Din søgning gav:

 

Voksipose

12

mettemajs

12. februar 2007 - 20:23 | Tilbage til mødregruppen

Hej.
Jeg skal ud at købe barnevogn i morgen og er blevet anbefalet at købe en voksipose sammen med. Er der nogen af jer "garvede", der kan anbefale nogle frem for andre - for jeg er godt nok i vildrede omkring hvilken én jeg skal købe..
Vh Mette


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (25)

12

Bedutti

12. februar 2007 - 20:34 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Der findes kun 1 voksipose, de andre hedder noget andet men minder om den :O)
Nej jeg har en orginal voksipose og den er da lidt dyrer men alle pengene værd.
Jeg kender mange som har været utilfreds med den fra bilka/føtex (tror den hedder drømmepose) bla fordi den ikke holder særlig godt men det er jo en smags sag.
Der er også en del orginale voksiposer til salg på DBA til en billig penge så der er måske noget at sparre

Betina 33+3

Log ind for at besvare indlægget |

12

12. februar 2007 - 20:42 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Hej

Jeg har brugt "drømmeposen" fra føtex til mine to første børn, og den klare uden problemer også den tredie. Jeg er rigtig meget godt tilfreds med den..:o)

Trine 25+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

HelleMG

12. februar 2007 - 21:09 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Vi var så heldige at få den originale voksipose forærende da vores søn blev født og den kan klart anbefales. Vi har dog ikke brugt den om sommeren (kan ellers købe sommerdyne til den) da jeg følte alm. babydybe var rigeligt.

Dog kan du overveje om I mon får brug for den faste bund til den. Det er "ekstraudstyr" som vi fik men faktisk ikke brugte mere end et par uger, da vi til at begynde med havde voksiposen i liften og efterfølgende bare havde barn og pose under hver arm ned i barnevognen. De penge kunne altså godt være sparet i vores tilfælde.

Men jeg tror ikke du vil fortryde købet. Og som en skriver er de ofte til at få i dba til rimelige penge.

Hilsen Helle 28+5 samt 210802

Log ind for at besvare indlægget |

12

menba

12. februar 2007 - 21:17 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Voksipose

Vi er også vældig tilfredse med drømmeposen!! Der er to dyner i, som knappes sammen til den kolde tid - ellers er èn dyne rigeligt! Meget nem at bruge!
Kh Menba 27 + 6

Log ind for at besvare indlægget |

12

annaolsen

12. februar 2007 - 21:40 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Vi lånte en voksipose sidst, og var rigtig glade for den. Men når det nu er et majbarn, ville jeg altså vente med at købe den og så måske ønske mig den i dåbsgave eller lignende. Man kan få en sommerdyne til voksi, men de er altså stadig ret varme. Vi skal helt sikkert have en, men som sagt venter jeg til det bliver noget køligere med at anskaffe den.
Anna

Log ind for at besvare indlægget |

12

Anne1980

12. februar 2007 - 22:57 | Tilbage til mødregruppen

VENT..

Jeg vil anbefale dig at vente med at købe den uanset mærke. De er nemlig alt for varme til om sommeren og du kan sagtens vente til sent efterår.

For det andet tror jeg heller ikke en voksipose følger med et barnevognskøb, så du kan være lige så heldig at finde en på tilbud i august.

Jeg har en Dun-i-Duo fra Engby barnevogne (KBH) og den har vi været rigtig glade for og skal derfor bruge igen. Den er nok en mellem pris klasse mellem den ægte voksi og føtex-modellen. Vi fik den til 1000 kr på tilbud.

Jeg kender et par stykker der har været uheldige med kvaliteten af Bilka/Føtex modellem, så den vil jeg ikke anbefale...

God shoppingtur!

Anne

Log ind for at besvare indlægget |

12

werty2004

12. februar 2007 - 23:13 | Tilbage til mødregruppen

voksi sommerdynen

Hej

Jeg har meget glad og tilfreds med den originale voksipose med vinterdynen. Men jeg giver de andre ret i at vi skal helt hen til efteråret før voksi vil være relevant at bruge.

Så selvom jeg er inkarneret voksiposebrugere og synes det er et godt produkt, forventer jeg at bruge en lift til mit maj-barn!

