Din søgning gav:

 

Svedeture, sure opstød etc etc

12

kristinesco

6. august 2003 - 18:25 | Tilbage til mødregruppen

Puh - er der andre som har det ligesom mig? Jeg får svedeture om natten (vågner 5 gange badet i sved), snorker (eller vågner ved at "der er én som snorker" - og finder så ud af at det er MIG!), får sure opstød ret ofte efterhånden og har de der dumme ligamentssmerter som gøre at jeg snegler afsted...

Jeg synes altså ikke at det er såååå fedt at være gravid... jo - jeg er lykkelig når jeg kan mærke hende sparke og blir helt salig indeni - men nøjer hvor jeg synes det er træls ikke at være den samme længere, og ikke kunne så meget...

Undskyld hvis det lyder brokkende - det ER ikke ment sådan! Jeg kan bare ikke få ud af mit hoved at jeg lidt synes at det er sådan noget "små-pjat" og jeg har lidt svært ved at tage den med ro etc. Og så ligger det også, at en arbejdskollega altid skal fortælle mig om de dér super-kvinder, som bare klarer deres graviditet til bavour...og så føler jeg lidt, at jeg burde kunne gøre det samme (og lister mig ud af døren kl. 15 selvom jeg burde være gået en time før :-)

Knus fra Kristine (i uge 23)


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (4)

12

6. august 2003 - 18:41 | Tilbage til mødregruppen

Hej Kristine

Det der med at vågne om natten badet i sved kender jeg alt for godt. Jeg sover ikke særlig godt og vågner jeg ikke fordi jeg sveder ja, så vågner jeg fordi jeg har ondt i ryggen og ikke kan ligge ned.
Du har ret i, at det er træls at man ikke kan det samme mere som man kunne før. Jeg glæder mig da vildt til at blive mor, men af og til tænker jeg også, at dette her bliver det eneste barn for at døje med svedeture, ondt i ryggen og jeg kunne blive ved er jeg pisse træt af.
Vi har været inviteret til så mange fester og i starten generede det mig ikke, at jeg var gravid, men at være den der gang på gang skal sidde og høre på fulde folk med historier om at dengang deres moster var gravid var hun meget større bliver tungt at høre på i længden - derudover er det også altid hvem kører hjem - hvem tror i ? MIG sq! Hov nu lyder jeg også en smule brokkende - jeg trængte også lige til at komme af med noget. Vi må bare tænke på at vi glæder os til at blive forældre og at alle de gener og hvad der ellers er heldigvis kun er for en periode...:o)

loren 22+4

Log ind for at besvare indlægget |

12

anjalykke

6. august 2003 - 18:59 | Tilbage til mødregruppen

i samme båd...

hejsa...

Har det på helt samme måde som dig... Jeg vågner også badet i sved og generelt har jeg det meget varmt.
Får også sure opstød og har mange ligament smerter.
Jeg er desværre blevet sygemeldt for 2 uger siden pga mange og kraftige plukkeveer og så hjælper det jo ikke at min livmoder er overfølsom... ret ufedt. Det er ikke lige sådan man håbede og forventede ens graviditet skulle gå.
Det med jobbet kender jeg godt. jeg er Social og sundhedshjælper på et plejehjem og min chef nød at fortælle om en kollega (som da jeg startede var på barsel) der slet ingen sygedage havde under graviditeten osv... alt var bare så fint... gab!
Så jeg slæbte mig igennem dagene, græd inde hos mine beboere og havde bare så ondt i al hemmelighed, indtil det til sidst blev opdaget og jeg blev sendt hjem. Både lægen på fødegangen og min egen læge har sygemeldt mig resten af graviditeten, men alligevel selv om jeg ved der er grund til at jeg går hjemme har jeg meget dårlig samvittighed over at mine kollegaer nu pga mig har ekstra travlt. Men har både talt med kollegaerne og chefen og de siger alle jeg ikke skal tænke på det, bare passe på min baby. Det er den der er vigtigst!

Så husk det når du stresser rundt. Slap af... du er gravid og du gør kun dig selv en bjørnetjeneste ved at tro du kan klare det samme som før og tro du skal leve op til andres krav.
Lyt til din krop, så skal den og babyen nok fortælle dig hvad den har brug for...

Held & Lykke

Anja 21+6

Log ind for at besvare indlægget |

12

sille73

6. august 2003 - 21:29 | Tilbage til mødregruppen

Åh, Stine!

