Gaaab…natteroderi

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2004 Gaaab…natteroderi

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #408254
  SweetieSSweetieS
  Medlem

  Hej alle,

  Vil lige forhøre mig i dette panel, om der er andre end os, der i øjeblikket slås med natteroderi. Det kunne jo være det var noget aldersbetinget, en fase – en meget irriterende én af slagsen, som Selma i øjeblikket gennemgår. Håber i så fald den snart er overstået.

  Sagen er, at vi i de sidste 14 dages tid har kæmpet med en vågen Selma om natten. Hun er super-nem at putte, sover med det samme, sover almindeligt (1-2 timer) i vuggestuen.

  Det startede med at hun vågnede meget tidligt (ved 4+ tiden) og ikke faldt i søvn igen, nu er hun så begyndt at vågne tidligere på natten og falder gerne i søvn igen efter et par timer, vågner stadig (som før) ved 6-7 tiden.

  Om natten virker hun træt, sover nærmest, men kan ikke rigtig finde ro, virker rastløs. Hun kaster sig rundt, vipper med foden, skal op at sidde, op på alle fire – ja, hun er ikke nogen hyggelig sengekammerat. I starten ligger hun i sin egen seng, men ofte havner hun i smørhullet, når hun har været vågen længe nok. Det betyder dog meget lidt søvn til hele familien.

  Det kan godt mærkes at de sædvanlige 6-7 timer er blevet beskåret med et par timers natteroderi hver nat.

  Andre med samme problem?

  Kh. Karina og Selma.

  PS: Det er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget: Selma er simpelthen så kærlig om natten, der bliver virkelig uddelt møssere og krammere til den store guldmedalje. Hun kan rotere 5 gange rundt om sin egen akse i et forsøg på at komme til at ligge så tæt som muligt 🙂

  #1727757
  aprillaaprilla
  Medlem

  Sådan har nætterne set ud længe her.

  Vi har taget konsekvensen af en 140cm seng og et barn der sover som en roterende grillkylling: Liva har fået sin egen seng ind i soveværelset.
  Nu kan vi bare lige række en arm over til hende, når hun har en ond drøm, eller lige hurtigt hjælpe med at finde sutten.

  Og alle får sovet MEGET mere end før.

  Så må vi se, hvornår hun flytter “hjem” igen :o)

  Knus, Aprilla

  #1727758
  Anonym
  Gæst

  Hej,
  Fredrik har altid – i modsætning til sin storebror – sovet fantastisk.

  Men det seneste par måneder er han begyndt at vågne en-to gange i løbet af en uge.

  Eftersom Oscar allerede ligger i smørhullet, er løsningen her, at far står op og tager Fredrik med ind på gæsteværelset, hvor de to så sover resten af natten.

  Da Oscar var lille, endte løsningen med at blive, at vi fik en seng på 180 i stedet for 140 *GG*

  Hilsner fra
  Nanna

  #1727759

  ja der er nogen der kan, vi er oppe og give noah sut mellem 5 og 8 gange starter kl 23 præsic, også står han for tiden op kl 5.30 på grund af han er sulten. og det hjælper ikke at give ham noget lige inden sengetid.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.