Andre der “snurrer rundt”?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juli 2004 Andre der “snurrer rundt”?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #423160
  camillabagcamillabag
  Medlem

  Nanna gør – og nu husker jeg pludselig, at det også var drengenes yndlingsbeskæftigelse i den alder *SS*.

  Hun drejer simpelthen rundt om sig selv, indtil hun bliver så tummelumsk, at hun sætter sig på numsen. Det ser ret sødt ud!

  Kh Camilla

  #1821766
  MonimoMonimo
  Medlem

  Ja, Laura synes også det er sååå morsomt at dreje rundt og rundt – og det ser kært ud.

  Og det sammen med at nikke og sige NEJ(og så gøre tingen alligevel) er på top 3 listen over ting der er kanonsjove lige nu!!! Hun har lige lært at nikke og synes åbenbart verden ser sjov ud når man gør det…

  De er bare så sjove og søde lige nu, hvor der sker noget nyt næsten hver dag. Men osse frustrerede. Kan mærke at Laura er frustreret over ikke at kunne gøre sig forståelig og at være så langt nede ved jorden i forhold til os andre….
  Kh Monica

  #1821763
  SisseAndSisseAnd
  Medlem

  Hej Camilla

  Ja Oscar har gjort det, men det har mistet nyhedens interesse. Nu er det virkelig sjovt at gå baglæns!! Det ser også ret pudsigt ud:)

  Knus Christina – der har en purk der i den grad er begyndt at være ked af at blive lagt om aftenen, men det skriver jeg nok et spm om i et andet indlæg……

  #1821765
  Anonym
  Gæst

  Ja her er det altså også bakkeriet, der hitter. Han havde et par dage, hvor snurreriet var lidt sjovt, men så blev det ikke til mere. Men at gå baglæns – det er da bare det sjoveste….

  De er nu sjove i denne alder:-)

  Lenette (og Sebastian som skal sove i sin egen seng HELE natten, så mor slipper for at blive vækket af en, der prøver at prikke øjnene ud på hende – det er nemlig også rigtigt sjovt)

  #1821764
  MariaHambakMariaHambak
  Medlem

  danset ballet med sin søster. Det startede med at hun viste ham hvordan man lavede piruetter (aner ikke hvordan det staves?) og siden har han snurret hver gang han hører musik.

  Det med at gå baglæns er også en sjov finurlighed men ellers er Tobias’ yndlingsbeskæftigele at kravle op på ALT. han kravler bla op på Taschas danstol, og derefter op på spisebordet. eller op på tv-bordet og derefter vindueskarmen. Jeg takker gud og skæbne for at vi nu bor i hus og ikke længere på 2. sal!!!!!

  Knus Maria – som skal til sp + lægesamtale på Taschas skole…gad vide hvad det går ud på..?

  #1821767
  acinchinaacinchina
  Medlem

  Oscar har gjort det også gået baglæns – nu danser han hver gang der bare er et mindste stykke musik der spiller – selv fra et stykke legetøj.

  Det er sødt ud især hvis man holder ham i hænderne…

  /AC

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.