Barnedåb


gs0506

27. maj 2007 - 10:13 | Tilbage til mødregruppen

Jeg synes, det kunne være hyggeligt at høre, hvordan jeres barnedåb er gået, hvis I har holdt én? Hvordan gik det i kirken og hvad fik jeres barn i gave?

Vi skal holde barnedåb i morgen, 2. pinsedag, og jeg er meget spændt på at se, hvordan det går i kirken!

Gitte

0 synes godt om indholdet.

Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (7)

Pernilleognr2

28. maj 2007 - 15:42 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Hej Gitte
Tillykke med dåben - jeg håber dte går godt i kirken og "fest" eller hvad I holder? -
Vores Christian blev døbt i søndags den 20., det gik rigtig godt lige inden ha skulle døbes lavede han en ordentlig gylp skylle der plaskede ned på gulvet - moren havde glemt stofble, men heldigvis stod en af mine veninder fadder med hendes 6 mdr. gamle søn på armen OG en stofble ;-)
Vejret var fantastisk så vi var herhjemme bagefter vi var 27 til brunch som vi fik udefra og det var alt sammen super, men jeg synes altid det er stressende at holde sådan noget hjemme men det var altså også hyggeligt !
Han fik gode gaver bl.a. Trip Trapp stol, kirsebærtræ vi har plantet i haven, sølvflag med indgravering, en bog med eventyr om Prins Christian, bøger, gavekort, penge og legetøj.

Håber I får en dejlig dag !
Mange hilsner
Pernille

Log ind for at besvare indlægget |

signeogalbert

28. maj 2007 - 18:33 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Barnedåb

hej og tillykke!
Vi har selv holdt dåb i går(27. maj). Det var en rigtig fantastisk dag - kirken var ekstra pyntet op og fyldt med mennesker pga. pinsen. Albert opførte sig så pænt i kirken, grinede og pludrede ret så meget, så det var rigtig skønt. Præsten var helt vild med det dåbsvers vi havde valgt:-) Resten af dagen blev fejret på min fars skole i deres stor lækre læreværelse. Vi var 30 mennesker og menuen stod på frokostbord, ostebord, chokolade og muffins.
Vi fik SÅ mange gaver men de bedste var: Sansegyngen + telt, skildpadde-slyngen, den sorte tripp trapp og et special fremstillet spisestel med navn....

Log ind for at besvare indlægget |

Dortefeb07

28. maj 2007 - 19:41 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Vi holdte barnedåb for Laura i går. Det gik fint i kirken. Laura sagde ingenting mens dåben stod på, men blev efterfølgende lidt utålmodig, da der skulle tages billeder.

Efter dåben holdte vi dåbsfest for den nærmeste familie og venner. Vi har 44 + 2 spædbørn. Af de 44 er 11 børn. Vi havde lejet et forsamlingshus og havde bestilt mad udefra. En af mine veninder havde lavet de smukkeste blomsterkranse i lyserøde farver til at lægge midt på bordene. Vi havde så selv indkøbt drikkelse, mad til børnebuffet etc. Vi har 2 i køkkenet til at hjælpe.

Alt i alt blev det til en rigtig hyggelig dag med en masse grin og hygge. Festen startede kl. 10.00 i kirken og sluttede kl. 19.00, hvor den så stod på oprydning.

Laura fik bl. a. en Tripp Trap stol, en lær-at-gå vogn, en tremmeseng, flagstang, 3 halskæder, gyngehesten Bodil fra lille-Per, en lille Bodil, bøger, tøj, penge, legetæppe mv.

Hilsen Dorte & Laura

Log ind for at besvare indlægget |

nuigen

28. maj 2007 - 20:13 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Vores lille mand blev døbt d. 12. februar på hospitalet - dagen før hans operation. Vi var så heldige at 'vores' præst skulle til Kbh den dag, så han kom ind på Riget og døbte ham. Heldigvis kunne vores fortrukne faddere også denne dag. Det blev en meget kort men rørende dåb.

D. 13. maj, på 3 måneders dagen for hans operation blev Sigurd så fremstillet i kirken som en slags bekræftelse på døben. Sigurd blev lidt urolig før vi skulle op men faldt så til ro i fars arme mens han lå og kiggede op på kalkmalerierne. Så da vi skulle op sagde jeg at far skulle bare beholde ham i armene for ikke at lave for meget uro. Og det gjorde han så men han så noget panisk ud da præsten begyndte at stille han spørgsmål - det var han jo ikke helt forberedt på. Men han fandt hurtigt ud af at han bare skulle huske barnets navn og ellers bare svare 'ja' til resten :-).

Det var kun os, mor, far og storebrødre og efterfølgende tog vi på Café (jeg tror nu mere det gik ud på at det var Mors dag) og om eftermiddagen tog far og lille-storebror ud at fiske.

Så en meget stille og rolig dag, meget rørende igen og ingen gaver, men han mangler nu heller ikke noget. Desværre fik vi ikke taget nogle billeder da vi alle ligesom havde hænderne fulde - men det er ok for jeg glemmer aldrig dagen/dagene.

