Din søgning gav:

 

Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

5693

2. maj 2006 - 14:14

Jeg har læst debatten om alle mødrenes manglende sexlyst, og jeg har til dels fået nogle brugbare informationer. Men hvad gør man nu, når det er MANDEN, der helt har misten lysten til sex?
Jeg fødte for 8 uger siden, og det er egentlig ikke fordi, at jeg render rundt og har lyst til sex konstant, men efter 9 månerder hvor jeg gradvis blev større og større, følte jeg mig løbende mindre attraktiv, så den forsvundne sex var til at acceptere. Er det så ikke i orden, at eftersom man har smidt ca. 25 kilo, har født et pragtfuldt barn og føler sig oven på igen, at man har lyst til at blive bekræftet af sin partner? Jeg får tudeture, har snakket med min mand om det hele, men ligemeget hjælper det... Jeg vil gerne gribe det hele rigtigt an, uden at ødelægge chancen ved at presse ham for meget, er der nogle der har det ligesom mig ??


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (5)

5693

kikki1975

5. maj 2006 - 12:50

Re: Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

Hej

Her hjemme har vi det på samme måde, min mand har heller ikke meget lyst og jeg får også tudeture over det og vi snakker også om det, men det hjælper heller ikke meget, og når jeg ligger op til noget er han meget træt og siger at jeg vælger meget dårlige tidspunkter. Jeg har også spurgt ham om han ikke tænder på dig mere og det siger han at han gør, men det er meget svært at forholde sig til. jeg bliver også ked af det og vil bare håbe at vi kunne nyde hinanden noget mere. men jeg har det sådan nu, jeg vil ikke ligge op til noget, nu må han komme til mig. Men han ved hvordan jeg har det og det er det vigtigste.

Log ind for at besvare indlægget |

5693

annapurna

7. juni 2006 - 21:49

Re: Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

Min søn er lige blevet et år og min kæreste har ikke rigtig taget initiativ til sex siden jeg var helt nygravid. Hertil skal det tilføjes at jeg faktisk ikke på noget tidspunkt, måske pånær et par uger efter fødslen, har været uden lyst! Han har afvist mig et par gange og det har såret mig enormt, så jeg venter på hans initiativ? Jeg bliver også frygtelig frustreret over det ? og mine forsøg med samtalen er heller ikke faldet godt ud. Sex og berøring har fyldt rigtig meget i vores liv sammen før, så jeg føler ind imellem at der er rungende tomt imellem os ? naturligvis udover at der er kommet en fantastisk herlig lille gut ud af vores kærlighed. Men jeg synes det er så vigtigt at holde liv i intimiteten for at bevare noget sammen i forholdet som ikke handler om børn, men netop er specielt 'voksent'. Jeg er ved at være så langt ude, at mit håb er dalende og min adfærd er ændret fordi jeg netop ikke tør presse ham ? heller ikke på andre ting nu ? det er som om han har fået en mystisk magt over mig ved sin vedholdende afstand til mig og min lyst. Fordi der er gået så lang tid nu, mere end 1 1/2 år, så er det nærmest som om min egen lyst også bliver mindre og der går længere og længere tid imellem at jeg tænker over det. Jeg er faktisk helt glad for at nogen har bragt problemet op her? så ruller tankerne igen og noget drastisk må gøres! Det er et farligt skråplan, som jeg vil advare mod på det stærkeste. Det er hårdt nok for parforholdet at blive forældre!
HJÆLP! Hvad gør vi?

