Din søgning gav:

 

Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

12

Bekkamor

14. august 2007 - 21:05 | Tilbage til mødregruppen

Ja, lige et par spørgsmål igen igen..

Men kan I anbefale nogle gode ammeindlæg? Skal det være engangs eller sådan nogle vaskbare nogle? Vil lige købe nogle til de første dage på patienthotellet.

Og så en anden ting jeg tænker på.. Jeg er ret blufærdig og hader når andre ser mig uden tøj på. Ved godt at alle siger at jeg slet ikke vil skænke det en tanke under fødslen og at læger og jordmødre er dybt ligeglade.
Men pointen er bare at jeg vil føle mig mere tryg og tilpas, ved ikke at være helt bar under fødslen. Må man godt have overdel på og sådan og har de sådan noget tøj på hospitalet eller hvordan? jeg vil jo også gerne i vand, men det kan jo nå at ændre sig, men kan man godt have t-shirt eller lignende på i vandet, for det vil jeg gerne..

Og sidst, men ikke mindst, skal jeres mænd eller ledsagere, stå oppe ved hovedet eller må de godt se med når ungen kommer ud?:) Jeg vil nemlig helst ikke have at nogen er i den ende, men helst ved mit hovede, dog bliver jordmoderen jo nok nødt til at være i den anden afd:)

På forhånd tak for jeres svar!
36+2


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (9)

12

sommer06

14. august 2007 - 21:18 | Tilbage til mødregruppen

Re: Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

Hej,

Jeg kan klart anbefale Pigeon ammeindlæg. Købes f.eks. på apoteket ellerr hos Babysam.

Man er ikke nøgen når man føder. Man får en hospitalsskjorte og et par underbukser på. Underbukserne kan man beholde i lang tid og ellers får man et lagen eller tæppe til at ligge over benene så man ikke føler sig udstillet.

Du kan sagtens selv have en overdel på hvis du skal i vand, f.eks. en bikinitop, ammetop eller lign. Den skal du bare selv medbringe.

Min mand sad på en stol ved siden af fødebriksen det meste af tiden. Han var på forhånd selv meget betænkelig ved overhovedet at være med, men endte vist med at se det meste. Selve fødselsforløbet rykkede vores grænser meget og til sidst var det faktisk helt ligegyldigt hvad han så. Min personlige mening er derfor at du skal stole på at din mand selv tager de rigtige beslutninger om hvad han vil se og være med til. Hvis du ikke tror det er løsningen for dig må du lave en aftale med din mand. Jeg siger bare at man sagtens kan ændre holdning undervejs...

Kh
Dorte 35+0

Log ind for at besvare indlægget |

12

14. august 2007 - 21:29 | Tilbage til mødregruppen

Re: Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

Pigeons ammeindlæg er helt klart de bedste.
Jeg var allergladest for de runde af slagsen - de laver både nogen i pasform og nogle, der er runde..

Mht. tøj på under fødslen så giver det sig selv.
Der er jo det der smarte hospitalstøj, man kan få på. Men det giver sig selv, som fødslen skrider frem.
Hvis du ikke bryder dig om, at din kæreste skal stå nede og se barnet komme ud, så sig det til ham inden fødslen.
Men det er jo lidt svært at styre, hvordan det rent faktisk så kommer til at gå.

Det er rigtigt, at man i situationen er røv-hamrende ligeglad - både med tøj, makeup, og hvad folk får at se.
Jeg var splitter-ragende nøgen under sidste del af min fødsel. Min kæreste fik lov til at holde mit ene ben under pressefasen og så det hele - uden at han tænkte mere over det. Og så videre. Det har overhovedet ikke skadet vores sexliv. Og han blev ikke traumatiseret af det.
Mht. min blufærdighed.. Den røg altså, da det begyndte at gøre rigtigt ondt. Så kunne jeg ikke rigtigt bruge energi på at tænke over, hvad andre folk i rummet så, tænkte og foretog sig.

