Til Pil – eller andre med “erfaring” med skimmelsvamp!

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe November 2003 Til Pil – eller andre med “erfaring” med skimmelsvamp!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #385967
  cluclu
  Medlem

  øv øv, vi har opdaget skimmelsvamp på Sofies værelse (på væggen bag nogle billeder). Forsikringen siger de ikke gør noget i sådan et tilfælde. Vi er selv lidt på bar bund for hvordan vi kommer videre, hvad vi skal gøre m.m. Så kom endelig med ALLE gode råd!!

  Knus Camilla, mor til Sofie 28.10.03 og Simon 19.05.06

  #1611622
  dorte8dorte8
  Medlem

  Hej Camilla

  Prøv evt. at kontakte teknologisk institut. I deres indeklima afdeling sidder en rigtig sød dame (Lisbeth Larsen) der kan give dig nogle gode og gratis råd på hvad du/ kan gøre ved problemet. Det koster først penge hvis i vil have dem til at undersøge problemet.

  Mange hilsner fra
  Dorte

  #1611623
  cluclu
  Medlem

  Det prøver jeg måske i morgen. Vi har (vist) fundet ud af, at det ikke er så galt med skimmelsvampen, som vi havde frygtet. Væggen er ret fugtig, men det tror vi kommer fra noget med taget, evt. noget zinkafdækning (iflg. en murer vi har haft ude). Det får vi tjekket på mandag af en VVS’er. Tapetet var løst, og der var svamp under billederne der hang på væggen, men ellers så det ikke ud til at der var noget. Vi har nu fjernet al tapetet på den væg, og renset området med Rodalon, og det burde vist tage det, når der ikke er mere end det. Håber så bare at ham der kommer mandag kan finde skaden, og hjælpe til at få det lappet, så vi snart kan få sat væggen i stand igen.

  Knus Camilla

  #1611624
  PilentoPilento
  Medlem

  Hej Camilla

  Øv hvor er det træls. Er det ud til en ydermur at I har skaderne? Måske skal I overveje en hulmursinsolering, hvis ja. Men det er jo på forudsætning af at der ikke er skade på huset et eller andet sted. Da vi fremlejede en lejlighed i Hareskoven oplevede vi at der kom svamp og lige noget grønt mug på en kasse det ahvde stået op ad en ydermur i 3 uger. Det var på grund af kulde udefra og varme+kondens inde.

  Hvis I skal have forsikringsselskabet til at gøre noget, så I anmelde det som en skade på huset et eller andet sted, og så betaler de for evt. prøver. Hvis de ikke vil må I selv punge op.

  Jeg ved bare at I den periode vi boede i Hareskoven fik Kasper konstateret astmatisk bronkitis, så det er ikke noget man skal tage alt for let på. Jeg har i hvert fald fået en hel del respekt for det.

  Hvis det viser sig at I ikke rigtig kan gøre andet end at “lappe” skaden så husk at grunde med noget der gør at skimmelsvampen ikke kan udvikle sig igen. Vi fik af vide at atamon (det man bruger til f.eks. at konservere med når man sylter) skulle være godt. Men sørg for at give det noget der hæmmer evt. kommende angreb, især hvis i ikke finder ud af hvor og af hvad det kommer.

  Sagen i vores nuværende hus, blev iberettet som en vandskade og derfor dækkede forsikring alt inklusiv genhusning, da vi fik lægeerklæring for Kasper. Men det er en noget ufed situation I står i.

  Er der egentlig den tilbygning der spøger igen? Hvis det er det må det være noget med tagkonstruktionen eller hvad ved jeg?

  Knus Pil (som er hysterisk når det kommer til skimmelsvamp)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.