Din søgning gav:

 

Barnedåb

12

gs0506

27. maj 2007 - 11:13 | Tilbage til mødregruppen

Jeg synes, det kunne være hyggeligt at høre, hvordan jeres barnedåb er gået, hvis I har holdt én? Hvordan gik det i kirken og hvad fik jeres barn i gave?

Vi skal holde barnedåb i morgen, 2. pinsedag, og jeg er meget spændt på at se, hvordan det går i kirken!

Gitte


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (7)

12

Pernilleognr2

28. maj 2007 - 16:42 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Hej Gitte
Tillykke med dåben - jeg håber dte går godt i kirken og "fest" eller hvad I holder? -
Vores Christian blev døbt i søndags den 20., det gik rigtig godt lige inden ha skulle døbes lavede han en ordentlig gylp skylle der plaskede ned på gulvet - moren havde glemt stofble, men heldigvis stod en af mine veninder fadder med hendes 6 mdr. gamle søn på armen OG en stofble ;-)
Vejret var fantastisk så vi var herhjemme bagefter vi var 27 til brunch som vi fik udefra og det var alt sammen super, men jeg synes altid det er stressende at holde sådan noget hjemme men det var altså også hyggeligt !
Han fik gode gaver bl.a. Trip Trapp stol, kirsebærtræ vi har plantet i haven, sølvflag med indgravering, en bog med eventyr om Prins Christian, bøger, gavekort, penge og legetøj.

Håber I får en dejlig dag !
Mange hilsner
Pernille

Log ind for at besvare indlægget |

12

signeogalbert

28. maj 2007 - 19:33 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Barnedåb

hej og tillykke!
Vi har selv holdt dåb i går(27. maj). Det var en rigtig fantastisk dag - kirken var ekstra pyntet op og fyldt med mennesker pga. pinsen. Albert opførte sig så pænt i kirken, grinede og pludrede ret så meget, så det var rigtig skønt. Præsten var helt vild med det dåbsvers vi havde valgt:-) Resten af dagen blev fejret på min fars skole i deres stor lækre læreværelse. Vi var 30 mennesker og menuen stod på frokostbord, ostebord, chokolade og muffins.
Vi fik SÅ mange gaver men de bedste var: Sansegyngen + telt, skildpadde-slyngen, den sorte tripp trapp og et special fremstillet spisestel med navn....

Log ind for at besvare indlægget |

12

Dortefeb07

28. maj 2007 - 20:41 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Vi holdte barnedåb for Laura i går. Det gik fint i kirken. Laura sagde ingenting mens dåben stod på, men blev efterfølgende lidt utålmodig, da der skulle tages billeder.

Efter dåben holdte vi dåbsfest for den nærmeste familie og venner. Vi har 44 + 2 spædbørn. Af de 44 er 11 børn. Vi havde lejet et forsamlingshus og havde bestilt mad udefra. En af mine veninder havde lavet de smukkeste blomsterkranse i lyserøde farver til at lægge midt på bordene. Vi havde så selv indkøbt drikkelse, mad til børnebuffet etc. Vi har 2 i køkkenet til at hjælpe.

Alt i alt blev det til en rigtig hyggelig dag med en masse grin og hygge. Festen startede kl. 10.00 i kirken og sluttede kl. 19.00, hvor den så stod på oprydning.

Laura fik bl. a. en Tripp Trap stol, en lær-at-gå vogn, en tremmeseng, flagstang, 3 halskæder, gyngehesten Bodil fra lille-Per, en lille Bodil, bøger, tøj, penge, legetæppe mv.

Hilsen Dorte & Laura

Log ind for at besvare indlægget |

12

nuigen

28. maj 2007 - 21:13 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Vores lille mand blev døbt d. 12. februar på hospitalet - dagen før hans operation. Vi var så heldige at 'vores' præst skulle til Kbh den dag, så han kom ind på Riget og døbte ham. Heldigvis kunne vores fortrukne faddere også denne dag. Det blev en meget kort men rørende dåb.

D. 13. maj, på 3 måneders dagen for hans operation blev Sigurd så fremstillet i kirken som en slags bekræftelse på døben. Sigurd blev lidt urolig før vi skulle op men faldt så til ro i fars arme mens han lå og kiggede op på kalkmalerierne. Så da vi skulle op sagde jeg at far skulle bare beholde ham i armene for ikke at lave for meget uro. Og det gjorde han så men han så noget panisk ud da præsten begyndte at stille han spørgsmål - det var han jo ikke helt forberedt på. Men han fandt hurtigt ud af at han bare skulle huske barnets navn og ellers bare svare 'ja' til resten :-).

