Din søgning gav:

 

Fødsel 3. gang... what to expect? Tanker om kommende fødsel.

12

Mettesamme

6. juni 2011 - 22:10 | Tilbage til mødregruppen

Er nu ca. uge 29 med mit tredje barn. Havde ok fødsel første gang, selvom jeg synes pressefasen var slem. Anden gang var en "drømmefødsel"... blev sat i gang to uger før termin - det tog tid for kroppen at komme i gang men efter vedrop gik det som en drøm. Det tog højst 2 timer, da fødslen først var i gang. Og pressefasen, som jeg havde frygtet, gik hurtigt og jeg havde en hel anden fornemmelse... Stod op det meste af tiden (modsat førstefødsel hvor jeg lå på ryggen... uf, ikke godt) og det er bare "min fødselsstilling".... Men hvad er nu alt det med en drillefødsel 3. gang. Selv min jordemoder nævnte det.... Tænker nu at mit andet barn "kun" vejede 3500 to uger før termin hvorimod min første vejede 4,2 kg da han kom til verden ved termin.... Synes maven er så stor... Så skal jeg nu have et 4,5 kg. barn ud til august???? Nå, mange tanker, ikke så meget konkret. Tror bare, at fødslen er ved at rykke nærmere...... Hvad tænker I om den kommende fødsel? Og har I særlige ønsker? Ud over at jeg virkelig har det bedst med at stå op - i sær til sidst.... så er lattergas også en "must have" :) Jordmoderen sagde anden gang at hun havde skruet ned for lattergassen til sidst. Det var blot ilt, der var i, men det var bare super til at styre vejrrækningen roligt, at have den der maske, som jeg ellers høre at andre kaster op over..... Ja, den lugter af gummi, men for mig, er det en meget god fødselsven :)


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (6)

12

shandersen

7. juni 2011 - 7:45 | Tilbage til mødregruppen

Har det på samme måde...

Jeg er i dag 31+5 med barn nr. tre og jeg har også mange tanker om fødslen. Det med at tredie gang er drillegangen har jeg hørt før - blot ikke fra min JM, men jeg vil spørge næste gang jeg ser hende.

Min 1. fødsel tog 21 timer fra 1. ve og jeg var udmattet!! Anden gan tog det 8 timer men baby havde viklet sig for meget ind i navlesnoren, så det endte lidt dramatisk. Denne gang gør jeg mig tanker om at jeg gerne selv vil være med til at hjælpe baby ud og op til mig men jeg ved jo reelt ikke hvordan dette skulle foregå. Der bliver meget at snakke med JM om tror jeg.

Det jeg har hørt om 3. gang er at det kan gå i gang mange gange og så gå i sig selv igen. Det orker jeg simpelthen ikke men der er jo ikke noget man kan gøre ved det....

Pøj pøj med det hele :)

VH Sarah

Log ind for at besvare indlægget |

12

anjayn

7. juni 2011 - 10:44 | Tilbage til mødregruppen

Uh ha Jeg har mange tanker omkring den kommende fødsel

Jeg havde en meget hård fødsel første gang, hvor jeg sprang rigtig meget. Man kalder det en bristning grad 3. Jeg havde presseveer i flere timer så jeg var godt udmattet, da det endelig var overstået. Jeg åbnede mig ellers rineligt hurtigt, men knægten ville ikke ud. Han var stjernekigger og samtidtig lå han med hovedet skævt og ville ikke rette det. Jordmoder forsøgte flere gange, men knægten rykkede bare hovedet tilbage. Det endte så med, først den bløde cup og så den hårde cup. Så efterforløbet var heller ikke sjovt.

P.g.a. den fødsel har jeg denne gang været til en lægesamtale for, at finde ud af om jeg skal føde nomalt eller have kejsersnit. Det var en rigtig sød læge der undersøgte mig. Jeg blev undersøgt forneden både forfra og bagfra. Og da jeg heldigvis ikke har mén efter den første fødsel, så skal jeg føde nomalt med visse forbehold. Og dem er jeg rigtig glad for. Det vil sige. Maks aktiv presseperiode på en halv time. Skal nok have en epidural. Minus hård cup. Og jeg skulle være forberdet på. At de hurtigere vil sejle om til kejsesnit, da jeg helst ikke skal springe lige så meget denne gang.

