Ideer søges til polterabend – det vil virkelig være en stor hjælp.

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juli 2004 Ideer søges til polterabend – det vil virkelig være en stor hjælp.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #417767
  stiniistinii
  Medlem

  Ja om 2 måneder skal min bedste ven giftes…
  Og drengene har arrangeret polterabend for ham og vi tøser regner jo så med at brudens veninder (hun er fra Kbh og flyttede her til Slg da hun mødte ham) arrangerer for hende… Men nej – min ven si’r at deres undskyldning er at de alle har børn!!!!!
  Jeg blev fan’me gal….. Kan man ikke arrangere polterabend fordi man har børn? Det har vi altså også.

  Jeg ville blive SÅ ked hvis mine veninder ikke kunne finde tiden (lysten) til at holde p.a for mig!!!!!

  Nå, men snydes skal hun altså ikke! Så nu må vi (gommens veninder) stå for det.
  Selvom vi faktisk ikke kender hende ret godt???

  Men har I ikke bare IDEEN til hvad det skal være?
  Har selv lavet en liste
  fx: fotograf, flyvning, vandski, skydning, salse, mavedans, rappelling, golf, kasino, massage…

  Men hvor fedt er det at rappelle hvis man er vildt højdeskræk? Og det er jo svært når vi ikke kender hende. Så det skal være noget alle synes er sjovt?

  Åh – synes nærmest det stresser mig.

  Har I ikke haft nogle dejlige oplevelser i vil dele med mig????

  Taaaaak – Stine

  #1786848
  tanteettetanteette
  Medlem
  #1786849
  Anonym
  Gæst

  Sumobrydning!!!! Man lejer et par sumobryderdragter og brydes så. Det er vildt skægt, alle deltager, og en time er fint, hvilket betyder at det ikke bliver for dyrt. Det var virkelig et hit.

  Ellers brunch i det grønne – altid dejligt. Jeg kan bedst lide når man laver noget sammen alle sammen.

  God fornøjelse og godt I tager jer af det.

  Prik

  #1786847
  tanteettetanteette
  Medlem

  Her er lige e par ideer fra nogen polterabender jeg selv har været til:
  Var engang på køreteknisk anlæg hvor bruden skulle køre bus,- og vi sad bagi og drak øl;-) Det var faktisk ret sjovt

  Sidste gang jeg var til polterabend skulle det være low budget… Vi legede forskellige lege i en hal på en skole… (Jeg er idrætslærer og kender derfor mange idrætslege)
  Derefter lavede vi en fotosession med bruden som model,- hun blev klædt ud i forskelligt tøj i forskellige omgivelser (I private hjem)… Vi tog billeder med digital kamera og lavede derefter en kalender som hendes mand fik til brylluppet…

  Det var lige hvad jeg kunne komme i tanke om på stående fod…
  God fornøjelse (Synes godt nok det er nogen svage veninder!!!)

  KH Henriette

  #1786850
  snubbersnubber
  Medlem

  Sikke da noget vås, selvfølgelig skal hun da have en polterabend…

  Her kommer et resume af min dejlige polterabend.
  Temaet var Italiensk, da vi skulle til Toscana på bryllupsrejse.

  -Ro i båd.
  -frokost i det grønne
  -lynkursus i Italiensk
  -indspille en sang i pladestudie
  -middag hos veninderne
  -salsa
  -festen fortsætter hos veninderne

  Kh Ann

  #1786851
  morjuli04morjuli04
  Medlem

  vi var til min venindes fornylig.. og har været til nogle andre også.. så jeg kan da lige skrive hvad vi gjorde

  1) bruden blev hentet på motorcykel og kørt til kanalerne hvor hun skulle på rundtur i kbh kanaler med kajak (www.kajakole.dk) imens bevægede vi os ned på nyhavn 17 og bestilte mad. Hun fik en kuvert af ole og blev guidet til skønheds behandling. samtidig fik hun et kort dernede om hvor hun skulle gå hen. samt 20kr til en hotdog,. mens vi andre smovsede i god dansk frokost. så kørte vi i bil til hovedbanen hvor hun fik penge til at finde ud til den adresse hvor vi skulle spise. mens vi andre kørte i bil. da hun ankom fik vi hende i bad, havde købt nyt tøj, fik lagt sminke sat hår og fik en masse god mad.. og derefter gik vi i byen til den lyse morgen..

