Din søgning gav:

 
12

stineblop

12. juli 2012 - 11:12 | Tilbage til mødregruppen

.... men vi har vel også alle travlt med de små og måske lidt ferie??

 

Er bare nysgerrig efter, hvordan det går hjemme ved jer andre?

 

Her går det fint, Frida bliver 4 uger på søndag - syntes tiden går HURTIGT og på den anden side, syntes jeg at vi har haft hende LÆNGE ;-)

Hun er en dejlig pige, spiser godt og tager fint på. Hun er af og til lidt urolig om aftenen, som jeg mest tror kommer af overtræthed, fordi hun har svært ved at overgive sig til søvnen om aftenen og powernapper. Men når hun så endelig falder i søvn, sover hun som regl godt, en tre timer af gange om natten. Vi har været helt oppe på 4-5 timer, men det er vist desværre slut:(

Om dagen har hun de sidste dage, kun sovet en time af gange -men det håber jeg vender igen til de 2-3 timer hun plejer at tager ;)

Så en dejlig fis det er hun :)

Jeg øver og kæmper lidt meget med, at hun skal lærer at bruge en sut - vil SÅ gerne have at hun kan det. Tror at det vil hjælpe, når hun vågner efter en time og slet ikke er udsovet og ligeså til at falde hen om aftenen. Hun vil nemlig rigtig gerne ammes i søvn... og det er også ok, men det er jo lidt et problem når hun skal ikke falder i søvn ved brystet, og et problem i længden ;) Oveni tænker jeg at det kunne aflaste mig til, så jeg ikke hele tiden er på... amning og putning er jo en stor del af hverdagen, og dejligt hvis farmand også kunne putte. Har købt en masse forskellige sutter, er der andre gode råd?

Jge har de første 14 dage - 3 uger efter fødslen været meget ovenpå, og rigtig frisk... ikke fordi at jeg ikke er det endnu:) Men i denne ugen har manden været hjemmefra i 4 dage (arbejde) på lejr og vores store datter har været på ferie ved bedsterne - og jeg har bare tudet og tudet og tudet - så underligt, for jeg aner ikke hvorfor?! det har bare ramt mig som en mur, og kommet helt bag på mig... kan ikke rigtig beskrive hvordan det er, andet end at det har været mega hårdt. Kan da godt mærke at jeg genrelt her efter fødslen har let til tåre, men det her var helt vildt. Jeg er ellers vand til at være meget alene hjemme. Men nu skal vi hente manden i dag, det bliver rart, og håber at dte hjælper lidt på det. Andre der har oplevet noget lignende??

Håber at i alle har det godt,

Stine og Frida 3 uger og 4 dage


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (3)

12

Carolines mor

12. juli 2012 - 11:33 | Tilbage til mødregruppen

Jeg synes også at juni gruppen er meget stille, men rart at høre at det går godt hos jer.

Hos os går det også rigtig godt. Vores lillemand er nu 4 uger og 3 dage og i mandags da han var præcis 4 uger havde han taget et kilo på... Men han var jo heller ikke så stor da han blev født - 2865 gram. Han tager også ca 3 timer ad gangen om natten og er begyndt at sove et par længere lure i løbet af dagen. Vi har haft en periode, hvor han kun sov max en time ad gangen i løbet af dagen, så det var lidt hårdt. Men han er selvfølgelig også bare dejlig.

Jeg tror at det er meget normalt, at du reagerer på at være alene hjemme. Jeg glæder mig hver dag til at min mand kommer hjem fra arbejde, så jeg kan fortælle om dagen og så han kan tage lillemanden lidt. Så jeg tror at jeg ville føle mig meget alene, hvis han var væk i flere dage.

Med hensyn til sutten, så har jeg hørt, at det er vigtigt at man vælger 1 sut og så arbejder med at få dem til at tage den. Man skal ikke forsøge mange forskellige. Jeg kan godt forstå at du gerne vil have hende til at tage de, for det er altså bare meget nemmere. Jeg fik Simon til at tage sutten allerede dagen efter fødslen.

