Din søgning gav:

 

Webshops er bare ikke til at gennemskue

13

OlineJohansen

29. december 2015 - 15:39

Min bror har netop fået en lille pige i august og så har jeg prøvet at trevle alle netbutikker igennem (jeg har simpelthen aldrig tid til at gå ud og shoppe fysisk) for sødt tøj til en pige. det har resulteret i en del ærgerlige oplevelser med nogle enkelte shops, som jeg ikke vil nævne her. 

Derfor er jeg nu blevet vildt glad for link sider (som denne: Worldwidewenlinks.dk) altså sider med det ene formål at henvise til andre firmaer. Jeg anede ikke det var en ting, før en veninde fortale mi om det, og jeg er ikke gået galt i byen én eneste gang med links fra disse.

Det skyldes at dem der har siderne tjekker dem de linker til. En stor del af webshopsne har selvfølelig betalt sig ind, men de links er åbenbart vildt dyre, så man skal virkelig være seriøs med sin butik for at gide at betale for at sit skam kan ligge på en side, indtil den første kunde har klaget.

Der findes et hav af dem derude, med alle mulige kategorier :D

Har I nogle online shops I kan anbefale eller evt. nogle bud på, hvordan man kan kende en scam-shop på nettet?


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (11)

13

KHK

6. januar 2016 - 12:19

Jeg elsker også at shoppe på nettet, men jeg har heldigvis mest haft gode oplevelser :-)

Vi har lige været ved at indrette værelse til vores datter, og der har vi handlet flere gange hos www.ditvaerelse.dk, og det har været en super god oplevelse. Så hvis du skal forkæle din niece med lidt lækkert interiør, så kan det anbefales.

Log ind for at besvare indlægget |

13

rfc-rds

6. januar 2016 - 15:48

Du har ret

Nej du har fuldstændig ret :)

Har selv været uheldig mht. at handle online, så vil da helt sikkert prøve dette 

Log ind for at besvare indlægget |

13

Martin Jakobsen

13. juni 2016 - 3:43

Du skal altså passe rigtig meget på, når du leder efter butikker på nettet! Jeg har hørt, at der er mange - specielt russere ogh kinesere - som laver webshops og bare tager pengene uden at man får de ting, man har købt fremsendt. Tag de gode danske sider som f.eks. sundleg.dk, babysam.dk eller min favorit for tiden (pga. deres ret store udvalg) Kinderlee.dk. Sidstnævnte har ret mange lækre ting - tjek f.eks. barnevogne udvalget. Send privat besked hvis du vil have andre anbefalinger :)

Log ind for at besvare indlægget |

13

Detgiderjeggerne

29. januar 2018 - 11:34

Jeg har gode erfaringer med at vælge webshops, som andre har anbefalet.

Men ellers ved jeg at butikker, der tilbyder børnepengekredit (altså hvor man kan få sendt varen nu, men vente med at betale til der kommer børnepenge) som regel er en god indikator for, at de har rent mel i posen. Og modtager du ikke varen kan du bare bede banken om at slette betalingsreservationen.

Der findes en side med en liste over alle danske webshops, der tilbyder det på https://boernepengekredit.dk/ 

Ellers er det en god ide at tjekke, om der er kontaktoplysninger og om sproget er på korrekt dansk. Scamsider er tit lidt luskede og har dårligt oversat dansk.

Kram, C

Log ind for at besvare indlægget |

13

klarajohansen87

14. maj 2018 - 13:11

Jeg handler stort set udelukkende på nettet. Jeg synes tit, at man kan finde et meget større udvalg end de har i butikkerne, og ofte også til fornuftige priser (hvis ikke en smule lavere end i butik). 

Personligt har jeg været ret glad for legebutikken - de er hurtige til at levere og de varer jeg har bestilt, har altid været i top stand. Og så se lige de her bobles dyr - min datter var helt tosset med dem, da hun var lille: https://www.legebutikken.dk/shop/bobles-tumledyr-motorisk-100s1.html

Mht. til tiltro til hjemmesider, så sørg altid for at hjemmesiden har et CVR nummer stående - det er umiddelbart den bedste indikator for, om den er troværdig eller ej. 

Log ind for at besvare indlægget |

13

klarajohansen87

14. maj 2018 - 13:13

I får lige et link der virker

I får lige et link der virker også :-) 

https://www.legebutikken.dk/shop/bobles-tumledyr-motorisk-100s1.html

Log ind for at besvare indlægget |

13

SaraSter

22. juni 2018 - 7:20

Udsalgs-sider

Du kan selvfølgelig også se om ikke du kan danne dig et overblik over, hvor henne der på nuværende tidspunkt er udsalg på alt til baby og barn. Vi har lige købt sneakers til vores børn inde på det store udsalg ved kids-world samt et par huttelihut huer som en barselsgave til min kollega, som smutter på barsel nu her (1 måned før fødsel).

De kører i hvert fald med en rabat på 30% lige nu - og der er stadig en masse ting derinde, og jeg ved, at der er rigtig mange andre end jeg, som elsker at handle hos dem - især når det kommer til børnetøj, som du selv nævner, er en udfordring :-) 

Ift. scamsider

Jeg tror, at rigtig mange går galt i byen ved køb i webshops, når de vælger at handle hos andre end danske webshops, forventer de at få den samme høje service. Jeg føler i hvert fald, at jeg altid får min ordre leveret rettidigt og i den stand, som jeg forventer, når det kommer fra en dansk leverandør.