purna

Log ind for at besvare indlægget |

5693

becomeamum

12. juli 2006 - 12:41

Re: Re: Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

Hej Piger og mødre

Ihhh hvor er det bare skønt at dette tema bliver bragt op. Jeg har i et par måneder gået og været dybt frustreret. Min største frygt skete; min mands sexlyst til mig er ikke som før jeg blev gravid.
Jeg har som flere af Jer beskriver, haft utallige tudeture og det er ikke kun hormonerne som gør jeg er mere sensitiv.
Jeg er endda kun i uge 23, så der er langt igen, og selvfølgelig også en periode efter fødslen hvor sexlivet er lidt i dvale.
Vi taler meget åbent i vores forhold og har altid gjort det. Vi har også altid været meget aktive på det intime område, så det er en helt ny verden for mig, at se min mand midste lysten til mig.
Jeg forstår godt når han siger, at når han kigger på mig, er det ikke sex der vækkes i ham, men omsorg, kærlighed og beskyttelse. Jeg ved jo godt i mit rationelle hoved, at rent dyrisk ville en hanløve jo aldrig hoppe på en drægtig hunløve, men der imod beskytte deres teritorium, og sørge for hende. Og vi mennesker er jo ikke så langt fra dyreriget når det kommer til forplantning. Det er da en lille trøst, men det hjælper jo ikke meget på mit behov for det intime liv som er med til at gøre vores forhold til noget særligt og unikt. Jeg har jo stadig brug for hans bekræftelser og hans begær efter mig. Det har jeg sagt til ham flere gange, og vi er da heldigvis enige om at det hurtigt kan blive en hvilepude som undskyldning for ikke at være seksuel aktiv.
Det som kan sårer mig aller mest er at vide han, som alle andre mænd, begærer smukke kvinder, så jeg bliver nu hurtigere usikker på mig selv i takt med at jeg bliver større. Jeg gør meget for ikke bare at give slip og blive ligeglad med mig selv. Jeg træner stadig 3-4 gange ugentlig. Tager lækkert tøj på og prøver så vidt muligt at gå uden om slikskålen.... hhmmm jeg prøver ;-)
Men piger/mødre, jeg tror det vidtigste vi kan gøre er, at kommunikerer åbent om vores behov så de indser et medansvar for deres manglende initiativ, og at et forhold skal der arbejdes på hver dag, lige som alle andre relationer skal det plejes, og især endnu mere når der er familieforøgelse igang. Det er så let at indtage en inaktiv rolle og bare blive praktisk i sit forhold, og derved holde distancen. Det er højst sandsynligt at nøglen ligger i hvad man ønsker distance til og for? Jeg tror også det er vigtigt at huske på at mændene også kan føle en stor personlig usikkerhed i forhold til hans nye rolle som far, og Jer som kærester, venner og praktikere. Pludselig bliver de forskellige kasketter meget tydligere når der kommer et lille barn ind i familien. Så tålmodighed og åben kommunikation er de bedste redskaber jeg kender til, og som jeg kan giver videre med god erfaring.
Jeg tror også at det er vigtigt når vi så åbent har´kommunikeret ud hvad vi har behov for og ønsker i stedet for!! At vi IKKE ændrer adfærd, for det er med til at gøre ham endnu mere usikker på sin nye rolle og hvordan han skal præsterer. Måske lider han af en præstationsangst, og hvor mange mænd er isant til at erkende dette problem, hvis de ikke engang har erkendt det for dem selv?

Jeg ønsker Jer alle rigtig meget held og lykke, både med sexlivet med med bebserne ;-)
Rigtig god ommer.

Mange sommerhilsner

Christina

Log ind for at besvare indlægget |

5693

milcas

3. maj 2007 - 8:15

Re: Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

Jeg ved at min mand var lidt "nervøs" ved det i starten da jeg havde født.
Han havde faktisk brug for at vi talte om det og at han kunne få lov til at se og røre mig dernede med lys på, fordi han gjorde sig så mange forestillinger om hvad der kunne være sket.
Da han fik undersøgt det selv med egne øjne, og kunne mærke at jeg havde lyst fik han hurtigt mod på det igen.
Vores sexliv er fantastisk nu, næsten bedre end før jeg fødte.

Log ind for at besvare indlægget |

5693

milcas

3. maj 2007 - 8:43

Re: Hvad nu, når MANDEN mangler sexlysten???

Og så vil jeg forresten osse lige sige at det er jo osse nyt for jer med de roller I har. Måske det er lidt svært for din mand at se dig som "hans lille sexkilling", når han kun lige er ved at vænne sig til at du er jeres barns mor.
Men bare rolig, det skal nok komme.
Og jeg kan SAGTENS forstå at du gerne vil bekræftes, når du nu føler dig lækker (på den sexede måde) igen.

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

4-årig tager billeder af sine kønsdele
Sundhedsplejerske HejJeg skriver, fordi jeg her til aften, da jeg var gået i seng, gik i...
Hjælp! Mit 5-årige barn døjer med rygsmerter
Sundhedsplejerske HejsaJeg skrev herinde for 3 uger siden angående min datter, der pluds...
Brug af TV og tablet før sengetid kan give dårlig søvn
Sundhedsplejerske HejsaJeg er bange for, hvad der lige nu sker med min 5-årige datter. J...
Annonce