Men derfor har jeg stadig mange tanker om den kommende fødsel og den gamle. Tænk hvis det sker igen??? håber jeg ikke. men jeg er også glad for, at få lov til, at føde nomalt.

Ups det blev vist lige lidt langt.

VH Anja 29+3

Log ind for at besvare indlægget |

12

grissepasser

7. juni 2011 - 19:17 | Tilbage til mødregruppen

Det er egentlig sjovt. Jeg har ikke nogen "forventing" om min fødsel. Men det er jo også min 3,5 gange. (Blev sat igang i uge 20, pga mangel på fostervand. -hun fik cpr nr, fordi hun levede 1,5 time)

Jeg vil ikke have smerte lindring. Og det med at fødsel går i gang, og i stå igen, prøvede jeg i min anden fødsel. Fik den første ve natten til torsdag. gik i stå og blev sat igang om søndag.

Så jeg er ikke nervøs, mm de siger jeg skal have kejsersnit... (Hvilket jeg er panisk angst for...)

Log ind for at besvare indlægget |

12

benjamins mor

9. juni 2011 - 13:03 | Tilbage til mødregruppen

Det er godt nok kun min anden gang... Men der er stadig mange bekymringer over fødslen. sidste gang gik fødslen hurtigt. Vandet gik om morgenen uden at jeg rigtig lagde mærke til det. Veérne gik igang kl. 18.30 og 22.30 var lille manden ude. Jeg havde presse veer i 3 timer og fik vedrop på det højeste, til sidst blev jeg hjulpet med sugekop x2 og lillemanden blev revet væk til en masse læger, da vejrtrækningen var ustabil Det var meget ubehageligt og tankerne går meget på den næste fødsel.

Man siger jo at 2. gang går meget hurtigere, så tankerne går da også på om jeg når ind på sygehuset denne gang, samt om jeg skal have presseveer i ligeså lang tid.

 

Log ind for at besvare indlægget |

12

Frkskruk

9. juni 2011 - 13:20 | Tilbage til mødregruppen

Åh, du må ikke sige, at anden gang går meget hurtigere, for det kan næsten ikke gå hurtigere end første gang. Fik veer ved 23-tiden og lillemanden var ude lidt i 4. Heldigvis har vi ikke langt til sygehuset, og jeg har aftalt med dem, at vi bare kører, så snart vi mærker optræk til det mindste! :) Jeg skal IKKE føde på vej i bilen!

Min anden bekymring er at det skal gå i gang mens vi er på sommerferie i et sommerhus 50 km. fra sygehuset. Puhha, det vil jeg helst ikke tænke på.

Hvad gør I andre med pasning af børn, når fødslen går i gang? Har I en masse til at stå standby, for man kan vel ikke forvente at en enkelt person kan smide alt hvad vedkommende har i hænderne... Og begge vores forældre er stadigvæk på arbejdsmarkedet, så det skal jo helst være efter fyraften ;)

Kh Helle

Log ind for at besvare indlægget |

12

shandersen

9. juni 2011 - 16:37 | Tilbage til mødregruppen

Mht. pasning

Vi har svigerforældrene tiil at stå klar, når det gåt løs. De er også begge i arbejde men hvis det starter i dagtimerne, er de store jo alligevel i institution og så kan de bare hente dem.

Skulle det gå så galt at det starter mens vi har ferie, kan min svigermor sagtens tage fri for det. Så man kan vel sige at vi er heldige på det område :)

Vh Sarah 32+0

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
22/5Børn med søvnproblemerLivet med børn
22/5Sandaler...Ordet er frit
16/5Sygemelding (anden årsag) og fødselsklip? SU?Graviditet
14/5I får lige et link der virkerLivet med børn
14/5Jeg handler stort setLivet med børn
9/5Mor til to og problemer med parforholdetOrdet er frit
6/5mulighederne kan være uendeligeGraviditet
1/5Ville også umiddelbart meneGraviditet
30/4Hjælp en mor til toOrdet er frit
30/4Hjælp en mor til toLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Medicin til baby med dårlig mave
Sundhedsplejerske Hej Kan jeg give min søn på 21 månder probiotika hver dag? Hans m...
Min datter leger primært med enebørn
Familierådgiver ​​Hej Gitte​Dette er måske et lidt usædvanligt spørgsmål, men&nbs...
Annonce