Din søgning gav:

 

Badedragt!!!!

12

Jarner

14. februar 2004 - 17:54 | Tilbage til mødregruppen

Jeg har meldt mig til noget bevægelse i vand og står nu og mangler en badedragt jeg kan være i. Det eneste sted jeg har fundet en, er i Magasin og den koster 400...det synes jeg måske er lige i overkanten. Så, hvis der er nogen der kender et sted hvor man kan købe en til rimelig pris, vil jeg være rigtig glad :-) Gine 24+5


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (21)

12

Musen23

14. februar 2004 - 18:30 | Tilbage til mødregruppen

Ja hvad med H&M ??

Jeg talte faktisk med min svigerinde i telefon i går om det samme....Hun har netop købt en sort vente-badedragt i H&M i Lyngby til 150 kr !

Og mon ikke sortimentet er nogenlunde det samme,ellers kan det sikkert skaffes hjem !

Ønskebørn har dem til 250 kr,men jeg satser på H&M når jeg skal ud og investere i en :-)

Knus Rikke 24+2

Log ind for at besvare indlægget |

12

kblarsen

14. februar 2004 - 21:17 | Tilbage til mødregruppen

Ingen i H&M...

Hejsa... Jeg har været i H&M for at købe en men forgæves både i Lyngby, Hundige,Helsingør og på strøget og en der ligger ved rundetårn (H&M Kids) og ingen af stederne havede de nogen jov men det var ikke til gravide og den kunne ikke komme op over maven og den kostede også 150 kr og den til gravide koster 180 til 200 kr...;0) Jeg har bestilt en på H&M Rowells men der er over 8 ugers vente tid - så nu har jeg fået fat i en brugt til 65 kr... Held og lykke med jagten...

Knus Karina 23+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

marip00

14. februar 2004 - 21:32 | Tilbage til mødregruppen

Badedragt

Hejsa.
Jeg har selv været på jagt efter en badedragt, og jeg fandt en ventetøjsbutik, der havde ophørsudsalg, så jeg var ret heldig.
Jeg var i Hunkemöller inden, og de sagde, at de fik badetøj - også til gravide - i midten af februar, og det er jo ved at være. Desuden har de badedragter i Abovo til 249,- og de kan bestilles på www.abovo.dk, hvor du også kan se den (under kollektion - øvrig ventetøj). Jeg har set den i forretningen (Odense), det ligner den model/det stof, de har i mange af ventetøjsforretninger til noget højere priser.

Jeg håber, du finder en:-)

Mange hilsner Marianne

Log ind for at besvare indlægget |

12

sommer06

14. februar 2004 - 21:51 | Tilbage til mødregruppen

H&M i Herlev

Jeg så lige at H&M i Herlev har fået badedragter hjem, så vidt jeg husker til 150 kr. Selv har jeg købt en brugt badedragt til næsten ingen penge.

vh Dorte

Log ind for at besvare indlægget |

12

kasnan

15. februar 2004 - 7:48 | Tilbage til mødregruppen

på nettet

kan du købe en hos abovo til ca 250 eller du kan købe den i Mummi ventetøj butikkerne der har jeg købt min til 249

Log ind for at besvare indlægget |

12

hekon

15. februar 2004 - 10:10 | Tilbage til mødregruppen

Faktisk så

har jeg aldrig haft en rigtig graviditets badedragt, og vi svømmer en del her i huset, især da jeg ventede mig sidste gang. Men skal bare finde en til en billig penge, jeg fandt nogen til 30 kr stykket i Bilka. Man kan ikke bruge dem bagefter da de bliver udviddet meget. Men ellers så god jagt.
Knus Henriette

Log ind for at besvare indlægget |

12

bittenbrun

15. februar 2004 - 10:47 | Tilbage til mødregruppen

Badedragt...

Hej

I det nye forårskatalog fra H&M har de en graviditetsbadedragt til 179,- Den er sort og ser ok ud. (side 121)
Gå ind på www.hm.com eller bestil kataloget på 70212200. Tingene fra kataloget kan ikke købes i butikkerne, men kommer med posten. Det er nemt og billigt.
Held og lykke, og god fornøjelse med svømningen...

