Din søgning gav:

 

Artikler

12 råd til et blefrit barn

Det kan være en kamp at vænne sit barn til at undvære bleen. Men med vores sundhedsplejerskes råd til et blefrit barn kan processen måske blive lidt nemmere.
Læs mere

Rotavirus-diarré: Gode råd til forældrene

Akut opkast og dårlig mave kan skyldes, at dit barn er blevet smittet med rotavirus. Her får du 5 gode råd til, hvordan I kan forebygge virussen, og hvad du skal gøre, hvis jeres barn bliver smittet.
Læs mere

Huskeliste: Det skal du have styr på inden fødslen

Der er hundredesytten ting, man skal have styr på, når familien udvides. Der skal skaffes babytøj og babyudstyr til den helt store guldmedalje. Her har vores sundhedsplejerske Jane Lyngs samlet en liste over de ting, som der skal være styr på, inden den lille ny melder sin ankomst.
Læs mere

Strækmærker

Når maven vokser under graviditeten, får op mod 90% af kvinderne strækmærker. Men hvorfor er det nu, at man får dem, og hvad kan man gøre ved det? Vores jordemoder Camilla Härtel giver svaret her.
Læs mere

Alt Om Børns nyhedsbrev

Artikelforfattere 20. September 2018
Læs mere

Cookie information

Artikelforfattere 22. August 2018
Læs mere

Brændt af brandmand: Sådan gør du

Hvis du er uheldig at svømme ind i en brandmand, er der en række ting, som du kan gøre for at lindre smerten.
Læs mere

Graviditet og rejse: 8 spørgsmål til jordemoderen

Sommerferien er lige om hjørnet, og den store ferieplanlægning er igang, men hvad skal du bare have styr på, når du er gravid og på vej på ferie?
Læs mere

Baby keder sig

Forsker: Børn har godt af at kede sig

Selvom sommerferien byder på en masse aktiviteter for børnefamilierne, så er der også nogle dage i ferien, som er lidt mere stille end andre, og dem bør vi holde fast i, understreger forsker.
Læs mere

Undgå sygdomme: Server fuldkorn for dit barn

Masser af fuldkorn i morgenmaden og madpakken kan mindske risikoen for, at dit barn udvikler diabetes og hjerte-kar-sygdomme senere i livet. Det viser en ny undersøgelse fra Institut for Idræt og Ernæring.
Læs mere

Tyskland vil give bøder til forældre, der ikke lader deres børn vaccinere

Den tyske sundhedsminister har fremsat et nyt lovforslag, der vil give forældre, der ikke vil lade deres børn vaccinere mod mæslinger, bøder på 10.000 kroner.
Læs mere

Flere takker ja til ufarlig fosterprøve

En ufarlig fosterprøve, der kan afsløre tilstedeværelsen af eksempelvis Downs syndrom, har, siden den blev indført i 2013 i Region Nordjylland, modtaget stigende opbakning fra de kommende mødre.
Læs mere

Farvel til storbyen: Et liv tæt på naturen styrker familielivet

Parret Mette og Jens fra København valgte det pulserende storbyliv fra til fordel for et roligt og trygt familieliv tæt på naturen i den vestjyske landsby Lyne. Parret er en ud af mange børnefamilier, der i år har valgt at flytte fra storbyen til Ringkøbing-Skjern Kommune.
Læs mere

Mæslinger

Rejsetip: Sådan håndterer du mæslingeudbrud i ferien

Sommer, sol og mæslingeudbrud? Det her skal du være opmærksom på, hvis du eller dit barn bliver smittet på rejsen.
Læs mere

4 geniale gaveidéer til fars dag

Det kan nogle gange være svært at finde den rette gave til faren, der har alt. Her får du fire bud på sjove, personlige og spændende gaver, som du kan glæde dine børns far med på fars dag.
Læs mere

Insektbid, sand i øjet, brandsår og risiko for brækkede lemmer – skal mit barn på skadestuen?

En erfaren sygeplejerske fra Region Hovedstadens Akuttelefon giver her gode råd om de mange mindre skader, et barn kan komme ud for.
Læs mere

Flænger og sår – skal de sys?

En erfaren sygeplejerske fra Region Hovedstadens Akuttelefon fortæller her om retningslinjerne for, hvordan man skal håndtere dybere sårskader.
Læs mere

Har mit barn fået hjernerystelse?

