Din søgning gav:

 

Der var ikke noget foster

13

27. marts 2007 - 14:03

Blev indlagt i går formiddags i uge 11 på grund af blødning og ved skanning, blev det konstateret, at der ikke var noget foster. Få timer senere blev jeg lagt i narkose og fik en udskrabning og i går aftes fik jeg lov at tage hjem igen. Nu er det hele bare så tomt.
Diagnosen lød på blighted ovum/missed abortion. Det lille embryo har simpelthen aldrig udviklet sig til et foster, men min krop har fortsat graviditeten alligevel - indtil i går. Det er under en uge siden, jeg var ude at købe ventetøj, fordi jeg ikke kunne være i mine almindelige bukser længere.
Jeg har så svært ved at fatte, at alt den kvalme, alle de muskelspændinger og den voksende mave ikke gemte på andet end et sort hul på en skannerskærm.
Lægen sagde, vi måtte prøve igen, så snart jeg er færdig med at bløde om 1-2 uger. Hun sagde også, at hvis det trak ud med at blive gravid igen, var der mulighed for at få en henvisning til en gynækolog og få lidt hormomhjælp. Er der nogen, der har nogen erfaringer med det?
Jeg er 43 år, og vi havde prøvet i næsten to år, da jeg blev gravid for nylig. Tanken om, at jeg måske aldrig kan blive gravid igen, er næsten ikke til at bære.

Må heldet være med jer andre
Sophie, som nåede til 10+5


Log ind for at besvare indlægget

Del med andre

Facebook Twitter Twitter

Svar (10)

13

okpara

27. marts 2007 - 15:13

Re: Der var ikke noget foster

Hej Sophie

Jeg føler virkelig med dig..prøvede det samme i 2005..så denne gang var mit sidste forsøg, da jeg ikke ville udsætte mig selv igen for den mentale dukkert, som det er, at abortere flere gange i træk.

Jeg håber, at hvis I/du stadig vil senere, at det så også lykkes.

Pia

Log ind for at besvare indlægget |

13

sjoegreen

27. marts 2007 - 23:33

Re: Re: Der var ikke noget foster

Kære Sophie.
Det gør mig så ondt for dig... - jeg ved præcis hvordan du har det - har selv været der en del gange.

Første gang nåede jeg til 14. uge, indtil jeg havde en minimal blødning, jeg blev scannet og der var - som hos dig - intet foster.... - men alt i min krop havde fortsat graviditeten, og min livmoder var ligeså stor som den skulle have været i 14. uge.....

Det er - som du selv beskriver- så underlig tomt, og så uendelig trist.

Jeg har selv svært ved at blive gravid, men har ikke alderen imod mig, så selv om det ikke kunne gå stært nok med at komme igang igen, så havde jeg ikke den stress faktor oven i.

Din alder taget i betragtning, og det at du har svært ved at blive gravid, for mig til at syntes, at du skal tage imod lægens tilbud om hjælp, hvis ikke du er blevet gravid indenfor nogle måneder.

Til din fordel taler det dog, at det statistisk er lidt lettere at blive gravid i månederne efter en udskrabning.

Jeg venter nu vores 3. barn (som har det strålende), men det er min 7. graviditet.

Jeg føler med dig - det bliver hårdt de næste uger, nu når du liiige havde vænnet dig til tanken, og havde følelsen af næsten at være i sikkerhed.

Næste gang, vil du sikkert blive scannet meget tidligt, så du under ingen omstændigheder skal gå så længe uden at vide noget.

Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke, og håber der er bid hurtigt igen.

Mange hilsner fra Christina.

Log ind for at besvare indlægget |

13

28. marts 2007 - 9:29

Re: Der var ikke noget foster

Kære Sophie
Hvor er det tragisk - føler virkelig med dig. At være nået så (forholdsvis) langt, og have alle symptomerne - og så - ingenting. Det må være som at falde ned i et stort sort hul.
Håber du snart bliver gravid igen - om ikke andet så med lidt hjælp fra lægerne.