Jeg kan godt forstå, du spekulerer over det, hvis du er meget blufærdig.
Men snak med din kæreste og din jordemoder om det og så lav de planer, du har det godt med. Og vær forberedt på, at de godt kan ændre sig under fødslen.

Det er, hvad jeg tænker.. ;-)

Log ind for at besvare indlægget |

12

pontus

14. august 2007 - 21:53 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

Jeg har også altid været blandt de blufærdige, men det glemte jeg alt om da jeg fødte min datter. Jeg havde dog en tynd bomuldstop på under hele forløbet - fra veerne til selve fødslen af min datter. Udover den havde jeg hospitalsskjorte udover toppen - ikke under pressefasen. Toppen havde jeg ikke på pga blufærdighedsproblemer men bla fordi den var dejlig blød - den er af mærket Femilet og købt i Magasin (hvis du undrer).

Min kæreste stod ved mit hoved under hele pressefasen - jeg brugte ligesom hans hånd til at vride ad led når det gjorde ondt...Han vidste slet ikke jeg var så stærk - hehe....

Held og lykke med fødslen:-)

Kh Sofie - uge 33

Log ind for at besvare indlægget |

12

heidialvilda

15. august 2007 - 7:27 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Re: Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

Hej
Ja som de andre skriver så havde jeg også en skjorte på, dog kunne jeg bare ikke holde ud at ha de der underbukser på så der havde jeg ikke noget på.
Jeg havde pakket en t-shert som jeg ville ha haft på i bade kar den fik jeg ikke brug for det gjorde far dog så husk en trøje til ham det havde vi ikke tænkt på men freja "sked" ned ad ham...

Og jeg har det lige som dig min mand havde på forhånd fået afvide at han under ingen omskændigheder skulle kigge mig imellem benene, jeg kan ikke helt forklare hvorfor men det skulle han bare ikke han skulle bare ikke se at jeg var ved at "springe".
Jeg havde så ikke lige fortalt det til jm så da hovedet var ude bliver hun ved med at siger til morten kom se nu er hovedet næsten ude. og jeg måtte mit i en ve sige nej det må han ikke....
Hun blev sådan lidt paf over at han ikke måtte det.
Denne her gang har jeg det sådan lidt hmm hvis han virkeligt gerne vil se at hovedet er på vej så kunne han da godt få lov til det.
Men det er nok fordi man her anden gang ved hvad der sker og er lidt mere tryk ved det hele.

knuz heidi

Log ind for at besvare indlægget |

12

Chutney

15. august 2007 - 8:09 | Tilbage til mødregruppen

Re: Ammeindlæg og tøj på under fødslen..

Hej Bekkamor,

Nu er jeg godt nok førstegangsfødende, men jeg har fået et par supergode råd af en flergangsfødende veninde:

Ammeindlæg:

Hun anbefaler at man har to typer, engangs til om dagen, og der anbefaler hun Pigeons, som mange andre her på siden også gør,
og sådan nogle store strikkede nogen af uld til om natten.

De der uld nogen har jeg set i Matas til ca. 100 pr. sæt, og de er rigtig bløde og behagelige, men de skal lige vaskes en gang eller 2 inden du tager dem i brug. Jeg har arvet et par sæt fra min veninde og selv købt et par, de er lavet af uld, med et meget fint lag silke på den side der skal vendes ind mod brystet.

Så det er hvad jeg har "rustet" mig med, og så et par ammebh'er fra Libero til om natten. Har endnu ikke købt ammebh'er til om dagen, ved jo ikke hvordan de der bryster lige har tænkt sig at blive....

Mht. blufærdighed under fødslen, vil jeg også gerne være lidt tildækket, i hvert fald foroven, og regner med bare at låne mig frem til noget sexet hospitalstøj, he he.

Min kæreste er selv ved at panikke lidt over fødslen, så han har fået lov til at opholde sig ved mit hoved, eller i hvert fald i den ende, men må gerne kigge med når hovedet kommer, hvis han tør. Han er bange for at besvime ved synet af blod mv.