Kærlige tanker fra
BB

Log ind for at besvare indlægget |

12

15. februar 2004 - 13:11 | Tilbage til mødregruppen

Badedragt købt hos Mummi

Jeg har købt en sort badedragt hos Mummi til 249 (måske er den kommet på udsalgt nu). ´

Er det i øvrigt i København/ Fr. Berg du skal starte på bevægelse i vand? Jeg kigger nemlig selv efter noget, men via Familieskolen (i DGI byen) er der ventelister - øv...

Log ind for at besvare indlægget |

12

Jarner

16. februar 2004 - 11:33 | Tilbage til mødregruppen

Tak for alle de mange gode idéer :-)

Har pøvet HM på strøget. De havde ingen :-/

Ja, det er i DGI-byen jeg skal starte. Det er hos APA. Tjek deres hjemmeside på www.apa.dk. De har mange ting at vælge imellem :-) Gine 25+0

Log ind for at besvare indlægget |

12

DorteSH

16. februar 2004 - 12:07 | Tilbage til mødregruppen

Billig badedragt

Jeg var inde og ose i en ventetøjsbutik, der ligger lige ved siden af Nørreport station. Jeg mener, de havde en badedragt til 99 kr. En sort sag, meget enkel uden de helt store finesser, men til 99 kr. er det jo også ok. Butikken hedder City Mama Shop, og ligger på Nørre Voldgade 92, lige ved siden af Irma-butikken tror jeg.

Log ind for at besvare indlægget |

12

tinehj

18. februar 2004 - 10:29 | Tilbage til mødregruppen

H&M i Herlev har badedragter

Log ind for at besvare indlægget |

12

Jarner

18. februar 2004 - 11:14 | Tilbage til mødregruppen

:-( Koster 300 der...

Log ind for at besvare indlægget |

12

Jarner

18. februar 2004 - 11:17 | Tilbage til mødregruppen

...altså i den på Nørreport

Har ringet til HM i Glostrup. De siger at de har badedragter, men kun op til str. 44...jeg bruger 46. Nu tager jeg derned alligevel og prøver den. Hilsen Gine 25+2

Log ind for at besvare indlægget |

12

ullamartin

18. februar 2004 - 20:50 | Tilbage til mødregruppen

H&M på nettet

Så lige at H&M Rowells har en sort gravid-badedragt til 179,- (men så skal man selvfølgelig betale porto og diverse, men hvis man skal have mere kan det jo godt betale sig...)

Ulla 24+1

Log ind for at besvare indlægget |

12

MarleneLykkegaard

18. februar 2004 - 22:39 | Tilbage til mødregruppen

Hej Ulla

Jeg kunne ikke lige finde et "passende sted" at skrive til dig på. Jeg er noget misundelig over at du får gratis zoneterapi på dit job!! Hvad laver du???Mangler i nogle ansatte???? Og er det noget jeg kan lære?? Nå men der er nok lige en detalje med transporttid, jeg bor ved Viborg! så jeg må nok fortsætte med at lette pungen og betale for nydelsen. Ved du om det har sat jeres sygefravær ned på din arbejdsplads?? Måske skulle jeg foreslå min arbejdsplads at give et tilskud til det, det er jo også i arbejdspladsens interesse at medarbejderne er helt på toppen, det er måske lidt lettere end at skifte job og måske branche!!
God fornøjelse fremover, jeg håber at det ikke bliver for surt for dig at gå på barsel, så du ikke kan få gratis zoneterapi! K.H. Marlene der netop har fundet vejen til afslapning.

Log ind for at besvare indlægget |

12

ullamartin

18. februar 2004 - 22:47 | Tilbage til mødregruppen

Hej Marlene

Jeg er postbud så det kan du sikkert lære i løbet af et splitsekund - kræver ikke den store hjerne :o), men måske ikke det værd hvis du skal pendle fra Viborg til København?? he he
Vi har både afspændingspædagog og zonetrapi tilknyttet og jeg tror nok det har nedsat sygefraværet væsentligt men jeg har faktisk ingen tal eller noget (men det må være højt for ellers var det blevet sparet væk for lææængst hvis jeg kender dem ret)

Zoneterapeuten hos os er så supersød så jeg må godt komme ind og få behandlinger selvom jeg er på barsel (juhuuu) og tilmed tog han også min kollegavenindes knægt da han havde kolik - ledelsen checker nemlig ikke hvem der får behandlinger og for hvad. De er glade bare det kan ses på sygefraværet. Jeg synes helt klart du skal anbefale det på dit arbejde - om ikke andet så i en test-periode så de kan se om der er forskel på sygdommen (om det kan betale sig).

