Betingelser

Betingelser for brug for “Alt om Børn”

Accept af betingelserne
Ved at bruge denne hjemmeside (“Alt om Børn”), accepterer du disse betingelser for brug. Hvis du ikke accepterer disse betingelser, bedes du ikke bruge hjemmesiden.

Adgang til hjemmesiden
Vi forbeholder os retten til at tilbagetrække eller ændre hjemmesiden, og ethvert indhold eller tjeneste vi leverer på hjemmesiden, uden varsel. Vi er ikke ansvarlige, hvis hjemmesiden på et tidspunkt er utilgængelig, uanset hvor længe.

Ansvarsfraskrivelse
Informationerne på “Alt om Børn” er beregnet til generel information og uddannelse. Indholdet er ikke beregnet til at erstatte professionel læge-, juridisk-, eller andre former for rådgivning. Brugen af informationerne på hjemmesiden er udelukkende på egen risiko. “Alt om Børn” frasiger sig alt ansvar for handlinger foretaget baseret på indholdet på hjemmesiden.

Sponsorerede indlæg og Affiliate links
Nogle af indlæggene på “Alt om Børn” kan være sponsorerede eller indeholde affiliate links. Det betyder, at vi kan modtage en provision, hvis brugerne foretager køb gennem disse links. Vi vil altid tydeligt mærke disse indlæg og links for at sikre gennemsigtighed over for vores brugere.

Ændringer i betingelserne
“Alt om Børn” forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre disse betingelser til enhver tid, og sådanne ændringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer udgør din accept af de nye betingelser.

Lovgivning
Disse betingelser og eventuelle tvister eller krav, der opstår ud af eller i forbindelse med dem, deres emne eller dannelse, er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Kontakt
Hvis du har nogen spørgsmål til disse betingelser, bedes du kontakte os via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Dato for sidste opdatering: 13. juni 2023

No referer available