Er der nogen der kan en god opskrift på bulgursalat?

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe April 2004 Er der nogen der kan en god opskrift på bulgursalat?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #404158
    Anonym
    Gæst

    Eller evt. ris- eller cous-cous salat? Jeg skal lave mad til min mors afskedsreception, hun går på efterløn. Salaten skal serveres til lammefrikadeller, og den skal kunne spises kold.

    #1703693
    Anonym
    Gæst

    Jeg fik en bulgursalat hos min veninde for nogle måneder siden, som var ret lækker.
    Jeg sms’er hende lige og får opskriften.

    Vender tilbage….

    Kh Mette

    #1703696
    Anonym
    Gæst

    Hej Camilla

    Denne her skulle være god, men jeg må indrømme at jeg ikke selv har prøvet den endnu.

    250 gram bulgur overhældes med 4 dl kogende vand, og trækker i en
    halv time. Dryppes evt. af og afkøles.
    150 gram tørrede bløde abrikoser (udblødes evt. i vand) skæres i små
    tern.
    50 gram pinjekerner ristes på en tør pande.
    Det hele blandes med 8 spsk hakket persille ogevt 2 spsk hakket
    mynte.

    En dressing af 5 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft og salt og peber
    blandes i salaten og vupti – en dejlig fyldig salat til 4 personer!!!

    Kh
    Anne Mette

    #1703691
    lykholtlykholt
    Medlem

    Hejsa!
    Tak for opskriften – den skal helt sikkert prøves her ved os
    Knus
    tina

    #1703698
    Anonym
    Gæst

    Og den kan anbefales. En gang imellem kommer jeg friske grønne bønner i, det smager også rigtig dejligt!
    Knus Maja

    #1703697
    Minnie77Minnie77
    Medlem

    Prøv på

    http://www.dk-kogebogen.dk/

    Det er min foretrukne “kogebog” for der kan man finde ALT.

    Kh Iben og Lasse, der synes hans mor er en elendig kok og derfor kun spiser købegrød:o)

    #1703692
    Anonym
    Gæst

    Hej,

    prøv tabuleh (eller hvordan man staver det), en bulgursalat fra libanon. jeg har ikke målene men indholdet er:

    kold, kogt bulgur
    tomater i tern (ikke det ‘våde’ med frøene)
    fintskårede forårsløg
    frisk mynte
    MASSER af hakket, bredbladet persille
    dressing af citronsaft, neutral olie, hvidløg, salt og peber

    smager skønt og mætter vældigt

    God fornøjelse med receptionen

    k.h. Mette

    #1703694
    Anonym
    Gæst

    Jeg laver én med rødløg, cherrytomater, soltørrede abrikoser, smuldret feta, persille…… Jeg plejer at lave en dressing ved siden af med fromage frais ( Anne Larsen har ikke levet forgæves….)

    #1703695
    Anonym
    Gæst

    Min veninde havde ikke en opskrift på det,og huskede ikke rigtigt hvad hun havde fået blandet sammen.

    Men ellers er der jo bønnesalaten, som efer min mening er et sikkert hit:

    – Friske grønne bønner rengøres og deles på midten
    – blandes med smulret feta, rødløg og lidt olie med salt,peber og citron

    Kh Mette

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.