Pia og Simon ( der lige nu sover dejligt i sin lift)

Log ind for at besvare indlægget |

12

Haxia

17. juli 2012 - 12:29 | Tilbage til mødregruppen

Lidt "lyd" herfra :)

Her går dagene hurtigt med at lærer hinanden at kende og vende sig til pludselig at være 3 i familien.

Tinus er født d. 30/6 - 10 dage over termin, så han nåede lige at blive et juni barn :)

Jeg var til overtidsvurdering på sygehuset fredag d. 29, hvor jeg fik målt hjertelyd og lavet en hindeløsning. I løbet af fredagen havde jeg fint og mærkede først noget omkring midnat lige efter vi var gået i seng. Kl 0230 var vi på sygehuset og han er født kl.0544 - så det hele gik ret stærkt da det endelig gik igang. Han var en stor dreng på 4070g og 53 cm - men han havde jo også haft 10 dage ekstra til at ligge og suge til sig :)

Jeg midstede ret meget blod under og efter fødslen og havde derfor svært ved at producere nok mælk til lillemanden, så han tabte sig lidt for meget og vi blev sat i gang med amning hver 2-3 time og herefter skulle jeg malke ud, som så blev givet (sammen med lidt erstatning) i en lille sonde næste gang han skulle ammes.

Vi endte derfor med at være på sygehuset 6 dage inden der var helt gang i amningen og Tinus havde genvundet en acceptabel del af sin vægt igen.

Siden hjemkomsten fra sygehustet har vi hygget os og tage det stille og roligt så vi alle 3 har kunnet finde os til rette :) Tinus sover fint om natten 3-4 timer ad gangen, gerne fra ca 2200 og til 0600 - hvor efter han gerne ligger og hygger og småsover i sengen sammen med os til ved 0800 tiden. Om dagen sover en 2-2½ time omkring middag og ellers nogle små lurer i løbet af eftermiddagen og aftenen - han har det dog med at værer MEGET vågen omkring aftenmadstid så i øjeblikket spiser vi lidt efter tur :)

Maiken og Tinus

 

Log ind for at besvare indlægget |

12

LilleNyBaby2010

14. august 2012 - 8:21 | Tilbage til mødregruppen

her er ferien overståer og hverdagen er så småt begyndt igen, så håber at få lidt tid til mødregruppen herinde igen :-)

her er mathias 3 månder og han stor trives. spiser og sover godt. de fleste gange kan jeg bare ligge ham og så falder han i sove. det er første gang jeg har prøvet det ud af tre børn, de andre skulle lulles eller vugges i søvn. han er bare rigtigt nem og rigtigt glad hele tiden, untagen hvis der skal pudsles for længe når man altså er meget sulten..han siger også en masse lyde og vil gerne have øjnkontakt med os. han elsker når pigerne synger for ham :-)

det går bare så stærkt

 

 

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
12/11Hudpleje til mor Ordet er frit
8/11Hvilken babyalarm kan anbefalesLivet med børn
8/11Mit råd vil være at tage nedOrdet er frit
8/11Tænker generelt atid, at manLivet med børn
7/11Også mig! Elsker julen - detOrdet er frit
6/11Hvordan er det gået?Graviditet
2/11JulegaveidéerOrdet er frit
1/11Nem aftensmadLivet med børn
1/11Jul med børnOrdet er frit
29/10nu med link, derOrdet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Forkælet dreng
Sundhedsplejerske HejJeg er faster til en dejligt dreng på fem år, som til tider bliver ...
Jeg er bange for en indbretning
Familierådgiver Hej GitteEfter min papdatter på 11 år sagde, at min mand og jeg skældt...
Når far skal være væk
Sundhedsplejerske Hej.Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og hvad der er bedst for vores 2...
Annonce