Vores er der en enkelt dag om ugen og det samme med afspændingspædagogen.

Ulla :o)

Log ind for at besvare indlægget |

12

MarleneLykkegaard

19. februar 2004 - 17:06 | Tilbage til mødregruppen

personale pleje på HØJT plan!

Det lyder godt nok utroligt dejligt!!! Måske jeg bare skulle forhøre mig om det er noget de har hos postvæsnet i Viborg!!
Det er da super at du stadig kan blive nusset om selvom du er gået på barsel, jeg syntes altså at det er genialt! Hvad med afspændingspædagogen har du pøvet hende/ham?? Er det lige så fedt?
Det er da noget man kan blive arbejdsnarkoman af, så det er klart også til virksomhedens fordel!

Misundelige hilsner Marlene

Log ind for at besvare indlægget |

12

ullamartin

19. februar 2004 - 17:19 | Tilbage til mødregruppen

Jeps....

Det er nemlig bare superskønt. Og en tarvelig måde at holde folk på arbejdspladsen på (burde jo tage mig sammen og få den uddannelse inden jeg bliver alt for gammel) :o)
Jeg gør også stor brug af afspændingspædagogen - det er også fantastisk. Og bare lige for at gøre det ekstra superfedt så har vores afspændingspædagog undervist i fødselsforberedelse i mange år - så hun ved bare ALT om graviditet og kroppen. Helt vildt fedt når man lige har nogle spørgsmål.....
he he sidst jeg var til jordemoder fortalte hun løs om fordelene ved at gå til fysioterapeut men det skulle man jo selv betale for ... så sidder man lige og føler sig superpriviligeret :o)
Her har jeg bandet min arbejdsplads langt væk i mange år men nu kan jeg alligevel se nogle fede fordele. Barselsordningen er iorden, jeg scorer omsorgsdage og der bliver nusset om min krop. Det er det rene himmerrige :o)

Ulla

Log ind for at besvare indlægget |

12

MarleneLykkegaard

20. februar 2004 - 18:03 | Tilbage til mødregruppen

Himmerige

Ja, hvad skal du med en uddannelse nu? Du har jo alligevel alle fordelene! Og det er så her at jeg undlader at nævne noget med løn! En anden fordel som post er at man har fri, når man har fri, der er nok ikke så mange tankér om hvordan det går de forskellige pakker når man har fri, det kunne jeg godt bruge. Jeg er pædagog og det kan være svært at koble helt af når man endelig er hjemme, men sådan er det jo når det er mennesker man har med at gøre. Og min løndel taler jeg heller ikke om for det gode vejr har lige gjort mig glad og jeg gider ikke være trist igen! Hav en rigtig god weekend, (hvis du kan slippe væk fra din afspændingspædagog!)

Log ind for at besvare indlægget |

12

ullamartin

20. februar 2004 - 18:12 | Tilbage til mødregruppen

hmmmmm

jaaaa, men nu er der jo det ved posten at det er netop der man har rigtigt brug for afspænding og så videre .. det slider sgu lidt på kroppen. Og ja - det er fedt at når man har fri så har man næsten glemt hvor man arbejder :o)
God weekend til dig også.... vejret er suverænt og det skulle vist holde weekenden over.
Ulla

Log ind for at besvare indlægget |

12

kab

27. februar 2004 - 9:38 | Tilbage til mødregruppen

180 kr.

for en fin sort en hos www.ammetøj.dk.
har selv købt en, den er fin nok.

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Opdragelse og parforhold: Hvordan tackler jeg, at vi er forskellige?
Familierådgiver Hej GitteJeg lever sammen med min kæreste (en kvinde). Hun er 47 år, o...
Tidlige tegn på graviditet
Jordemoder Kære CamillaJeg har de sidste 2 uger gået med lidt ondt i maven, lidt ...
Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Annonce