At stemme uden stemmeseddel…

Alt om Børn Forums Mødregrupper Mødregruppe April 2004 At stemme uden stemmeseddel…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #408069
  aprillaaprilla
  Member

  Vi er ved at renovere vores køkken……. og den hylde hvor jeg lagde vores stemmesedler har min mand pillet ned – og han har ALDRIG set nogen stemmeseddel ligge der :o/

  Kan man stemme uden stemmeseddel?????? Hvis man nu legitimerer sig…. Eller er løbet kørt?

  Knus, Aprilla – der håber på svar inden stemmeurnerne lukkes..

  #1726900
  ida_nilsonida_nilson
  Member

  Hej Aprilla

  Jeg går ud fra at du mener “valgkort” ??

  Og svaret er ja det kan man godt – det vil nok være en god idé at tage passet med (selvom mindre burde kunne gøre det) til identifikation.

  /Ida

  #1726902
  aprillaaprilla
  Member

  Ja når jeg skriver stemmeseddel mener jeg selvfølgelig valgkort *GGGGGGGGGGGGGGGG* Men tak for svaret :o) Så vil jeg gøre mit til at Århus får ny ledelse ;o)

  Knus, Aprilla

  #1726903
  Anonymous
  Guest

  …så havde jeg Alfred med henne at stemme, og han ville MEGET gerne ned fra min arm og drøne rundt, mens vi stod i kø. Problemet var bare, at han ville løb væk mellem alle folkene, der stod i de lange fyraftenskøer, og jeg ville jo gerne bibeholde pladsen i min kø, så jeg beholdt ham på armen, selv om han blev sur. Så mødte vi en af hans jævnaldrende veninder i vuggestuen, som sad smilende og vinkende på sin mors arm, og så tænkte jeg bare: “Hvem der havde et barn, der ikke altid vil ned, ned, ned”. Alfred HADER at blive holdt fast…er han den eneste, eller hvordan er jeres børn i sådanne situationer?

  Knus fra Lotte4

  #1726901
  aprillaaprilla
  Member

  Liva spurtede rundt med sin heldigvis meget store og fornuftige søster efter sig – mellem de mange mennesker…. Hun gider ikke sidde på nogen arm, hvis hun øjner chancen for at piske rundt.

  Knus, Aprilla

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.