Men er du en af dem som bruger oceaner af tid på ebay, amazon, alibaba og wish, så begynder du lidt at lege med ilden. Det er noget værre skrammel, og selvom om at der måske står, at børnetøjet er lavet af 100% uld, så er det nok ikke altid tilfældet - og selvom at det er certificeret til ikke at indeholde alle mulige farlige stoffer, så er det HELLER ikke tilfældet. 

Dertil kan man sige, at du faktisk sender penge UD af Danmark i og med at den skat som virksomhederne betaler, ikke er til den danske statskasse, så indirekte er du med til at sætte et pres på den danske stat, som skal ud og finde penge til at reperere veje og holde hospitalerne i live. 

Dertil kan du også kigge på virksomhedernes sociale profiler - hvis de ikke har følgere og hverken postede i går eller i sidste måned, så er det nok en scam-virksomhed.

Log ind for at besvare indlægget |

13

hopogleg.dk

2. august 2018 - 21:32

Ahhhh

Nu vil jeg sige den side du linker til virker vildt amatøragtig. Og det virker nu mere som et forsøg på at få et link til siden. For jeg tvivler stærkt på mange vil betale en masse penge for at få deres link på den side.

Jeg driver selv www.ithansen.dk samt www.hopogleg.dk og jeg vil sgu ikke betale et link til den side.

Og det med man betaler til en side synes jeg ikke at det fortæller mig at det er en side der er værd at handle på.

Jeg har betalt både til priserunner, adwords, facebook osv. Men det er da ikke fordi jeg betaler til disse sider kunderne skal vælge mig og mine produkter. Nej det er da fordi min sider gerne skal virke troværdige og oplyse om de ting kunden har brug for at vide. Og de ting som loven kræver som cvr nummer osv.

Den side du linker til der står der nul og niks om hvem der driver siden osv. Nej det er bare en side der er sat op for at skabe links. Og tjekker man domænet kan man også se at ejeren har flere af disse. Men de er alle lige dårligt lavet.

Mvh Kim

Log ind for at besvare indlægget |

13

Louise Pedersen

21. august 2018 - 10:08

Børnetøj

Jeg handler både på nettet og i fysiske børnetøjsforretninger. Nettet er nemt da jeg kan sidde for mig selv og finde en gave til min datter, hvor der ikke findes noget bedre end at tage den lille med ind i en forretning.

Mvh Louise - www.emballagegrossisten.dk

Log ind for at besvare indlægget |

13

mortilmads

26. august 2018 - 12:47

Børnetøj og legetøj på internettet

Jeg handler næsten kun på nettet, da jeg synes man altid får den bedste pris online. Jeg vil klart anbefale dig at kigge hos BabySam, de har mange rigtig gode tilbud på kvalitetsprodukter. Ellers har BabyGear også super lækre produkter. Når det kommer til tøj, synes jeg faktisk ofte Zalando og Stylepit har lækkert tøj til hele familien. Det er super enkelt, og du kan ofte også finde en rabatkode til Stylepit, så sparer man typisk 10-20% af ens ordre. 

Håber mine anbefalinger kunne bruges ;)
Rigtig god søndag alle sammen. 

Log ind for at besvare indlægget |

13

sommersolmor

4. oktober 2018 - 14:44

Læs eventuelt tests & tjek Trustpilot

Når jeg shopper hos en mindre butik tjekker jeg altid deres Trustpilot score, hvis der ikke rigtig kommer noget frem. Prøver jeg at søge lidt rundt på internettet for at se om der skulle komme noget negativt frem om butikken. Men en anden måde man kan undgå disse "snyde butikker" på er ved at blandt andet at kigge hvad troværdige sider anbefaler. Eksempelvis hos TestAvisen.dk de linker kun ud til troværdige forhandlere. Men ellers så tjek om de er e-mærket eller har en stor facebook følger skare.

Det er mine bedste tricks til at undgå "snyde butikker" :)

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
24/11Pålæg 6 +Maj 2018
24/11Pålæg 6 +November 2018
15/11Pigen er nu 14 år, daAugust 2003
2/11Hvor gammel er din pige? HvisAugust 2003
28/10Tag fri med lidt gamingAugust 2003
28/10Eller fortæl dem en jokeAugust 2003
28/10Prøv at give dem en bamseAugust 2003
26/10Børn med ADHD og cannabisolieApril 2003
19/10Re: Re: Re: Re: Re: Idéer til dåbsgave?Juli 2004
18/10Alt Om Børn | Rasmus Klump sengetøjMarts 2006
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
10/12EfterfødselstræningOrdet er frit
8/12Hvad er en fair pris for en hundeforsikring?Ordet er frit
8/12Uheldig oplevelse på flyrejse - skal jeg søge...Ordet er frit
8/12Nyt NaturBingo DomæneLivet med børn
5/12Kendte engang en mand der hedNavne
5/12Når man er tvangsindlæg tilNavne
5/12Tænker også at I har det heleOrdet er frit
30/11Man går nok aldirg helt gal iLivet med børn
29/11PuslebordLivet med børn
29/11Vi har...Ordet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
4/12autostol 500 kr.
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Jeg er bange for en indbretning
Familierådgiver Hej GitteEfter min papdatter på 11 år sagde, at min mand og jeg skældt...
Når far skal være væk
Sundhedsplejerske Hej.Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og hvad der er bedst for vores 2...
Annonce