  2) vi hentede bruden med påskud om hun skulle ud og shoppe. så kørte vi til vallensbæk vandski klub hvor hun skulle stå på vandski. derefter kørte vi til go cart hvor vi spiste vores smurte sandwich og frugt.. så videre til showdans hvor vi skulle lære at danse en eller anden dans.. i bad og videre ind til sted hvor hun fik lavet en video og vi fik leveret mad fra hendes yndlings res. og så fik vi ellers en masse sjusser

  3) (min yndlings :)) vi mødtes alle sammen tidligt en lørdag morgen under påskud at hun skulle passe min ældste datter. hun var lige stået op, og udenfor stod vi med brunch. vi havde lavet en liste over hvem der skulle lave hvad og så havde vi klaret det hele hjemmefra. Efter brunch (og en præsentations runde) fik hun lov til at sætte os alle samme i arbejde med alle de ting hun aldrig når. vaske badeværelset, slå græs ordne have osv osv osv.. hendes mand lærte brudevalsen. nogetog fægtede http://www.touche.dk det var SUPER han er genial ham der underviser bagefter tog vi ind i kongens have hvor vi havde noget champagne og noget frugt,. og sp malede vi på et stykke lærred alle sammen som hun fik¨på sin bryllupsdag med en hilsen fra os alle sammen. derefter tog vi ind til en af pigerne som bor midt i cph. der var en igang med at lave alle hendes yndlingsretter. så var der lidt lege og videre i byen.
  hele dagen havde folk så muligheden for at skrive et godt råd, en hilsen en opskrift eller lignende.. alle sedlerne puttede vi en picnic kurv med nogle andre ting (hemmeligt) satte hængelås på og gemte nøglen.. den får de så på deres 1 års dag

  men fægtning kan klart anbefales. alle kan være med og man risikerer ikke at bruden ikke kan lide at bungy, gocarte eller paintball..

  Lotte

  #1786852
  Camillamor1Camillamor1
  Medlem

  Min egen polterabend var ikke særlig vild, men til gengæld ret hyggelig.

  Jeg blev hentet (uanmeldt) på mit arbejde og klædt ud i en gammel kikset konfirmationskjole for øjnene af alle mine grinende kolleger. Så kørte mine veninder afsted med mig i retning af den lokale flyveplads, og jeg fik også lov at stige ud og ængsteligt kaste blikke på den lille propelflyver der stod og gassede op. Heldigvis siger den ene så at det jo slet ikke er her vi skal være, de skulle bare trække tiden lidt. Pyha… for jeg skulle dæleme ikke ud at springe i faldskærm :o)

  De kører mig så til en danseskole hvor min mand også tropper op. Sammen får vi så en lektion i brudevals. Det var helt fantastisk, for vi blev så gode, at vi til brylluppet dansede den fejlfrit og uden nerver. Bagefter bowlede vi og fik et par øl, og gik så tilsidst ud at spise hvor jeg skulle servere for vores bord. Det var SÅ hyggeligt, og heldigvis på ingen måde grænseoverskridende for mig – jeg er nemlig en kylling til sådan noget.

  Min venindes pa. var lidt større anlagt men her var vi også mange til at være med (og betale). Vi overraskede hende en lørdag morgen. Her kørte vi hende til en danseskole hvor vi alle dansede squaredance. Derefter kørte vi ind til byen hvor hun fik en lækker ansigtsbehandling og noget massage, mens vi andre drak kaffe på cafeen ved siden af. Derefter fik vi frokost i det grønne (vi havde alle medbragt noget forskelligt). Min veninde blev så hentet på motorcykel (af en fyr hun ikke kendte) og kørt afsted. Fyren var blev så bedt om at køre til en bestemt rasteplads hvor hun skulle sættes af. Hun blev sat af og vi andre kørte forbi og vinkede til hende uden at tage hende op at køre. Endelig kom en af venindernes kæreste i sin mors Audi TT og forbarmede sig over hende. Vi mødtes så alle til en tur på hesteryg i Mols Bjerge, for så at slutte det hele af med at feste videre i et sommerhus som en af venindernes forældre havde. Endnu et par venindekærester var i forvejen taget til sommerhuset og stod klar med mad, drinks osv.