Jeg har haft sommerdynen (bomuldsdyne) til voksiposen og jeg synes ikke den var pengene værd og solgte den hurtigt videre.
Jeg synes det blev en underlig rodet klud som lå i barnevognen, da jeg jo netop ikke ville bínde den sammen på de varme sommerdage. Der brugte jeg et tyngt tæppe eller tynd dyne.

Der hvor voksien (vinterdynen) adskiller sig andre typer køreposer er ved at den er lavet af uld, hvor de andre køreposer er lavet af dun. Så er man til uld, ja så er voksien svær at kome uden om. (så vidt jeg er orienteret).

vh
Anne Sophie

Log ind for at besvare indlægget |

12

Anne1980

13. februar 2007 - 0:01 | Tilbage til mødregruppen

Ang. uld

Så er vores Dun-i-Duo også i uld. Man kan vælge om man vil have sommer/vinter dyner (dun) eller uld. Uld varmeregulere jo sig selv, så der er kun behov for en.

Vi bruger bare et tæppe eller en alm. babydyne om sommeren eller hvis det er rigtig varmt en stofble!

Anne

Log ind for at besvare indlægget |

12

RikkeCla

13. februar 2007 - 8:53 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Hej Mette,

Min voksipose var uundværlig det første år. Jeg rejste meget det første halveår, og det er meget nemt at have en voksipose med i flyet. Jeg havde også bækkenløsning sidst og der er voksiposen ikke særlig tung. Jeg brugte den også meget ved indkøb, da den var nem at have over skuldren. Så jeg skal klart have en igen.

Knus
Rikke 27+3

Log ind for at besvare indlægget |

12

jettejacobsen

13. februar 2007 - 10:05 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Jeg har lige købt en voksipose efterligning -den af babysams. Den er jeg bare glad for. Min datter sparker nemlig dynen af og det er ikke så smart. Men den er meget varm og selv når der er frost grader sover hun bare i en strikketrøje. Så som der var en anden der skrev så kunne du jo vente med at købe den.
Den kan klart anbefales og der er altså mange penge at spare ved at købe en efterligning!
Jette 25+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

BO2HKR

13. februar 2007 - 10:41 | Tilbage til mødregruppen

stor, varm og MEGA træls i vask...

Vi var ikke særligt glade for vores (originale) voksi-pose, som vi fik i barselsgave. Jeg synes en nyødt ligger så underligt løst i en voksi-pose. Derfor lånte vi en lift til starten...
Denne gang har vi købt en ny lift og da det også er relativt varmt i maj, regner jeg først med at bruge voksi-posen til efteråret. Så er barnet blevet større og det er blevet mere vejr til den meget varme voksi-pose, - sommerdyne dog ok!!!
PS: Jeg synes den er mega irriterende at vaske med alle de snore der skal bindes op og stikkes i igen, hvad synes I andre?
helene

Log ind for at besvare indlægget |

12

chnejadr

13. februar 2007 - 10:41 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Hej

Vi har en drømmepose fra Føtex. Mathilde er junibarn, og vi brugte den faktisk en del om sommeren også - vi havde ingen lift, så den blev brugt i stedet. Der er to dyner i, så om sommeren brugte vi kun det ene lag, og så var den ikke lukket helt til, når hun lå i vognen.

På de varmeste dage brugte vi babydyne og så lå hun direkte i barnevognen.

Jeg synes den var rigtig smart - vi boede i lejlighed dengang, og det samme gjorde hele min mødregruppe. Og det er altså noget nemmere at bære en voksi(kopi) m. plade op af trapperne end en lift, for posen kan man tage over skulderen.

Når vi var på besøg brugte vi posen som legetæppe, det fungerede rigtig godt.

Denne gang skal vi også have en lift - men det er nu fordi vi har både kat og et barn på 3, når bebs kommer. Og så ligger han da lidt mere beskyttet på gulvet, når storesøster kommer væltende gennem huset ;-)

Vi har været rigtig glade for drømmeposen, og den kan sagtens holde til 1-2 børn til. Jeg har dog planer om at sy et nyt betræk, men det er kun for syns skyld - jeg synes den sorte er liiiiidt kedelig...

Knus,
Christina

PS - i min MG endte alle de andre også med at købe voksi(kopier) så jeg har set flere modeller. Den originale er rigtig rigtig lækker men også dyr... De billige kan sagtens bruges. Vær dog opmærksom på om der fx er risiko for allergi, for så er dunversionerne nok ikke optimale.