Det var kun os, mor, far og storebrødre og efterfølgende tog vi på Café (jeg tror nu mere det gik ud på at det var Mors dag) og om eftermiddagen tog far og lille-storebror ud at fiske.

Så en meget stille og rolig dag, meget rørende igen og ingen gaver, men han mangler nu heller ikke noget. Desværre fik vi ikke taget nogle billeder da vi alle ligesom havde hænderne fulde - men det er ok for jeg glemmer aldrig dagen/dagene.

Musen

Log ind for at besvare indlægget |

12

gs0506

29. maj 2007 - 9:53 | Tilbage til mødregruppen

Re: Barnedåb

Tillykke med jeres barnedåbe! :)

Vores gik også godt i går. Theo blev lidt urolig lige inden vi skulle ind i kirken, så han fik sutten i munden og faldt straks til ro. Den kunne vi så ikke få ud igen (han holdt virkelig bare fast!!), så han blev døbt med sut i munden! Men det gjorde jo ikke noget og var bedre, end hvis han havde været ked af det.

Vi var 16 i alt (13 voksne og 3 børn; Theo + hans fætter og kusine på hhv. 8 og 10 år), og vi spiste frokost på en Thai-restaurant lige ved kirken. Det var rigtig god mad, og vi sad helt for os selv i et af deres selskabslokaler. Så slap vi for at skulle dække bord og rydde op bagefter. ;-)

Han fik bare så mange gaver, bl.a. 2 x bestik med indgraveret navn, 2 sparebøsser, flagstang med Dannebrog, Barbapapa-service, højdemåler, legetøj, penge og masser af tøj.

Det var en dejlig dag og vi var alle meget trætte bagefter. Ja, det er jeg faktisk stadig i dag.

Log ind for at besvare indlægget |

12

gs0506

29. maj 2007 - 9:56 | Tilbage til mødregruppen

brunch

Hej Pernille,
det lyder lækkert med at I fik brunch udefra. Hvor bestilte I det?

Gitte

Log ind for at besvare indlægget |

12

Trineblomst

29. maj 2007 - 11:10 | Tilbage til mødregruppen

Re: Re: Barnedåb

Tillykke til alle Jer som har fået døbt Jeres børn. :-)
Andreas blev allerede døbt d. 18/3 da han var 6 uge gammel. Det var for at det hele kunne passe med Lars`arbejde, familie som skulle ud og rejse osv...
Men det gik rigtig godt. Han sov næsten det meste af tiden i kirken og var ret eksemplarisk resten af dagen. Først til aften var det blevet for meget for ham, så han var blevet overtræt og havde svært ved at falde til ro..
Havde dog en mindre heldig oplevelse i kirken. Da vi kommer ud til det sted vi skal holde festen, opdager min lillebror og hans kæreste, at den gave som hun havde i sin taske til Andreas er belvet stjålet. (En lille æske med at smykke i) Lars og jeg finder så senere ud af, at vi henholdsvis mangler 100 og 200 kr i vores tegnebøger. Folk er god nok ikke så lidt frække og så i en kirke.. Men min lillebror får erstattet deres gave, men de kan ikke erstatte rede penge, hvilket vi heller ikke havde forventet. Håber den som tog de penge, havde mere brug dem end os. smiler..

Vi holdt festen ude, hvilket var super skønt.. Ingen stressen rundt op til og bare det at kunne komme og alt var ordnet og klart, var altså dejligt.. Så en rigtig dejlig dag.
Vi var 30+2 spædbørn ialt, hvoraf de 11 var børn. Fik afbud fra 9 personer.
Af gaver fik han: Legetøj, tøj, eventyrbøger, sølvhalskøde med hans stjernetegn og en med et sølvkors. Sølvsparebøsse, en check til hans børneopsparing, De små synger-sangbogen og nogen mere jeg ikke lige kan huske. ;-)
Så alt i alt en god dag.

Knus fra Trine

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
25/5Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
25/5Hej. Jeg ville ikke anbefaleOrdet er frit
24/5Jeg har købt en udendørsJordemoderens debat
24/5God erfaring med NeonateLivet med børn
24/5Find flere ideer herOrdet er frit
22/5Børn med søvnproblemerLivet med børn
22/5Sandaler...Ordet er frit
16/5Sygemelding (anden årsag) og fødselsklip? SU?Graviditet
14/5I får lige et link der virkerLivet med børn
14/5Jeg handler stort setLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Medicin til baby med dårlig mave
Sundhedsplejerske Hej Kan jeg give min søn på 21 månder probiotika hver dag? Hans m...
Min datter leger primært med enebørn
Familierådgiver ​​Hej Gitte​Dette er måske et lidt usædvanligt spørgsmål, men&nbs...
Annonce