  Håber det kan inspirere dig lidt – det må godt nok være svært at lave noget for en man ikke kender særlig godt. Pøj pøj med det :o)

  Mvh. Camilla (på besøg fra maj 2004)

  #1786844
  SanneSsSanneSs
  Medlem

  Jeg er også ved at arrangere polterabend. Men det er for en af mine meget gode veninder, så den skal også bare være kanon.
  Hun er en virkelig festlig pige, der nok er med på den værste…bare det ikke har noget med vand at gøre.
  Vi havde håbet på at kunne finde et lyn-stand-up-comedy-kursus til hende, og så lade hende optræde senere på slap line.

  Men det med kursus kan vi ikke finde nogen steder. Og det med “åben scene” findes godtnok hos comedy zoo, men det er kun mandag og onsdag, så nu må vi lægge hovederne i blød. Men det kan da være at vi tager på comedy zoo om aftenen.

  Ellers har jeg som nogle af jer andre været med til cd indspilning, latterkursus, fotografi til kalender til gommen, kosmetolog på besøg, vandski, ridetur ud til picnic i det grønne.
  Har desuden hørt om klatrekurser, splatterkamp.

  Men er meget spændt på at høre hvad I andre har bedrevet.

  Men god fornøjelse med planlægningen. Jeg synes det er super sødt af jer at I arrangerer polterabend for bruden.

  knus
  Sanne og Line, de skal passes af bedstefar og bedstemor på lørdag, mens mor skal til polterabend

  #1786845
  Hannah25Hannah25
  Medlem

  Hej

  Vi holdt polterabend sidste år for min veninde. Der findes en “texas ranch” hvor man kan være hele dagen. Det er alt sammen lavet som om man var i texas. Man bliver inddelt i hold som skal dyste mod hinanden i hestesko kast bla. De har en hjemmeside hvor du kan læse alt om det. http://www.texasranch.dk

  ellers er der en hjemmeside med alt om polterabends http://www.polterabend.dk

  håber i finder på noget for selvfølgelig skal hun da have en polterabend

  mvh. Hannah

  #1786843
  olivia02olivia02
  Medlem

  Hej.

  Mine forslag er som følger:
  1: Tage på kurbad feks. i DGI byen og hygge.
  2: Faldskærmsspring.
  3: Fægtning.
  4: Picnic i det grønne evt med efterfølgende tur på bakken.
  5: bowling
  6: porcelænsmalingskursus, så de kan få supleret deres service.
  7: kanalrundfart
  8: sing a long på en eller anden bar.
  9: ridetur, evt med prøvespring
  10: hjemmelavede skønhedskur. alle får masker på og renset huden.

  Håber der er nogle gode ting immelem ellers kig på : http://www.festdoktoren.dk/
  og på : http://www.sjovide.dk/index.php

  Knus Lena

  #1786846
  sweetie19sweetie19
  Medlem

  Har lige været til polterabend. Vi var ude at bokse…. Det var bare hårdt, men også sjovt. Ingen af os havde prøvet det før… det kan anbefales.

  #2697831
  Claus22Claus22
  Medlem

  Hvis I vil have den absolut sjoveste oplevelse til jeres polterabend, skulle i prøve at taget et kik på http://polterabendevent.dk De har mange forskellige sjove aktiviteter indenfor musik, dans og foto. Her er garanti for en sjov oplevelse. Det er måske lige sent nok nu, men til en anden god gang 🙂

  #2704921
  Claus22Claus22
  Medlem

  Polterabend er en festlig behivenhed som arrangeres af venner og veninder før et bryllup. Polterabends har været populært i Danmark længe, men stammer oprindeligt fra tyskland. Heldigvis har konceptet udviklet sig gennem tiden og handler i dag mest af alt om at arrangere en sjov uforglemmelig oplevelse for brud og gom. Hos http://polterabendevent.dk/polterabend vejleder vi jer til jeres polterabend i hvilke aktiviteter der vil passe helt perfekt til nettop jeres fest!

  Læs evnt lidt mere om polterabend på: http://polterabendevent.dk/polterabend
  Vi ønsker jer en rigtig god polterabend!

  #2729191
  maalmollermaalmoller
  Medlem

  Prøv kajakpolo på Islands Brygge, det er et sikkert hit til et polterabend. På vandet er alle ligesom på udebane. Det virker både til mænd og kvinder. http://www.bryggens-kajakpolo.dk

  #2729192
  maalmollermaalmoller
  Medlem

  Hov, her er det rigtige link

  <a href=http://www.bryggens-kajakpolo.dk>Bryggens-kajakpolo.dk</a>

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.