En erfaren sygeplejerske fra Region Hovedstadens Akuttelefon fortæller her, hvilke tegn du skal holde øje med, hvis dit barn har slået hovedet, og du er i tvivl om, hvorvidt det har fået hjernerystelse eller ej.
Læs mere

Få dit barn til at sove længere om morgenen

Hopper dit barn også rundt i tremmesengen, længe før nat er blevet til morgen? Så læs med her, hvor søvnterapeuten guider dig til at få dit barn til at sove længere om morgenen.
Læs mere

Guide: Sådan får dit barn gode digitale vaner

Børns Vilkår har lavet 5 gode råd til, hvordan du som forældre kan lære dit barn at begå sig i den digitale verden.
Læs mere

En fed creme under malingen gør det langt nemmere at fjerne det igen.

Gode råd til ansigtsmalingen

Det er højsæson for festlige udklædninger, maling og glitter i spandevis. Men hvad skal du være opmærksom på, når du skal købe den mest skånsomme ansigtsmaling til dit barn? Læs forbrugerrådet og Astma- og allergiforbundets råd her.
Læs mere

Sådan håndterer du kedsomhed under barslen

Barslen er ikke altid en dans på roser. Mange timer alene med barnet uden selskab fra andre voksne kan resulterer i kedsomhed, der let kan slå over i en usikkerhed - hvorfor nyder man ikke hvert sekund med barnet? Læs sundhedsplejerskens Janes råd til, hvordan du bedst håndterer de negative tanker og ensformige dage her.
Læs mere

Sådan får du succes med den sammenbragte familie

Det ér svært at skabe en ny sammenbragt familie, men det kan sagtens lade sig gøre. Det vigtige er blot, at man som stedforælder og biologisk forælder påtager sig forskellige roller. Sådan lyder et af rådene fra familiepsykolog Ulla Dyrløv til DR.dk.
Læs mere

Trætte og uoplagte børn starter bedst dagen med en morgen, der er præget af faste rutiner og vaner.

Sådan skaber du rolige og rare morgenrutiner med børnene

Hverdagsmorgener kan være hektiske og ender derfor let i konflikt og gråd. Hvis du skaber de rigtige vaner og rammer for børnene, kan hele familien komme glade gennem morgenerne hver eneste dag.
Læs mere

Løb og leg skal være en del af de små børns hverdag.

Sundhedsstyrelsen: Børn fra 0-4 år har brug for at være aktive

Børn fra 0 til 4 år har særligt brug for at blive aktiveret, da det støtter deres motoriske udvikling. Som forældre kan man let frygte, at ens barns fysiske udfoldelser kan være farlige, derfor skal man også lære at slippe frygten og kontrollen, for at lære, hvordan du bedst kan kan støtte dit barns naturlige lyst til at bruge sin krop i hverdagen.
Læs mere

Det er især tumlingerne, der tester grænserne af overfor deres forældre

4 råd til at få dit barn til at falde til ro

Når børn tester grænser af, kan det ende ud i råb, skrig og udadreagerende adfærd. Når intet du siger, lader til at virke beroligende, kan du stadig gøre disse ting for at få dit barn til at falde til ro.
Læs mere

4 apps til din graviditet

Kom velforberedt og underholdt igennem din graviditet med disse sjove og praktiske apps.
Læs mere

Guide: De bedste gaver til børn fra 0-3 år

Det kan være en sand gåde at gennemskue, hvilket legetøj et barn på 3 måneder eller 3 år vil få glæde af. Her får du vores sundhedsplejerskes bedste forslag til gaver, der både er sjove og støtter barnets udvikling, alt efter hvor gammelt det er.
Læs mere

Sådan taler du med dit barn om ubehagelige oplevelser

Hvis du har en mistanke om, at dit barn har oplevet noget ulovligt eller på anden måde grænseoverskridende, er det vigtigt, at du har de rigtige redskaber til at tale med dit barn om dem.
Læs mere

6 myter om fertilitet

Myter om fertilitet og de eftertragtede to streger findes der masser af, men der er langt fra hold i dem alle sammen. Læs med her, hvor vi afliver de mest udbredte myter om fertilitet.
Læs mere

Fællesskabet på et gravidyogahold er noget helt særligt. Det er gavnligt for dig både under og efter din graviditet.

