Plukveer som aldrig før…lidt langt

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2004 Plukveer som aldrig før…lidt langt

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #406146
  Anonym
  Gæst

  Det startede igår eftermiddag efter at jeg havde brugt formiddagen på forårsrengøring af huset (hvem sagde rede-instinkt) og så skulle være SuperWoman da vi fik gæster, så jeg bagte da liiiige nogle muffins – de blev forøvrigt rigtigt MUMS!!
  Nå, men jeg prøvede så at tælle minutter mellem plukveerne, gisp, 3-5 mins gik der imellem og de nappede da til.

  Hen med mig på sofaen – men da jeg så skulle igang med aftensmad og andre sysler, så kom de sørme igen, selvom vi sad ligeså stille og spiste aftensmad.

  Hen med mig på sofaen, igen-igen, og manden gik helt i selvsving, jeg måtte jo knap lave en kop te – helt rart at blive opvartet – meeen det kan jo ligesom ikke blive ved. Jeg var ved at ringe til min gynækolog, men gad ikke ud at køre, så da de blev mere spredte, 6-7 mins så opgav vi den tanke.

  Men jeg blev nu alligevel lidt forskrækket – for bebselille er jo slet slet ikke klar endnu – lungerne mener jeg og tjah, vi har da heller ikke alt på plads endnu.

  I og med at det er anden gang, og min første gang var RET hurtig, så tror jeg nok at jeg må henvise mig selv til sofaen, når jeg kan…!

  Åha – hvordan klarer I med børn jer i sådanne situationer? I har jo selvfølgelig familien om hjørnet i mange tilfælde…for det kunne vi bestemt godt bruge pt.

  Nok for nu – må hellere pleje sofaen igen.

  Kram, Anne, 34+4

  #1715842
  lykholtlykholt
  Medlem

  Hejsa!
  Jeg kan godt forstå du blev lidt forskrækket det ville jeg også blive. Jeg har ikke så mange plukveer lige nu og det er skønt. Jeg har 2 drenge iforvejen på 2 1/2 år og en på 11 mdr. og jeg syntes faktisk det går forbavsende godt herhjemme, selvfølgelig er jeg tit træt men jeg overlever nu sagtens uden en middagssøvn.
  Knus
  Tina
  33+3

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.