Hvad gør man?

Alt om Børn Fora Debatfora Graviditet Hvad gør man?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #324990
  Anonym
  Gæst

  Hej alle

  Jeg har lige et par forespørgelser. Julen har været svær, da kvalmen begyndte juleaften, og jeg skulle være sammen med hele den pukkelrygede. Svært, fordi vi helst ikke vil sige det til hele familien (mine forældre ved det godt – der vi har været hele julen), men jeg klarede det. Dog er der nok nogle der har undret sig en smule over: minus vin, lettere bulet mave, ingen flæskesteg (bare lugten – øv – havde glædet mig til julemaden!). Og netop det med maven der buler. Det er min anden graviditet, og jeg buler meget hurtigt ud synes jeg. Jeg er pt. i 7. uge, og når jeg starter igen på job er jeg godt 8 uger henne. Jeg vil først helst melde graviditeten ud på mit arbejde efter de 12 uger, men… Jeg er lærer og hele tiden omgivet af nysgerrige kollegaer, der gerne vil vide, hvordan projekt-barn-kom-nu går. Derudover er det ungerne. Jeg har nemlig ikke været helt tys tys omkring, at vi gerne ville prøve på barn nummer to i november måned. At det så lykkedes ved første huk er jo bare vidunderligt (efter p-piller). Men… hvad ville I gøre? Jeg kan jo nok ikke skjule maven en måned til. Den buler graviditets-agtigt ud, ikke at forveksle med for meget julemad i julen.

  Mange tak på forhånd

  Signe 6+6 (sitojo)

  #1324379
  Anonym
  Gæst

  Jeg fortalte det på arbejdet da jeg var i uge 8 for jeg var så træt og uoplagt indimellem at jeg synes jeg var nødt til at give dem en forklaring også på hvorfor jeg spiser hele tiden… Men jeg har også kollgaer som reagerede meget positivt på nyheden og det vidste jeg at de ville, så det gjorde det lettere for mig, for jeg ville nok ellers have ventet lidt. Jeg tænkte at hvis det nu går galt så ville de også vide hvorfor jeg pludselig ville være ked af det. ¨
  For mig var det en lettelse da jeg havde fået det sagt og kunne snakke om det.

  Håber mine overvejelser kan hjælpe dig lidt. Men det er jo vidt forskelligt hvordan man har det med det..

  Maja

  #1324376
  Anonym
  Gæst

  Hej Maja

  Jeg tænker præis som du gjorde – de vil alligevel få det at vide, hvis det går galt (7-9-13). Så jeg siger det også her når jeg starter igen. Tak for rådet :o) Og godt nytår.

  Hilsen
  Signe (sitojo) 7+0

  #1324377
  Anonym
  Gæst

  Jeg ville da helst klart sige det…

  #1324378
  Anonym
  Gæst

  Jeg ville da helt klart sige det…

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.