Derfor skal du dyrke gravidyoga

Den ældgamle træning for krop og sind kan tilrettelægges, så den hjælper og passer perfekt til din gravide krop. Læs her, hvordan gravidyoga kan gavne dig både psykisk og fysisk og hjælpe dig med at få den bedste fødselsoplevelse.
Læs mere

Sundt vægttab mens du ammer

Når du ammer, må du ikke skynde på et evt. vægttab. Det skal foregå hensigtsmæssigt, så det ikke går ud over din mælkeproduktion. Læs her, hvordan du kommer bedst fra start.
Læs mere

Derfor skal du overveje hjemmefødsel

Alt om Børns Jordemoder Camilla Härtel har født begge sine børn derhjemme, og hun ser gerne, at flere danske kvinder gør det samme. Læs Camillas forklaring på, hvordan hjemmefødsler kan være en god oplevelse for både mor og resten af familien.
Læs mere

Guide: Sådan forebygger du luft i babys mave

Babyer får meget let luft i maven, og de kan synes utilpasse over det. Der er dog en række ting, du kan gøre for at forebygge og afhjælpe din babys oppustede mave.
Læs mere

Det skal du vide når dit barn skal sove i kulden

Ved du, hvornår du med ro i sindet kan lade dit barn sove udenfor i vinterhalvåret? Her får du sundhedsplejerskens anbefalinger.
Læs mere

Vejen til den gode søvn - lær de 6 bevidsthedsfaser

Trøstestategier Børn på 3 til 4 måneder so
Læs mere

6 månedspakker der gør hverdagen nemmere

Flere firmaer tilbyder abonnementer på baby- og familiepakker, der kan hjælpe den lille nye familie på vej og give dem mere overskud og tid i hverdagen. Få et overblik over de bedste tilbud her.
Læs mere

Istockphoto.com

Må baby få mælk?

I takt med at der forskes mere i spædbørns ernæring, ændres anbefalingerne for, hvad babyer må få at spise og drikke. Læs Sundhedsstyrelsen seneste råd omkring mælkeprodukter til babyer her!
Læs mere

Gravide og influenzavaccination

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle gravide, der er mere end 12 uger henne, får en influenzavaccination.
Læs mere

Sådan lærer du barnet at tørre sig selv efter toiletbesøg

Det giver dit barn selvtillid og selvværd,
Læs mere

En privat sundhedsforsikring giver dig muligheden for at få hurtig behandling på et privathospital, hvis dit barn bliver alvorligt sygt.

Sundhedsforsikring: 6 spørgsmål om sundhedsforsikring til børn

Vi har stillet seks spørgsmål om sundhedsforsikringer til børn til en konsulent for Forsikring og Pension. Se, hvad de svarer her.
Læs mere

En privat sundhedsforsikring dækker dine udgifter til undersøgelser og behandlinger på et privathospital.

Sundhedsforsikring til børn

Bliv klogere på, hvad en sundhedsforsikring er, og hvad den (ikke) dækker.
Læs mere

De populæreste navne 0-100 år

Det er forskellige navne, der ligger nummer ét inden for forskellige aldersgrupper. Peter og Anne er uden tvivl de mest anvendte navne i Danmarks befolkning. Men til hvilken aldersgruppe hører Helle, Kirsten eller Thomas? Vi giver dig et overblik her.
Læs mere

Guide til dit barns navn

Mangler du forslag til navnet på dit kommende barn? Eller er du bare nysgerrig efter at se, hvor populært dit eller en andens navn er? Vi guider dig her til de mest populære og udbredte navne.
Læs mere

Guide til allergi-fri sminke til børn

Fastelavn og halloween er festlige højtider til at sætte smæk på børnenes udklædning og sminke. Men hvad hvis dit barn har følsom hud eller eksem? Sminke er som regel ufarligt for dit barn, hvis det kun anvendes sjældent. Men bruges det ofte, kan du risikere at dit barn udvikler allergi. Læs Astma-Allergi Danmarks råd til at forebygge allergi.
Læs mere

Inspiration til den sunde, kreative madpakke

Tyr du lidt for ofte til den velkendte rille med leverpostejsmadder og osteklapper? Vi har samlet de bedste tips fra AOB's erfarne mødre til, hvordan du hurtigt og let laver en madpakke, der falder i god smag hos de små.
Læs mere

Fakta og myter om hovedlus

Hovedlusen må efterhånden betegnes som en landeplage, i hvert fald for forældre, der har børn i skole og daginstitutioner. Selvom højsæsonen for hovedlus i mange år har ligget i september-oktober, er der meget der tyder på, at antallet af tilfælde med hovedlus er relativt højt hele året, og at det er et tilbagevendende problem for mange familier.
Læs mere

Inddrag dit barn i køkkenet - uden ulykker!