Da jeg læste dit indlæg, kom jeg til at tænke på, at jeg måske var kommet til "at træde dig lidt over tæerne" med min mail til dig forleden. Jeg skrev jo, at jeg havde det så godt, masser af energi osv. Men jeg håber bestemt ikke, at du opfattede det som om, at jeg ville demonstrere et eller andet (som din arbejdskollega).

Jeg ved udemærket godt, at det er meget individuelt, hvordan ens krop bliver påvirket af en graviditet - og at det desuden også kan svinge meget undervejs. Mine graviditeter har bare altid være meget nemme - selvfølgelig bortset fra til sidst, hvor jeg er tyk som en tønde og voldsomt besværet af det!

Men jeg kunne aldrig drømme om at beskylde dig eller andre for at være mindre "super kvinder" (dit udtryk), fordi I døjer med flere gener end jeg.

Jeg har fuld forståelse for, at det ikke altid må være som at svæve på en lyserød sky, hvis man har mange ligamentssmerter eller lignende. For det er da hårdt arbejde for en krop sådan pludselig at være gravid. Og selvfølgelig må man da brokke sig over det! Du skal bestemt ikke føle, at du skal skamme dig over det.

Jeg ved jo også, hvilken kamp det har været for dig at blive gravid - og hvor meget du glæder dig over lille-pigen! Det bliver jo ikke overskygget af, at du beklager dig over din ændrede og besværlige krop, vel?

Men uanset hvad - besværet eller ikke - så ender vi altså alle op med samme resultat: baby til december! Og ligegyldigt hvordan vi nåede dertil, så har vi alle klaret det med BRAVOUR!

Hilsen Sille (21+1)

Log ind for at besvare indlægget |

12

kristinesco

7. august 2003 - 13:54 | Tilbage til mødregruppen

Hej igen søde dejlige pir'

Tusind tak for opbakning :-) Her syntes jeg lige at jeg var den eneste som ikke lige kan hoppe rundt som en glad "julegris" - og så er det altså bare rart ikke at være den eneste! (Altså - jeg ville jo gerne bare ha at vi alle havde det godt - misforstå mig ik :-)

JO - det er om at tage den med ro. Allerhelst ville jeg gerne sygemeldes -hi! Men det er fordi jeg er bare så smadret efter 5 timer på job, og det er irriterende at sidde og overveje frem og tilbage hvornår jeg nu kan tillade mig at smutte uden de store problemer... Jeg KAN godt være der de timer, men jeg synes det er hårdt at være så træt resten af aftenen plus den næste dag med... Når jeg har fri laver jeg jo også en masse - men det er jo i mit eget tempo, og jeg tager mig mange pauser undervejs. Fx fik jeg pudset vinduer i mandags, men det tog mig også næsten hele dagen. Og jeg var træt bagefter - men ikke fuldstændig mast som jeg ofte er efter jeg har været på job.

Det er noget jeg altid har syntes var svært - dén der med, at jeg ikke er særlig frisk, men heller ikke føler mig syg nok til at "meld mig syg" - kan I følge mig? Problemet er bare, at det er sværere på jobbet at passe på sig selv end hjemme ik... og så får jeg den dårlige samvittighed, fordi jeg jo godt kan lave en del herhjemme - og så føler jeg, at så burde jeg jo også kunne klare det job...

Søde Sille - selvfø'li opfattede jeg ikke din mail negativt! Jeg er bare kanon glad for at du har det så godt som du har det! Jeg er faktisk uendelig glad for, at du har det så godt - det har du virkelig fortjent oven på alt det som du har været igennem :-)

Tak for jeres søde ord endnu engang. Jeg vil prøve at lade være med at føle mig som en piv-skid og så tage den lidt mere med ro :-)

Mange knus fra Kristine

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
25/5Alt Om Børn | Sauna og damp badJordemoderens debat
25/5Hej. Jeg ville ikke anbefaleOrdet er frit
24/5Jeg har købt en udendørsJordemoderens debat
24/5God erfaring med NeonateLivet med børn
24/5Find flere ideer herOrdet er frit
22/5Børn med søvnproblemerLivet med børn
22/5Sandaler...Ordet er frit
16/5Sygemelding (anden årsag) og fødselsklip? SU?Graviditet
14/5I får lige et link der virkerLivet med børn
14/5Jeg handler stort setLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Medicin til baby med dårlig mave
Sundhedsplejerske Hej Kan jeg give min søn på 21 månder probiotika hver dag? Hans m...
Min datter leger primært med enebørn
Familierådgiver ​​Hej Gitte​Dette er måske et lidt usædvanligt spørgsmål, men&nbs...
Annonce