Mange hilsner
Bodil

Log ind for at besvare indlægget |

13

gos4unger

28. marts 2007 - 9:41

Re: Re: Re: Der var ikke noget foster

Hej Christina,
Mange tak for dit svar - det varmede. I dag er mandagens hændelser ved at sætte sig lidt mere. Jeg har haft ondt i nat og nærmest følt, hvordan livmoderen er ved at trække sig sammen og komme tilbage til normal størrelse. Blødningen er meget svag, er det normalt efter en udskrabning?

Brysterne faldt allerede i går og det fik mig til at føle mig endnu mere tom. Jeg forsøger på at glæde mig over de fem-seks uger, hvor vi var lykkelige blivende forældre og gik og drømte om at købe en rød barnevogn, men det er svært lige nu.

Familien har ikke fået at vide endnu, hvordan det er endt. Det har der ikke været overskud til. Alle var så spændte på det, og vores lille ny ville være blevet en møgforkælet efternøler med bunker af ældre fætre og kusiner.

Jeg har tre store børn fra mit første ægteskab på 14,12 og 8 og de daglige gøremål med dem, giver trods alt det hele lidt mening midt i tristheden. De har taget det meget bogstaveligt. Min yngste søn på 8 spurgte, om vi så kunne få en anden baby, når det nu ikke var gået. Det sagde jeg, vi håbede på - så sagde han OK og legede videre.

Det glæder mig at høre, at du er godt på vej med nr. 3 - og jeg synes, du er mega sej, at du er blevet ved trods mange fejlslagne graviditeter.

Jeg er også glad for at høre, at statistikken er med mig i månederne efter en udskrabning, det var jeg ikke klar over.

Vi er nu fast besluttet på at kæmpe videre med sund mad, nul alkohol og masser af sex. Min nuværende mand har ingen børn fra før og ønsker sig brændende at blive far.

Kærlig hilsen
Sophie

Log ind for at besvare indlægget |

13

sjoegreen

28. marts 2007 - 11:57

Re: Hej igen....

Hej igen Sophie.

Det glæder mig, at din krop tilsyneladende er hurtig til at komme sig - det er jo alligevel meget rart. Det er helt normalt at bløde så sparsomt som du gør lige nu - for mig har det været sådan, de tre gange jeg har fået en udskrabning (fjerede gang aborterede jeg spontant) at jeg har blødt rigtig meget på selve dagen, eller bare de første timer - herefter har det været meget sparsomt de følgende dage - op til en uge - og så er det igen kommet lidt mere...

Det kan godt tage 7-14 dage inden du holder helt op med at bløde, men det kan vel i grunden også stoppe før....

Jeg kom til at tænke på en pige, i min gamle terminsmødregruppe her på ND, som jeg gerne vil fortælle dig om. - Hun havde et barn i forvejen, men hendes mand havde ingen børn.

Hun var over 40, da vi "mødtes" her på ND i termindsgruppen - da vores unger var vel et års tid, ville de gerne have et barn mere sammen, men nu var hun knap 42, og de mente ikke at de havde alverdens tid (hvilket selvfølgelig også er rigtigt).

Når man først har fælles børn, er det slut med hjælpen fra det offentlige, ligesom aldersgrænsen i det offentlige er 40 år. (Hormon behandling kan man dog godt få, som lægen fortalte dig).

Anderledes forholder det sig jo på de private kliniker, hvor aldersgrænsen er 45 år.

De valgte derfor, simpelthen fordi de ikke ønskede at vente måske over et år på en graviditet, selv at betale for en insemination.
INGEN af dem havde fertillites problemer som sådan, eneste minus var hendes alder.

Ved en insemination, sprøjter klinikken blot mandens sæd op i livmdoeren, på præcis det rigtige tidspunkt, efter at have sikret sig, at kvinden har ægløsning. Jeg kan helt ærligt ikke huske, om hun fik nogle hormoner for at være sikker på ægløsning.
Men faktum er, at hun blev gravid i første hug.

