to ‘bræknætter’ og nu en alt for kort nytårsnat, må vist ind og have en lur.

  Hilsen Malene.

  #1937357
  ATA2004ATA2004
  Medlem

  Ingen hoved på her. Drak kun meget lidt vin.

  Jeg fik lov at sove til 10.30, hvor jeg satte mig til et veldækket morgenbord. Jussi stod op med Louis kl. 8 og legede og læste med ham på værelset i 2 timer, for at jeg og vores liggende gæster kunne sove.

  Siden gik vi tur til vandet, og jeg sov en tiltrængt lur. Lidt hårdt er det altså med en nyfødt og en nytårsaften (bliver jo vækket hele natten).

  Knus
  A-T

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.