Er dit barn med til at lave mad hjemme hos jer? Ser du en jungle af glohede ovne og væsker, varme pander og skarpe og spidse redskaber, der kan skade dit barn - eller ser du køkkenet som et sted, hvor dig og dit barn kan have kvalitetstid sammen?
Læs mere

Slip frygten, og lad dit barn folde sig ud

Børn vil gerne bevæge sig, og forældres fornemmeste opgave er at støtte op om børns naturlige lyst til at bruge kroppen. Forældre skal bekymre sig mindre, og så skal de vise børnene, at det er sjovt at bevæge sig. Som bonus får hele familien en mere aktiv hverdag, hvor sure pligter kan blive hyggelige stunder.
Læs mere

Top 50: Pigenavne

Savner du inspiration til din lille piges navn? Her får du pigenavnenes top 50.
Læs mere

Børn elsker at pjaske i sommervejret

Er din have børnesikret?

Der drukner mellem 1-3 børn om året, og mange flere ender på hospitalet, fordi de uden opsyn faldt i et vandbassin. De fleste tror at børn drukner i havet, men i virkeligheden drukner små børn oftest i hjemmet enten i badekar eller i vandbassiner.
Læs mere

Hvis klassens forældre har det godt sammen, så kan det forebygge mobning.

Klar, parat, skolestart - 5 gode råd til mor og far

Et godt netværk mellem forældre, kan forebygge mobning og støtte op om trivsel og inklusion. Se hvordan her
Læs mere

Sikker julehygge

Julen bringer med sig muligheden for en masse sjove aktiviteter. Der skal bages, pyntes op, laves dekorationer og pakkes gaver ind. Det er en oplagt mulighed for kvalitetstid med dit barn. Børneulykkesfonden guider til at få hyggelige, fælles julestunder uden kedelige uheld.
Læs mere

Stress, vrede - eller overreaktion?

Julestress kan få selv den bedste på glatis. Stress kan føre til afmagt, frustration og vrede. Når v
Læs mere

9 råd til at holde parforholds-gnisten i december

December måned er travl. Så selv om jeg har lyst til, at et råd til de travle børnefamilier skulle v
Læs mere

Hvad forventer du i julen?

Forventninger skaber tit en dårlig følelse. I parforholdet arbejder jeg med to former for forventnin
Læs mere

Den lange ventetid: Tegn og fortæl barnet, hvad der skal ske

Sundhedsplejerske, Jane Lyngs, mener, at børn godt kan vente på gaverne. At det at vente faktisk er sundt at lære. Men forældrene skal på banen, hvis det ikke skal blive alt for svært for børnene. Se, hvordan det kan foregå.
Læs mere

Den bedste gave, du kan give dine børn, er nærvær

Voksne har ofte høje forventninger til julemaden, pynt, gaver og gæster, men det er ikke altid børnenes største ønske, at det er sådan.
Læs mere

Lær dine børn forventningens glæde

Du kan godt lære dit barn, at forventningens glæde er helt fantastisk!
Læs mere

Julefrokosten og julebuffeten

Ernæringskonsulent, Alette Jarulf, giver kvinder med lidt for meget på sidebenene sine bedste tips til at komme igennem julemåneden uden at give afkald på lækkerierne - men også uden at tage på i vægt.
Læs mere

Grønkålssalat med æbler og nødder – dejlig og frisk til julemaden

Du skal bruge... 2-3 æbler, f.eks Cox Orange eller Ingrid Marie 3 dl rippet og hakket grønkål 1 lill
Læs mere

Opskrift på rødbederemoulade – fantastisk til rødt kød og and

Du skal bruge... 3-5 friske rødbeder 1 spsk. rapsolie 3 – 4 spiseskeer græsk yoghurt 0,5 eller Skyr
Læs mere