Vi får se....

kh
Lene 35+2

Log ind for at besvare indlægget |

12

MomsemorCharlotte

15. august 2007 - 9:44 | Tilbage til mødregruppen

Det har jeg slet ikke tænkt over

Hi hi, det har jeg ikke skænket en tanke. Men nu har jeg i mine tidligere graviditeter og fødsler også været udsat for så mange læger, studerende, jordemødre og sygeplejersker der alle har "rodet" i nederste etage af div. årsager, at jeg ved fødslerne har været totalt ligeglad. Mens jeg har været ved mine fulde fem, har jeg da haft skjorte på og tæppe over, men som det skrider frem glemmer man alt om det. Dog skal det siges, at jeg blev lidt forfærdet da jeg sidst midt i en presseve opdagede at døren ud til gangen stod åben og der lå jeg uden noget som helst på. Det var knap så fedt og døren blev da også lukket, da jeg kunne få vejret igen og fik bedt om det.
Men alle der er sådan et sted ved godt hvordan en kvinde ser ud - alt inkl. Så det finder jeg ikke så galt.
Må nok indrømme at jeg aldrig kunne finde på at forbyde min mand at se hans børn komme til verden. Hvis han kan holde til det kan jeg vel også. Og om han bliver traumatiseret? Sku da ikke mere end jeg gør!!!!
Held og lykke med tildækningen. Måske har vi flere gode råd når det er overstået. Tror jeg vil huske en lille top denne gang. Det havde jeg ikke sidst.

Log ind for at besvare indlægget |

12

lija

15. august 2007 - 11:13 | Tilbage til mødregruppen

Husk...

Hvis du vælger at ha' dit eget tøj på under fødsler, så vælg noget der kan åbnes fortil. Det anbefales ihvertfald på Hillerød, at barnet kommer op på mave/bryst og har hud-til-hud kontakt de første par timer - så er det jo smartest hvis tøjet kan åbnes, fremfor trækkes op.....

Jeg har tænkt mig at benytte mig af hospitalets smarte natskjorter ligesom sidst.

Kh Lisbeth 36+2

Ps: Her anbefales også Pigeon ammeindlæg.

Log ind for at besvare indlægget |

12

Gravidfirsttime

15. august 2007 - 11:48 | Tilbage til mødregruppen

Re: ´du er ikke den eneste som har det sådan.

Hejsa.
Puha det var vel nok rart at læse dit indlæg. Jeg går med de selv samme tanker om blufærdighed. Kan næsten ikke holde det ud. Har flere gange tænkt hvor lange mon de hospitalsskjorter er? Jeg har snakket en del med min kæreste om det - han synes jeg er lidt pjattet men forstår mig alligvel. Vi har aftalt at tage tingene som de nu engang kommer og som jeg vil have det bedst med. Men klart jeg tænker at have noget på foroven hele vejen igennem og forneden så længe det er muligt. Og så håber jeg et eller andet sted at det går som alle andre skriver - at man pludselig glemmer alt om den blufærdighed undervejs.
Hilsen Gravidfirsttime 34+6.

Log ind for at besvare indlægget |

12

isaro

8. maj 2017 - 19:53 | Tilbage til mødregruppen

Tøj til fødslen

Der er en webshop, som hedder Mamita.dk

Her kan man finde tøj til at have på til selve fødslen. Jeg anbefaler deres fødekjoler til alle jeg kender:)

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

4-årig tager billeder af sine kønsdele
Sundhedsplejerske HejJeg skriver, fordi jeg her til aften, da jeg var gået i seng, gik i...
Hjælp! Mit 5-årige barn døjer med rygsmerter
Sundhedsplejerske HejsaJeg skrev herinde for 3 uger siden angående min datter, der pluds...
Brug af TV og tablet før sengetid kan give dårlig søvn
Sundhedsplejerske HejsaJeg er bange for, hvad der lige nu sker med min 5-årige datter. J...
Annonce