åreknuder – har nogle erfaringer

Alt om Børn Fora Debatfora Graviditet åreknuder – har nogle erfaringer

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #325323
  carolinenscarolinens
  Medlem

  Jeg er i uge 16 og døjer allerede med åreknuder i benet. Jeg har lige fået støttestrømper og laver venepumpeøvelser. Er der nogle af jer der har erfaring med åreknuder. Hjalp støttestrømperne ? Blev jeres åreknuder værre hen i graviditeten? Gjorde det ondt eller var det til at holde ud. Skriv endelig.

  #1326209
  Sommer08Sommer08
  Medlem

  Hejsa.

  Jeg har fået åreknuder da jeg var ca. halvvejs i graviditeten. Fordi de primært sidder fra midt læggen og opefter, er jeg dagligt nødt til at bruge støttestrømpebukser. I starten synes jeg de var meget ubehagelige at have på, men jeg har vænnet mig til det, og synes at de støtter og afhjælper rigtig godt. Jeg har ikke haft ondt i mine åreknuder, men kan mærke at det af og til spænder i dem. Jeg kan afhjælpe det ved at gå en tur (venepumpeaktivitet), ligesom at sidde med benene oppe kan hjælpe. Ellers skyller jeg mine ben hver aften med køligt vand – nedefra og op, da det også stimulerer tilbageløbet i benene. Jeg undgår sko med for høje hæle, da flade sko er bedst ift at rulle på foden når jeg går. Og så sover jeg med en pude under benene (ligger under rullemadrassen, så den ikke rykker rundt og falder ned i løbet af natten).

  Jeg synes ikke det har udviklet sig særligt siden jeg fik strømperne, og med kun 5 uger tilbage af graviditeten, er jeg da optimist omkring en forhåbentlig bedring efter fødslen… Men så vidt jeg ved, er det meget individuelt hvordan det udvikler sig, men bare det at man har mulighed for at selv gøre noget aktivt for at afhjælpe generne, synes jeg er rart.

  Go fornøjelse og pøj-pøj 😉

  Mvh Rikke (34+6)

  #2687877
  morsplshplmorsplshpl
  Medlem

  Hej Caroline

  Det er ved at være nogle år siden du har skrevet. Har lige set dit gamle indlæg om en delt limoder og at du dengang ventede dit 3. barn.

  Jeg hæftede mig ved at du har født 2. mdr. for tidligt de to andre gange og er nysgerrig for at høre om du også fødte for tidligt den 3. gang?

  Jeg er selv mor til 3 for tidligt fødte alle tre født 9 og 10 uger  og 9 uger for tidligt.

  Overvejer om jeg mon har en tvedelt livmoder….skal have bestilt tid til gyn. men vil altså lige høre hvordan det er gået dig?

  Mine børn er i dag 2, 6 og 10 år!

  Håber du ser mit indlæg så mange år efter;-)

  Kh Mette

  #2688292
  carolinenscarolinens
  Medlem

  Hej igen.

  På trods af at der er gået så mange år, fik jeg set dette indslag.

  Jo jeg fødte også 3. gang for tidligt, men kun 3,5 uge.

  Hvis dette var grunden til at du også har født for tidligt, er jeg ret sikker på, at lægerne ville have opdaget det, når du blev skannet. Der er vist mange forskellige årsager til for tidlig fødsel og hos nogle finder de aldrig grunden.

  Håber dine børn har det godt og trives på trods af den for tidlige fødsel.

   

   

   

   

   

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.