kiropraktor hjælper

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe November 2003 kiropraktor hjælper

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #384043
  majslomajslo
  Medlem

  Jeg har alletiders datter på 2 månder, hun startede lige fra fødslen med at græde og skrige konstant min kærste lars og jeg var ved at løbe tør for tålmodighed indtil svigermor gav os nummeret på en kiroparktor (Jesper wiberg, fra ballerup ved rådhuset) han mærkede på hende én gang og dan han fandt problemet i ryggen på hende blev lars og jeg mærkeligt nok meget glade for nu havde vi fundet problemet på 2 månders skrigen og ingen nattesøvn, han trykkede én gang og monique som hun hedder sov i 8½ time , hvor hun før kun sov 3 timer i døgnet……. så hvis der er andre derkender til problemet så kontakt evt en kiropraktor eller (jesper wiberg 44661213) håber det kan hjælpe nogle han er kanon til spædbørn og har specialiseret i usa kun i knogler

  M.V.H majken

  #1601044
  piachrpiachr
  Medlem

  Sille går også til kiropraktor og der hjælper rigtig godt.
  Hendes problemer sad dog godt fast og efter 4. gang er hun som en helt ny baby.
  Vi går i Lyngby, hos en der hedder AnneBrit, hun er genial.
  hun har tlf. 45879900
  Pia

  #1601045
  Anonym
  Gæst

  Vi har også gået hos Ann-Britt i Lyngby og hun er alletiders til spædbørn. Andreas var også lidt skæv i ryggen, men vi kunne hurtigt se, at hun fik det rettet til. Vi var lidt betænkelige ved det, men der er ikke det mindste knæk og bræk i deres behandling, så de er i trygge hænder.
  mvh.
  Charlotte

  #1601043
  Anonym
  Gæst

  er min favorit!
  Jeg har moderat slidgigt i i nakken efter et piskesmæld i teenageårene…og måske endda en fødselsskade også, for jeg var total kolikbarn. Så jeg går til kiropraktor hver tredie uge og valgte at tage Fiona med til en tid, for hun blev jo flået ud med hård kop. Og ganske rigtigt var der ged i nakken og nede mellem skulderbladene, og det er et helt andet barn, vi har fået efter tre gange hos Søren.
  Kh Hanne

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.