en dreng eller en pige (test for sjov)

12

tør i prøve:
http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Kunne jo være sjovt at se om den rammer rigtigt.
Hos mig siger den 30% for en dreng og 69% for en pige.
Jeg ved ikke selv hvad det bliver, men har på fornemmelsen det også blir' en pige denne gang!

/Marianne 21+6


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (14)

12

wildlion

6. juni 2008 - 15:01 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Den sagde 30% for en dreng og 70% for en pige - det bliver lidt spændende at se, måske får jeg det at vide om 10 dage.

Jeg ved det ikke og jeg skifter mening hvert andet øjeblik omkring hvad jeg tror det bliver.

Det er nu alligevel langt ude, at det skulle have betydning hvorvidt min mor farver sit hår eller ej - næppe særlig videnskabeligt.

Lene 19+2

Log ind for at besvare indlægget |

12

Hville

6. juni 2008 - 15:18 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Da jeg testede havde jeg 47% chance for at få en dreng og 52% ved en pige. Så forskellen er ikke ret stor.

Jeg har dog fået at vide til kønsscanning og MD scanning at jeg venter mig en pige :)

Log ind for at besvare indlægget |

12

putfismor

6. juni 2008 - 17:18 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

He he ja testen sagde for mit vedkomne 28 % for dreng og 71 for en pige. Vi ved intet om kønnet og ønsker umiddelbart heller ikke at vide det før til sidst. Men kan kun sige at svarene jeg svarede denne gang ville være de umiddelbart samme som første gang jeg var gravid og der fik jeg altså en dreng. Har også bare 100 % på fornemmeren at det bliver en dreng igen men ja lad os nu se..
putfismor.

Log ind for at besvare indlægget |

12

moooaaar

6. juni 2008 - 19:50 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Her bliver det også en pige ifølge testen. 57% mod 43%

Tror nu selv at det bliver en dreng, (inat drømte jeg at der kom ikke mindre end tre drenge ud) men det får vi se om 4 måneder.

Rikke 23+2

Log ind for at besvare indlægget |

12

Janis25

6. juni 2008 - 20:47 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

hehe

Her siger den 45 for dreng og 55 for pige, og vi venter efter sigende en dreng...

Janis

Log ind for at besvare indlægget |

12

kleine200981

7. juni 2008 - 8:48 | Tilbage til mødregruppen

testen siger pige - men det blir altsaa en dreng

saa heller ikke saa meget hokus pokus her.

Log ind for at besvare indlægget |

12

mama29

7. juni 2008 - 8:51 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

her sagde den 78 % for en pige...og vi ved vi venter en pige :o)

Log ind for at besvare indlægget |

12

Rikkse

7. juni 2008 - 22:09 | Tilbage til mødregruppen

også en pige her

med procenten 54 for en pige og 45 for en dreng.
Er der andre end mig, der har lagt mærke til, at vi alle kan forvente en pige?? Håber at få kønnet at vide næste mandag.
Rikke 19+3

Log ind for at besvare indlægget |

12

moooaaar

7. juni 2008 - 22:19 | Tilbage til mødregruppen

He he - hvis den test holder bliver der mange piger til oktober.

Log ind for at besvare indlægget |

12

Majeske

8. juni 2008 - 20:03 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Tja.... det passer ikke på mig ihvert fald, vi venter os en dreng, men testen viste en pige, men der var heller ikke mange procent til forskel, ca. 10 %.

Den kinesiske kalender siger også en pige, så jeg er helt galt på den... griner. Vi var til skanning for en lille måned siden og der kune lillemanden ikke skjule han tissetrold, så vi er helt sikre...... griner.
Knus Lene 23+3

Log ind for at besvare indlægget |

12

Schlichting

9. juni 2008 - 23:07 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Sjov test hi hi

Min sagde 47% for dreng og 52 % for pige, så det bliver spændende. Måske vi ved besked på torsdag til MD-scanningen.
Knus Nina 21+0

Log ind for at besvare indlægget |

12

Trinethom

10. juni 2008 - 21:49 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Hmm, fik 31 % chance for en pige og 69 % for en dreng. Er lige blevet scannet og ved at det er en pige, så ved mig ramte den pænt ved siden af.
Trine 20+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

prettymom

11. juni 2008 - 13:42 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

He he det var da meget sjovt, men det er ikke meget man får ud af resultatet... 50% chance for at det bliver en pige og 50% chance for at det bliver en dreng...
Danielle 21+5

Log ind for at besvare indlægget |

12

chvalter

11. juni 2008 - 17:26 | Tilbage til mødregruppen

Re: en dreng eller en pige (test for sjov)

Sjov test :o)
Her sagde den 47% for en dreng og 52% for en pige, men vi har nu fået at vide vi venter en dreng, så mig passer den ikke på.
Det har den kinesiske kalender til gengæld første gang og sandsynligvis også nu 2. gang. Man kan finde den på www.minmave.dk
Charlotte 23+3

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
28/3Hej. Jeg er ny herinde.Maj 2004
28/3Cipralex | Us Cod SalesMarts 2007
28/3Alprazolam | 2Mg Xanor BuyApril 2010
26/3Clomipramine | Cheap Discount PillOktober 2012
26/3Hej. Jeg synes det vil væreOktober 2017
24/3Teksten og akkorderne, hvis man har lyst :)November 2004
24/3Zanaflex | Buy EnglandDecember 2014
24/3Diamox | Where Order 93Oj3Juni 2013
24/3Retin-A | 100 Mg Price 0Oktober 2016
24/3Plavix | Buy No Rx 5TndtJuni 2002
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
30/3Kandidatprojekt - Informanter søges.Ordet er frit
30/3Styrk motorikLivet med børn
28/3Zantac | Buy Brand In InternetINAKTIV - SKRIV IKKE HER: Gravid - igen
23/3Gravid, bange for at der ikke er liv. Graviditet
20/3Graviditetssymptomer - eller skør i hovedet..?Snart gravid
15/3Jeg tror ikke man kan få demOrdet er frit
15/3Hej :-) Jeg vil mene at duOrdet er frit
1/3Hej :)  Jeg vil lige smide enGraviditet
1/3Har du overvejet eller fået nedfrosset dine æg?INAKTIV DEBAT - SKRIV IKKE HER: Mor for første gang
28/2Vikle til 1-årigOrdet er frit
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Datter vil være en søn
Sundhedsplejerske Hej Jane.Jeg har en datter på 6 år. Hun har siden, hun var 2½ givet ud...
Konflikt, kærlighed eller splittelse?
Familierådgiver Hej GitteJeg har været sammen med min mand igennem 22 år, hvoraf vi ha...
Skal mit barn vaccineres mere?
Sundhedsplejerske Kære JaneJeg har et lille spørgsmål, som jeg har søgt at finde svar på...