Jeg har lige googlet det, da jeg ikke anede noget som helst om priser - det første der kom op, er følgende link: http://www.danfert.dk/default2.asp?active_page_id=83

Her står det, at det koster 2000 kr. at blive insemineret med sin mands sæd.
Jeg er faktisk temmelig overrasket over, at det trods alt er så billigt.....

Nå, men nu skal I jo lige komme jer over dette her først.

Jeg kan bare huske dengang hende fra min gruppe fortalte om det, at jeg tænkte, at det havde jeg dæleme også gjort, hvis jeg i dén grad havde tiden i mod mig......

Denne her gang har det taget to år, før jeg blev gravid, og helt ærligt, hvis jeg hvde vidst, at det ikke kostede mere, så tror jeg sgu vi havde betalt for det selv for et år siden......

Nå, sikke tanker, nu har jeg jo en på vej.... - så sådan kan man selvfølgelig ikke sige....

Jeg tænkte bare at jeg ville fortælle dig om det, det kunne jo godt være, at du ike vidste hvor billigt det i grunden var.....

Held og lykke med projektet...

Mange hilsner fra Christina.

Log ind for at besvare indlægget |

13

gos4unger

28. marts 2007 - 20:51

Re: Re: Hej igen....

Hej Christina

Mange tak for dit gode råd og medfølelse. Det varmer.

Jeg ved ikke, om insemination vil hjælpe os. Min ægløsning lader nemlig til at være i orden og min mand har fået sin sæd testet og dømt helt normal. Midt på måneden får jeg en karakteristisk stikkende smerte, der varer et par timer eller tre og jeg er 99% sikker på, at det er ægløsningen.

Lige før jeg blev gravid, var vi så småt begyndt at tale med en privat ivf-klinik om at få noget hjælp og de ville ikke tilråde insemination. Lægen sagde, at chancen for succes med insemination kun var cirka 5% for os og det er nogenlunde den samme chance, vi har under egen damp. I stedet blev vi rådet til at gå i gang med en regulær ivf-behandling. Så langt nåede vi ikke den gang, men vi går da og tænker rigtigt meget på det nu.

Min svigerinde siger, at chancen for succes med ivf er god, når man tidligere har fået børn uden problemer. Det var jeg jo glad for at høre, for de officielle statistikker fra klinikkerne er ærligt talt ikke særligt opmuntrende.

Igen tak for opmuntrende ord, gode råd og medfølelse

KH
Sophie

Log ind for at besvare indlægget |

13

Hon9feli

29. marts 2007 - 8:39

Re: Re: Re: Hej igen....

Kære Sophie,

Ville bare lige sende dig mine varmeste tanker og ønsket om al mulig held og lykke fremover.

Jeg oplevede præcis det samme som du i oktober måned (bare i 10. uge) man tror det er løgn, maven er vokset, brysterne spænder og alligevel har fosteret aldrig udviklet sig - Kroppen blive bare ved med at tro på, at man er gravid.

Til gengæld kan jeg fortælle, at jeg blev gravid igen ultimo januar (altså 3 mdr. efter min udskrabning) og denne gang har jeg haft løbende kontakt med min Gyn., der har scannet mig i 7 + 10 uge og indtil videre ser alt perfekt ud - bebsen vokser som den skal og vi glæder os.

Jeg er i dag 10+2 og bliver 42 år til maj - Som du kan se, så kan det lade sig gøre..

Jeg krydser fingre for dig..
Kh
Susanne

Log ind for at besvare indlægget |

13

gos4unger

29. marts 2007 - 9:56

Re: Re: Re: Re: Hej igen....

Kære Susanne,

Mange tak for din hilsen. Det glæder mig ufatteligt meget at høre, at du blev gravid igen så hurtigt. Så tør jeg tro på, at der også er håb for os, selv om statistikken kun levner os en lille chance.

