Har i juletravlt????

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe Juni 2004 Har i juletravlt????

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #416591
  hedegaardhedegaard
  Medlem

  Der er godt nok stille herinde nu.
  For mit eget vedkommende går der nemt en uge imellem jeg kommer forbi.

  Min tid går med arbejde, hente børn, lave aftensmad, bade og putte børn og så lige lidt oprydning og tøjvask. Derefter er så alligevel blevet langt over min sengetid.

  Jeg havde taget fri i mandags, så der fik manden og jeg købt ALLE julegaver, jeg fik dem pakket ind og gemt væk inden børnene skulle hentes.

  Idag har vi fået sat kamera op foran huset. Henriks nye cykel blev stjålet natten til mandag. For et år siden forsvandt vores campingvogn en nat, hvor den stod på vejen foran huset. Året før var det Henriks firmabil, fyldt med værktøj og med traileren spændt efter, der forsvandt. Dengang var de også inde i huset, i gangen og garagen hvor de tømte våbenskabet. Vi sov sødt imens, men undrer os da stadig over at de to jagthunde, vi havde dengang ikke vækkede os.

  Nu gider vi ikke mere, så idag kom kameraet op. Så kan vi forhåbentlig få et ordenligt billede af gerningsmanden næste gang.

  Jeg er stadig rigtig glad for mit nye job, men desværre er der røget nogle af feriedagene i julen. Umiddelbart ser det ud som om jeg får ferie d. 23. og 31. og måske den 30., men jeg ved jo godt, at sådan er det for mange.

  Jeg ønsker jer alle samt jeres familier en rigtig glædelig jul.

  Annette

  #1779517
  duddimusenduddimusen
  Medlem

  Jeg er da begyndt at få lidt julekribler……men det er nok mest fordi vi skal til Danmark om en uge……dejligt med lidt dansk jul. Gaver og den slags er klaret, så jeg skal ikke klage.

  Tror grunden til at vi ikke er så meget herinde hedder Facebook, vores hemmelige klub bliver ihvertfald brugt en del mere, end det er tilfældet her.

  Knus Dorte

  #1779516
  karinanjkarinanj
  Medlem

  Du kan stadig glæde dig over at du ikke arbejder i butik i december 🙂 tænk sig hvor tidlig de skal være ude mht. køb af julegaver, de arbejder jo stort set hele december 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.