Log ind for at besvare indlægget |

12

Bedutti

13. februar 2007 - 11:35 | Tilbage til mødregruppen

Re: stor, varm og MEGA træls i vask...

jeg syntes vores søn lå fint i voksiposen lige fra starten og ingen problemer med at han "løst" i den.
Jeg ved selvfølgelig ikke hvor tit du vaskede din voksipose men jeg vaskede den kun når vi skulle skifte fra vinter til sommer dyne eller omvendt så jeg så ikke noget problem i det.

Betina 33+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

skuddymus

13. februar 2007 - 11:59 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Hejsa

Vi har en drømmepose fra føtex, og har være meget glad for den både som lift, dyne og legetæppe. Den skal også bruges denne gang, og jeg ville ikke bruge penge på den dyre original.

Mvh Maria 25+0

Log ind for at besvare indlægget |

12

HelleMG

13. februar 2007 - 12:49 | Tilbage til mødregruppen

ikke så besværlig at vaske

Helt enig mht. lift i starten og når vi nu alle venter forårsbørn er det jo helt fint. Men fra sidst ved jeg at en voksipose sagtens kan være i en lift til et helt nyt spædbarn og så ligger de godt og ikke "løst" :-)

En hel anden sag: voksiposen kan jo bruges til barnet er ca. 3 år og min søn var ikke til at få op af barnevognen igen - han blev krøllet sammen i den tilsidst og så var det rart med en rigtig varm uld-voksipose.

Jeg syntes ikke den var sååå besværligt at vaske, men der er selvfølgelig alle snorerne, der skal på plads bagefter.

Hilsen Helle 28+6 samt 210802

Log ind for at besvare indlægget |

12

BO2HKR

13. februar 2007 - 13:07 | Tilbage til mødregruppen

cool

Hey, tak for rådet om at lægge voksi i liften. Har lige prøvet og det virker rigtig hyggeligt. Er helt glad (c:
Jeg synes nemlig det er rart at dynen bliver i sengen inde i huset og voksi er ude-dynen...
Suuuuuk, jeg kan slet ikke vente!!!

Log ind for at besvare indlægget |

12

mettemajs

13. februar 2007 - 13:22 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Voksipose

Hej.
Tak for alle jeres gode råd ;)
Så tror jeg da at jeg vil vente - den med at ønske sig det i dåbsgave havde jeg slet ikke tænkt på, men det er jo en skidegod idé..

Vh Mette

Log ind for at besvare indlægget |

12

MariaBF

13. februar 2007 - 14:49 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Re: Voksipose

Vi havde forskudsbesøg af jordmoderen igår, og hun spurgte, om vi havde købt sådan en. Vi har købt en i Silvan, som var sat ned fra 900 til 250 i dun.

Hun sagde, at den ville vi ikke kunne leve uden, og det var rigtig godt, at den var i dun, for ellers skulle man ud og købe sommerdyne også, fordi uld var for varmt om sommeren. Hun fortalte, at posen var det bedste middel til at få børn til at føle sig trygge, og derved undgå alt for meget gråd.

Så jeg blev lige super glad for mit køb

Log ind for at besvare indlægget |

12

majmor2007

13. februar 2007 - 15:00 | Tilbage til mødregruppen

Re: Voksipose

Jeg var gså glad for min voksipose til vores søn, selv om han er oktoberbarn brugte jeg lift de første månedr og så ønskede jeg mig voksi i dåbsgave som passede fint fra lift til voksi.
Et Maj barn tror jeg får det for varmt i voksi, jeg har aldrig brugt min om sommeren, der var jeg mere til en let dyne.

Men ja det er jo ssmag og behag :-)
Mor 03 & 07 (Uge 29)

Log ind for at besvare indlægget |

12

ismene

13. februar 2007 - 17:39 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Voksipose

Jeg har en sleep-bie fra Bilka og er bare så glad for den, den kosted 699 tror jeg og har 2 dyner så kan både bruges sommer og vinter og Lucas elsker den

Log ind for at besvare indlægget |

12

chnejadr

14. februar 2007 - 20:41 | Tilbage til mødregruppen

Re: stor, varm og MEGA træls i vask...

På voksi's hjemmeside er der nogen fikse små videoer med vejledning i at binde posen, så den passer i størrelsen til en nyfødt. Og til at skifte dynen (hvordan man gør med alle snorene).