Lægen på sygehuset sagde, vi bare skulle klø på. Du bliver jo gravid, sagde hun, da jeg sad og smågræd under samtalen efter udskrabningen.

Da jeg var yngre, havde jeg ingen problemer med at blive gravid. Mine tre store børn fra første ægteskab er alle kommet i første forsøg.

Derfor troede vi også, at chancerne måske var gode nok, da vi besluttede os for at prøve på at få et fælles barn for to år siden. Indtil i mandags så det ud til, at det endelig var ved at lykkes.

KH
Sophie

Log ind for at besvare indlægget |

13

alicefrance

30. marts 2007 - 16:33

Re: Re: Re: Re: Re: Hej igen....

Et stort kram til dig, det er bare så hårdt at skulle igennem en sådan forløb. Håber at manden og familie er der for dig.

jeg har desværre selv været igennem det 2 gange. Det eneste positive som andre har skrevet et, at man hurtigt bliver gravid igen. jeg er nu i uge 18 og det er så 3. graviditet på et år!!!! jeg er imellemtiden blevet 40, så altså heller ingen årsunge.

Så brug os herinde, snak om det med venner og familie - der er flere end man tror derude der har været igennem det samme.

og ¨så en masse krydsede fingre for at det hurtigt lykkedes igen for jer.

Kram Alice

Log ind for at besvare indlægget |

13

lulu1968

1. april 2007 - 21:31

Re: Der var ikke noget foster

Kære Sophie
Hvor er det trist for jer - det er så svært, når man bare så gerne vil og det ikke lykkes!
Jeg har gode erfaringer med hormoner. Vi havde prøvet at få nummer to i flere år, og jeg blev ved med at abortere. Så blev jeg hormonstimuleret ganske ganske lidt - og nu sidder jeg med den dejligste lille pige. Det kan du roligt gøre, der var ingen bivirkninger overhovedet for mig.
Ønsker dig al mulig held og lykke.
KH Lulu

Log ind for at besvare indlægget |

Du skal være logget ind for at kommentere.
Klik her for at logge ind eller oprette en ny konto.


Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
22/5Børn med søvnproblemerLivet med børn
22/5Sandaler...Ordet er frit
16/5Sygemelding (anden årsag) og fødselsklip? SU?Graviditet
14/5I får lige et link der virkerLivet med børn
14/5Jeg handler stort setLivet med børn
9/5Mor til to og problemer med parforholdetOrdet er frit
6/5mulighederne kan være uendeligeGraviditet
1/5Ville også umiddelbart meneGraviditet
30/4Hjælp en mor til toOrdet er frit
30/4Hjælp en mor til toLivet med børn
Se seneste 100 debatindlæg

10 seneste køb/salg annoncer

Dato:Titel:Pris:
23/7Leander-seng3.500 kr.
23/7Silvercross barnevogn4.000 kr.
17/7Barnevognspuder199 kr.
13/4Salg af nye Kennedy Sko til lagerpriser 175 kr.
2/8LÆKKER BODYPILLOW PÅ UDSALG!!399 kr.
2/6drenge cykel 250 kr.
2/6trammeseng 100 kr.
24/5Hjemmelavet personlige bamser250 kr.
4/5Sød vugge i træ100 kr.
4/5God barnevogn sælges nu900 kr.
Gå til Køb&Salg

Seneste fra brevkassen

Mulige problemer ved sen graviditet
Jordemoder Hej Camilla Jeg er snart 39 og mor til 3 piger på 3, 5, og 7 år. ...
Medicin til baby med dårlig mave
Sundhedsplejerske Hej Kan jeg give min søn på 21 månder probiotika hver dag? Hans m...
Min datter leger primært med enebørn
Familierådgiver ​​Hej Gitte​Dette er måske et lidt usædvanligt spørgsmål, men&nbs...
Annonce