Musen

Log ind for at besvare indlægget |

gs0506

29. maj 2007 - 8:53 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Tillykke med jeres barnedåbe! :)

Vores gik også godt i går. Theo blev lidt urolig lige inden vi skulle ind i kirken, så han fik sutten i munden og faldt straks til ro. Den kunne vi så ikke få ud igen (han holdt virkelig bare fast!!), så han blev døbt med sut i munden! Men det gjorde jo ikke noget og var bedre, end hvis han havde været ked af det.

Vi var 16 i alt (13 voksne og 3 børn; Theo + hans fætter og kusine på hhv. 8 og 10 år), og vi spiste frokost på en Thai-restaurant lige ved kirken. Det var rigtig god mad, og vi sad helt for os selv i et af deres selskabslokaler. Så slap vi for at skulle dække bord og rydde op bagefter. ;-)

Han fik bare så mange gaver, bl.a. 2 x bestik med indgraveret navn, 2 sparebøsser, flagstang med Dannebrog, Barbapapa-service, højdemåler, legetøj, penge og masser af tøj.

Det var en dejlig dag og vi var alle meget trætte bagefter. Ja, det er jeg faktisk stadig i dag.

Log ind for at besvare indlægget |

gs0506

29. maj 2007 - 8:56 | Tilbage til mødregruppen

brunch

Hej Pernille,
det lyder lækkert med at I fik brunch udefra. Hvor bestilte I det?

Gitte

Log ind for at besvare indlægget |

Trineblomst

29. maj 2007 - 10:10 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Barnedåb

Tillykke til alle Jer som har fået døbt Jeres børn. :-)
Andreas blev allerede døbt d. 18/3 da han var 6 uge gammel. Det var for at det hele kunne passe med Lars`arbejde, familie som skulle ud og rejse osv...
Men det gik rigtig godt. Han sov næsten det meste af tiden i kirken og var ret eksemplarisk resten af dagen. Først til aften var det blevet for meget for ham, så han var blevet overtræt og havde svært ved at falde til ro..
Havde dog en mindre heldig oplevelse i kirken. Da vi kommer ud til det sted vi skal holde festen, opdager min lillebror og hans kæreste, at den gave som hun havde i sin taske til Andreas er belvet stjålet. (En lille æske med at smykke i) Lars og jeg finder så senere ud af, at vi henholdsvis mangler 100 og 200 kr i vores tegnebøger. Folk er god nok ikke så lidt frække og så i en kirke.. Men min lillebror får erstattet deres gave, men de kan ikke erstatte rede penge, hvilket vi heller ikke havde forventet. Håber den som tog de penge, havde mere brug dem end os. smiler..

Vi holdt festen ude, hvilket var super skønt.. Ingen stressen rundt op til og bare det at kunne komme og alt var ordnet og klart, var altså dejligt.. Så en rigtig dejlig dag.
Vi var 30+2 spædbørn ialt, hvoraf de 11 var børn. Fik afbud fra 9 personer.
Af gaver fik han: Legetøj, tøj, eventyrbøger, sølvhalskøde med hans stjernetegn og en med et sølvkors. Sølvsparebøsse, en check til hans børneopsparing, De små synger-sangbogen og nogen mere jeg ikke lige kan huske. ;-)
Så alt i alt en god dag.

Knus fra Trine

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
25/1HejSeptember 2006
23/1Vedr. dysmeli barnSeptember 2006
23/1TerMin 30/09September 2015
21/1Jeg er også i lykkeligeSeptember 2015
18/1Hov det hele kom ikke med..Juni 2015
18/1Hej de damer:) Undskyld jegJuni 2015
18/1Hvor skønt! Jeg er 19+0 i dagJuni 2015
18/1Dannelse af mødregruppe SønderborgApril 2015
17/1Jeg har testet positiv i gårSeptember 2015
14/1Det er en fantastisk følelseJuni 2015
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
25/1Hvordan mon det går med jer alle sammen...Gravide over 35 år
24/1Første lægebesøg?Graviditet
22/1ThorINAKTIV - SKRIV IKKE HER: Børn med handicap
21/1Jeg er selv 13 år men synesSnart gravid
20/1Min mellemste datter hedder LuccaNavne
19/1Hvorfor vælge omskæringGraviditet
19/1Hej alle Jeg blander mig ligeGraviditet
18/1Men lad os da høre, hvad duGraviditet
18/1Hvornår er det rette tidspunkt? Graviditet
18/1OK, det er forstået, at du ogGraviditet
Se seneste 100 debatindlæg

Seneste fra brevkassen

Transkønnet eller bare en drengepige?
Sundhedsplejerske Hvordan takler, guider og støtter jeg min datter på seks år? Hun vil k...
Sådan kan både mor og far putte
Sundhedsplejerske Hej Jane Jeg håber du har tid og mulighed til at guide os lidt i forho...
Far vil ikke længere have kontakt til sine to små børn
Skilsmisse-coach Hej Charlotte Jeg er desværre endt i en situation, hvor mine børns far...