Opskrift på hjemmelavet julegløgg

Gløgg er en populær drik i den kolde vintertid. Jeg er de senere år begyndt at lave min egen gløgg. Den dufter og smager bare så meget bedre, end den færdigkøbte. Prøv den, og husk at du skal lave siruppen op til to dage, inden du reelt skal bruge den.
Læs mere

Julen er sansernes tid – skab et fuldstændigt sanseorgie og mæt dine og din families sanser

Ernæringskonsulent, Alette Jarulf, giver idéer til, hvordan du stimulerer dine og dine børns sanser.
Læs mere

Sådan undgår du at overspise til julefrokosten og julebuffetten

Ernæringskonsulent, Alette Jarulf, giver kvinder med lidt for meget på sidebenene sine bedste tips til at komme igennem julemåneden uden at give afkald på lækkerierne - men også uden at tage på i vægt.
Læs mere

Stress ned med din vejrtrækning og spis langsomt

Ernæringskonsulent, Alette Jarulf, giver kvinder med lidt for meget på sidebenene sine bedste tips til at komme igennem julemåneden uden at give afkald på lækkerierne - men også uden at tage på i vægt.
Læs mere

Stress af med nydelse i stedet for at fokusere på sundhed og vægtøgning

Jeg kender kun få eller nærmest ingen, der vælger at gå på slankekur i julemåneden. De fleste af os har nok indset, at fristelserne er for mange og for store til, at vi kan beherske vores indre huleboers reaktion på julens overflødighedshorn af velsmagende madretter, desserter og kager. Derfor skal der nogle gode strategier til at komme gennem julen uden at tage på. Jeg har lavet fem tip til at komme godt igennem julens lækkerier - og du kan læse dem her.
Læs mere

Når du holder jul på udebane

December er en hektisk måned med en fuldt booket kalender, julebag, gaveræs, julefrokoster, juleklip og så videre... Familierådgiveren, Gitte Krogsgaard Andersen, giver dig og din familie fire gode tips til, hvordan I får en hyggelig og stressfri julemåned.
Læs mere

Giv plads til forskellige behov i julen

December er en hektisk måned med en fuldt booket kalender, julebag, gaveræs, julefrokoster, juleklip og så videre... Familierådgiveren, Gitte Krogsgaard Andersen, giver dig og din familie fire gode tips til, hvordan I får en hyggelig og stressfri julemåned.
Læs mere

Skab tid til ro og samvær

December er en hektisk måned med en fuldt booket kalender, julebag, gaveræs, julefrokoster, juleklip og så videre... Familierådgiveren, Gitte Krogsgaard Andersen, giver dig og din familie fire gode tips til, hvordan I får en hyggelig og stressfri julemåned.
Læs mere

Jul: Drop glansbilledet og få det hyggeligt

December er en hektisk måned med en fuldt booket kalender, julebag, gaveræs, julefrokoster, juleklip osv. Familierådgiveren, Gitte Krogsgaard Andersen, giver dig og din familie tips til, hvordan I får en hyggelig og stressfri julemåned.
Læs mere

Opskrift: Julede schweiziske kanel-stjerner

Spred julestemning med duften af ernæringsekspertens schweiziske kanel-stjerner.
Læs mere

Julemad og børn – hvad må de (ikke) spise?

Julen er en rigtig dejlig tid, hvor vi hygger os med hinanden. Med til julehyggen hører også god mad og juleknas, og rundt omkring i de små hjem bliver der kogt og braset for at kræse om familien. Men hvad med de små børn – hvad kan man servere for dem?
Læs mere

Gaver til børn mellem 2-3 år

Hvad skal du give barnet på 1½-2 år? Sundhedsplejersken giver dig gode gaveidéer til børn.
Læs mere

Gaver til børn mellem 1½-2 år

Hvad skal du give barnet på 1½-2 år? Sundhedsplejersken giver dig gode gaveidéer til børn.
Læs mere

Gaver til børn mellem 1-1½ år

Hvad skal du give barnet på 1-1½ år? Sundhedsplejersken giver dig gode gaveidéer til børn.
Læs mere

Gaver til børn mellem 9-12 måneder

Hvad skal du give barnet på 9-12 måneder? Sundhedsplejersken giver dig gode gaveidéer til børn.
Læs mere

