Vil ikke sove om eftermiddagen SUK SUK !!!!

Alt om Børn Fora Mødregrupper Mødregruppe August 2003 Vil ikke sove om eftermiddagen SUK SUK !!!!

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #367025
  Anonym
  Gæst

  Min lille HIDSIGE pige vil ikke sove om eftermiddagen mere, hvilket er ved at tage livet af mig. Hun vågner fra sin middagslur kl ca. 14 og jeg vil altså helst ikke have hende i seng før kl 19 (For jeg gider altså ikke stå op kl 5-6 om morgen BASTA)!!!!

  Men jeg er ved at gå i stykker psykisk fra kl 16-19 ???
  Prøver flere gange af få hende til at sove bare lidt, men nej hun vil bare pylder og være træls……..

  GODE RÅD ?????????? HJÆLP!

  #1507808
  Anonym
  Gæst
  #1507807
  Birgit25Birgit25
  Medlem

  Sover hun ude i barnevognen? Hvis ikke kunne det være at du skulle prøve det. Marcus sover ihvertfald meget bedre ude end inde.

  Du skriver ikke hvad tid du ligger hende ud… Måske skal du ligge hende ud lidt senere, for på den måde, at få hende til at sove længere.

  Sover hun formiddagssøvn? Så kunne det måske være en ide at afkorte den, for at få hende til at sove længere om eftermiddagen.

  Marcus tog over to timers formiddagssøvn igår, og sov derfor kun en times eftermiddagssøvn. Han plejer at tage ½ times formiddagssøvn, og tre timers eftermiddagssøvn.

  Held og lykke

  Knus
  Birgit & Marcus

  #1507809
  tulle23tulle23
  Medlem

  Lucas er også begyndt at være enormt hidsig! Han skriger HØJT (altså ikke gråd), hvis man fjerner noget fra ham mm. Han er også begyndt at få sværere ved at falde i søvn om eftermiddagen, men det lykkes dog, hvis jeg insisterer. Jeg har ikke noget specielt godt råd, andet end at jeg lægger ham, og så brokker han sig måske lidt, men falder i søvn alligevel.

  Tager du hende om med det samme, hvis hun bliver sur, når du lægger hende?

  Hvis du er ved at få fuldstændig pip, kan du så ikke gå en tur med hende i barnevognen?

  Puha, jeg håber, at du finder ud af noget 🙂

  Kærlig hilsen
  Kate & Lucas (25.08.03)

  #1507811
  MorannikaMorannika
  Medlem
  #1507812
  MorannikaMorannika
  Medlem

  Jeg bruger Go´nat og sov godt bogen, selvom mange ikke vil bruge den, men jeg synes den er god.. Jeg ligger Sebastian, han får sutten og så går jeg ud af hans værelse, hvis nu han begynder at græde trækker jeg tiden lidt ud, og ca efter 2-3 minutter går jeg ind og gir ham sutten, og går igen der går ca. 15-30 så sover han..

  Håber du kan bruge iden, hvis du selvføglige vil bruge den bog

  #1507810
  KikkerKikker
  Medlem

  Det er lige det problem jeg har med Mikkel lige for tiden. Har vil kun sove til formiddag 45min. 1½ time hvis det bare køre. Efter sin frokost kl. ca. 11, tja så tager man 45min til 1 time. Så er kan jeg næsten ikke få ham til at sove mere. Heller ikke hvis man er så desperat at man går i en time eller mere!!! Han er ikke líge så sød resten af dagen. Han bliver smidt i seng ved 18 tiden, og har været ret god til at sove igennem til et sted mellem kl. 6-7.

  Men her de sidste par nætter, så har han underhold 3-4 timer og det er hammerende træls…
  Overvejer kraftigt at bruge god nat bogen, men den skriver vel ikke noget med, hvordan man kan få den til at sove længere. Han ligger ud i værkstedet, hvor det er koldt. Så hvad mere kan man gøre.

  Det er utroligt så mange tal og tider man skal holde styr på, når man skriver et indlæg:-)

  Kristina

  #1507813
  lionkidlionkid
  Medlem

  Er det ikke omkring 6-7 mdr. alderen, at de små så småt begynder at ændre søvnrytmen? Ja, jeg er ingen ekspert og som førstegangsmor har jeg heller ingen erfaring. Men hvordan er det nu med lidt ældre børn? Sover de ikke kun eftermiddagslure? Min egen datter er begyndt at nøjes med to lure i alt om dagen: hun står op kl.7, sover så en time efter, dvs. ca. 1 time fra kl.8-9, kl.12-13 stykker er hun putteklar igen og nupper en 1/2-1 time, og så kan jeg faktisk heller ikke få hende til at sove mere uden store protester – bortset fra i barnevognen eller for enden af mit bryst…Jeg har valgt at være hård, dvs. hendes mor ved bedst, så jeg gør virkelig alt for, at hun sover en halv time mere inden aftensmad kl.17 ellers så er det næsten umuligt at få noget i hende (læs pylret og tvær og træt) -alternativt er hun vågen fra ca. 14 til sengetid kl.19. Men tro mig, jeg synes også det er hårdt at gennemtvinge eftermiddagsluren, for hun græder sgu så hjerteskærende over at skulle sove sidst på eftermiddagen. Måske kan du bruge mit mantra til noget? Det lyder således: det er ikke synd for dem at de skal sove, de er svært for dem. Vi bliver altså nødt til at hjælpe dem med at sove. Nå, men det var vel ikke rigtig nogle råd, hva’?
  Kh
  Kristine

  #2732871
  Signe92Signe92
  Medlem

  Hej, prøv at giv din barn en bamse. Det kan være de kan sove bedre med en puttepartner. Du kan f.eks. finde nogle her på merchandise webshoppen MerchShark.

  #2732872
  Signe92Signe92
  Medlem

  Du finder en masse sjove jokes på vitser og jokes.

  #2732875

  Hvor gammel er din pige? Hvis hun er helt lille kan du prøve at aktivere hende rigtig meget op til middagsluren, så hun dejser om og sover igennem, når det er. Måske lade hende få frisk luft inden, har hørt det skulle hjælpe. 🙂

  Husk også at være god ved dig mens du kæmper med din datters middagslur. En dejlig og velduftende buket kan sprede glæde og godt humør. 🙂

  #2732881
  RosebudRosebud
  Medlem

  Pigen er nu 14 år, da indlægget er fra 2004..

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.