Der er også en med "tynd overdel", som sikkert er god til sommer/efterår. Den har jeg i hvert fald tænkt mig at kopiere med min drømmepose til sommer :-)

http://www.voksi.com/2006/index.php?page_id=1160

Knus,
Christina

PS - tak til august06-pigerne, som har fundet dette link til mig :-D

Log ind for at besvare indlægget |

12

werty2004

14. februar 2007 - 23:27 | Tilbage til mødregruppen

så fik jeg også lært noget nyt om voksien

Hej
Sjovt at se på voksis hjemmeside, hvordan voksien bruges til det store barn.

Jeg har netop været lidt træt af at voksiposen virkede for kort til min søn på nu tre, tiltrods for at han ikke er et højt barn, når firmaet sagde at den kunne for 0-3 år. Men på hjemmesiden er der en instruktion til hvordan den skal bindes sammen til det "store barn", hvor snoresæt 4 kommer i spil.

vh
Anne Sophie

Log ind for at besvare indlægget |

12

29puttemor

15. februar 2007 - 15:43 | Tilbage til mødregruppen

hvad koster voksi sommerdynen? (t)

Log ind for at besvare indlægget |

12

29puttemor

15. februar 2007 - 15:45 | Tilbage til mødregruppen

med det inlæg med link til Voksi.com

kan jeg sagtens se mig selv bruge voksien helt fra starten. Især med den tynde overdyne(uden dyne og sommerdynen i) (tror man skal se linket for at forstå.

Marie

Log ind for at besvare indlægget |

12

laurinevilhelmine

15. februar 2007 - 21:08 | Tilbage til mødregruppen

Re: med det inlæg med link til Voksi.com

Jeg er også voksifan.... den er simpelthen for lækker, men også meget dyr.... over 2.000 hvis du skal have bæreplade med.....

Laura er februarbarn og vi har brugt den rigtig meget.Til sommeren købte jeg en bomuldsdyne i Jysk til ca. 200kr som jeg selv klippede til og syede snore i... Selvom sommeren 2006 var utrolig varm brugte hun den alligevel, da der var meget skygge på altanen. Hun blev bare lagt i med en body og så ellers voksien løst over sig....

Jeg har også udstyrret vuggestuen men en (godt nok den fra bilka...) og de er også superglade for den. Fordelen ved en voksi eller lign. er at du ikke skal have dit barn i ekstra tøj når du lægger det ud og sove... det vil sige ingen flyverdragt etc. etc. etc... Laura får en hue på og så et par ekstra sokker i øjeblikket og hun er dejlig varm hver gang hun kommer op....

Så jeg er helt klar fan.... meeen om lillebror også får lov til at få en voksi er lidt til diskussion herhjemme.... for jeg synes nu det er den mest lækre af dem alle......min mand derimod er bare træt af alle snorerne... jeg har faktisk sat klisterpapir på i farve på de snorer der passer sammen for at hjælpe ham lidt på vej........

Om der er behov for en i Maj/juni komme meget an på hvor varmt/koldt et forår/forsommer det bliver, så hvis du alligevel gerne vil have en, ville jeg nok investere i den fra starten, så har du mulighed for at bruge den når vejret er til det....

Og SP'en har ret.... det føler sig trygge i posen, den omslutter dem jo fuldstændig.....

Skulle jeg vælge mellem lift eller voksi ville jeg klart vælge voksien.....vi havde også en lift men den blev ikke engang brugt 10 gange....

helle

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
25/5Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
25/5Hej. Jeg ville ikke anbefaleOrdet er frit
24/5Jeg har købt en udendørsJordemoderens debat
24/5God erfaring med NeonateLivet med børn
24/5Find flere ideer herOrdet er frit
22/5Børn med søvnproblemerLivet med børn
22/5Sandaler...Ordet er frit
16/5Sygemelding (anden årsag) og fødselsklip? SU?Graviditet
14/5I får lige et link der virkerLivet med børn
14/5Jeg handler stort setLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Medicin til baby med dårlig mave
Sundhedsplejerske Hej Kan jeg give min søn på 21 månder probiotika hver dag? Hans m...
Min datter leger primært med enebørn
Familierådgiver ​​Hej Gitte​Dette er måske et lidt usædvanligt spørgsmål, men&nbs...
Annonce