Gaver til børn mellem 6-9 måneder

Hvad skal du give barnet på 6-9 måneder? Sundhedsplejersken giver dig gode gaveidéer til børn.
Læs mere

Gaver til børn mellem 0-6 måneder

Hvad skal du give barnet på 0-6 måneder? Sundhedsplejersken foreslår følgende typer af gaver.
Læs mere

Gaver til børn - gå efter god kvalitet

Hvis legetøjet går i stykker hurtigt efter det er pakket op, kan det være meget skuffende. Især for børn. Sundhedsplejersken giver dig råd til, hvordan du kan teste, at legetøjet er i så god kvalitet, at det kan tåle at blive leget med.
Læs mere

Husk på, at julen 'bare' er et par dage i løbet af året

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Skab nye traditioner – med og uden børnene juleaften

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Undlad at blande jer i, hvordan I hver især holder jul med børnene

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Glæd jer på børnenes vegne, når de holder jul hos den anden forælder

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Samstem julegaverne mellem jer som forældre

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Sæt bedsteforældrenes behov i anden række

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Undlad at skille søskende ad

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Tag som voksne det fulde ansvar

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Planlæg julen i god tid

Hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Skab julefred i din skilsmissefamilie

Julen nærmer sig med hastige skridt. Men hvordan holder man jul, når man har skilsmissebørn? Hvad stiller man op, hvis man ikke selv har børnene i julen? Og hvordan håndterer man bedsteforældrene, som heller ikke forstår det nye familiesystem i denne 'søde juletid'?
Læs mere

Jul med børn

Hvordan holder man en god jul med små børn? Skal gaverne fordeles over hele dagen, eller skal de små lære at vente? Hvad skal man købe? Og hvordan holder man jul, hvis man er skilt? Få svarene på dette og meget mere her
Læs mere

Gaver til små børn – hvor mange kan de overskue?

Hvor mange gaver kan et barn overskue at få på én aften. Sundhedsplejersken svarer.
Læs mere

Levende lys på juletræet - er det farligt for de små?

Levende lys på juletræet er hyggeligt og skaber en nærmest magisk stemning, men de udgør også en potentiel fare for brand og brandskader.
Læs mere

Du bør helt undgå elefanthuer til børn, da de kan udgøre en risiko for kvælning.

Børnetøj og sikkerhed - fire gode råd til sikkert tøj til børn

Efteråret er over os, og det er tid til, at de små poder skal have varmt tøj på. Tøjet skal naturligvis være varmt, praktisk og godt at lege i, men udover det også være sikkert! Det forkerte børnetøj kan nemlig udgøre en risiko for børn, når de klatrer i træer, hopper rundt på legepladsen eller færdes i trafikken. Få fire gode råd til sikkert børnetøj fra Børneulykkesfonden her!
Læs mere

Kvalme og opkast er en af de hyppigste graviditetsgener.

Kvalme og opkastninger under graviditeten

De fleste oplever kvalme og opkastninger i større eller mindre grad i løbet af deres graviditet. Her kan du få nogle tips og tricks til, hvordan du kan mildne kvalmen. Du får også indsigt i, hvornår morgenkvalme og opkastninger kan give grund til at kontakte lægen. opdateret af Jordemoder Camilla Härtel Jensen
Læs mere

Downs Syndrom og alder - her er din risiko

Man vurderer risikoen for Downs syndrom ud fra en doubletest og ud fra en skanning. Risikoen for Downs syndrom stiger med moderens alder. Her kan du se, hvad risikoen er udelukkende ud fra moderens alder.
Læs mere

Gode råd til køb af klapvogn

Hvad skal du huske, når du skal købe klapvogn? Hvordan finder du ud af, hvilken vogn der passer til dit behov? AOBs mødre giver dig deres bedste tip med på vejen.
Læs mere

Mød os på BabyMessen 2013!

BabyMessen 2013

Mød os på BabyMessen 2013!
Læs mere

Lige blevet gravid

Er din menstruation udeblevet? Så er du måske gravid. Find ud af alt om din graviditet, graviditetstegn og symptomer og beregne din termin med vores terminsberegner.
Læs mere

For tidlig fødsel

Hvert år bliver omkring 4500 børn født for tidligt. Det svarer til cirka 7% af det samlede fødselstal i Danmark.
Læs mere

Annonce