Tidelige graviditetstegn?

Alt om Børn Fora Debatfora Graviditet Tidelige graviditetstegn?

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #322512
  Anonym
  Gæst

  Hej Piger

  HVIS jeg er gravid vil jeg være i 3. uge (nærmere betegnet 2+4 – tror jeg), og jeg synes at jeg i de sidste 3 dage har haft lidt ømme bryster. I forgårs var de MEGET følsomme “dutterne”, men jeg kan da ikke allerede mærke forandringer i brysterne – eller kan jeg?

  Det ville simpelthen være FOR utroligt, hvis jeg var blevet gravid.

  Knus Hubbie

  #1313128
  Hermine21Hermine21
  Medlem

  Hejsa

  Jeg kunne også tidligt mærje min graviditet både ved min datter og så denne her gang, jeg mærkede allerede til den inden jeg fik min mens ligesom dig :o)
  Så der er da en sandsynlighed for at du er gravid :o)
  Knus

  #1313129
  Anonym
  Gæst

  Hej med jer.

  Sidder netop med lignende symptomer altså ømme spændte bryster, specielt brystvorterne er ømme. Og har haft spænding og rumsteren i underlivet de sidste par dage. Og det er ret så tidligt, da jeg havde ægløsning og samleje for 5 dage siden. Synes det er ret så spændende, om jeg spiller mig selv et puds eller om jeg reelt kan mærke noget.
  Har støvsuget debatten for at finde tegn på det ene eller det andet..

  Som det lige står skrevet ovenfor, så lyder det til at det KAN lade sig gøre at man kan mærke en graviditet så tidligt..
  Vil gerne hører om flere lignende historier, mens jeg venter på at min menstruation kommer eller udebliver om 9 dage…

  #1313133
  Jeanette69Jeanette69
  Medlem

  Hej Hubbie
  Jeg er jo stødt ind i dig andre steder også 🙂 Jeg håber VIRKELIG du er gravid, det ville da bare være for fantastisk.
  Jeg havde graviditetstegn allerede 4-5 dage efter befrugtning. Sidestik i et par timer. Et par dage efter fik jeg “menssmerter” (ligamentsmerter), og en uge før mens sagde jeg til min mand at jeg var 95% sikker på at jeg var gravid.
  Så det kan (håber jeg meget) sagtens være tidlige tegn du har. Stranger things has happend… XXX

  #1313132
  bes1seffibes1seffi
  Medlem

  Jeg har det lige som dig.. Vi har også prøvet at blive gravide i godt 6 mrd. og kan mærke det samme som dig – Eller er det bare en lille tanke/ håb der lejer med os ?
  Jeg skal have min menstration om godt 6 dage & jeg er ved at dø af spænding…
  Knus

  #1313131
  Anonym
  Gæst

  Hejsa

  Jeg kunne mærke jeg var gravid ret tidligt, også allerede 5-6 dage efter ægløsning. mine bryster blev også meget ømme, og er det stadig en lille smule. Jeg krydser fingre for jer alle.

  Anja, 7. uge

  #1313134
  morstine2morstine2
  Medlem

  Uha…. hvor spændende. Jeg håber virkelig for dig, at du er gravid.

  Ja, ømme bryster er jo bestemt et godt tegn.
  Jeg mærkede også meget tidligt nogle tegn. Ømme bryster var helt sikkert det første tegn. Det mærkede jeg også meget tidligt, nok nogen lunde samtidigt med dig.
  Så jo, du kan sagtens være gravid selvom du tidligt mærker nogle tegn.

  Held og lykke til jer alle. :o)

  #1313130
  Anonym
  Gæst

  Tak for jeres historier, det er spændende! Jeg har tæsket forskellige sider på nettet igennem, og jo det lader til at man godt kan gå igang som et mindre atomkraftværk meget tidligt, og at det kan betyde at man er godt på vej til at blive gravid.

  Igår var jeg tilmed mere træt end jeg plejer og havde en underlig hovedpine. Min kæreste synes tit, at jeg har mærkelige fornemmelser i min krop og synes nok det er lidt tidligt ,at jeg tror, der er bid. Men så bad jeg ham om at tage et godt tag om begge marangas, og så fløj han tilbage og sagde at det var vildt – han blev helt svimmel 🙂 Så nu tror han helt sikkert også der er noget på færde. Så alt var sådan set super, ind til imorges, hvor jeg vågner op og så er jeg helt befriet for enhvert symptom! Hele formiddagen synes jeg næsten at spændingen i brysterne er væk, og min oppustethed er forsvundet – og den der rumlen er aftaget, så det er nok ikke det bedste… Men jeg håber da at sker noget igen. Iøvrigt er det første gang at jeg deltager i en debat på nettet og havde egentlig ikke forventet at nogen havde svaret – det er da super hyggeligt!

  #1313135
  KellieKellie
  Medlem

  ja de ømme bryster.. puha.. jeg var 3 måneder henne og mistede desværre ved SP, men man følte man var kommet i puberteten igen…

  Jeg er lidt spændt på om min mens den kommer, jeg har haft lidt blærebetændelse, og det havde jeg også sidst jeg var gravid.. så måske er det et godt tegn også.. for det for man tit når man venter sig…

  Knus

  #1313136
  Anonym
  Gæst

  men jeg var IKKE gravid 🙁
  Det var nok rent indbildning

  #1313137
  Anonym
  Gæst

  Ja, jeg vil lige sige at alle symptomerne kom tilbage om aftenene, og at jeg tog en graviditetstest i fredags, der var positiv!!! Så det er helt fantastisk!

  hilsen Philippa

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.