Få en e-mail når dagens
horoskop er klar: Tilmeld her

Horoskop for Skorpionen

Dagens horoskop - Fredag

Din faste beslutsomhed kender ingen grænser, men vær sikker på at du ikke driver rovdrift på dig selv. Stille tid til eftertænksomhed skaber indre balance.

Ugens horoskop - Uge 31

Denne uge begynder med en magtkamp. Situationen har forandret sig både i dit personlige liv og i din karriere. Nye autoriteter er på banen og de har en kreativ dagsorden, som kan være stimulerende for dig, selvom du måske ikke værdsætter det til at begynde med. Partnere har også stærke ideer omkring hvad de vil have, og de ønsker måske at droppe gammel vanetænkning og nyde mere frihed i stedet. Det er en tid hvor du er nysgerrig fordi du har længtes efter at få mere indflydelse og gennemslagskraft, men alligevel løber du ind i personer som ikke har de samme ideer som dig. Måske er det en form for træning.

Månedens horoskop - August

Man kan tilgive dig for at tænke at det har været hårde tider på det sidste. Saturn har været i dit tegn siden september 2013 og har bragt en masse udfordringer, og din tegnhersker Mars har været svagt placeret i Vægten siden december 2013. Det er en proces som har frigivet en hel masse dæmoner, og du har måske følt dig som et hjælpeløst offer.
Men du behøver ikke at bekymre dig længere? nu bevæger Mars sig snart ind i dit eget tegn Skorpionen og efter mange frustrerende måneder vil du være i stand til at hævde dig selv og tvinge din egen dagsorden igennem. I stedet for at være bange for skyggerne vil du svæve højt over det hele og danne dig et godt overblik. Partnere som har været der enten for at hjælpe dig eller bakke dig op, viser deres behov for dig og du bliver mere magtfuld og stærk.
Dertil kommer at nymånen i slutningen af juli falder i det område, der for dig handler om karriere, mens den slår sig sammen med Jupiter, som endelig skifter tegn efter at den har været i Krebsen i over et år. Din læretid er overstået og snart kan du starte på noget helt nyt og få succes. Hvis folk er uenige med dit synspunkt eller forsøger at påvirke dig, så fornemmer du at du ikke længere accepterer et kompromis. Du kæmper for dine drømme og intet kan stoppe dig.

Se flere horoskoper

Se dit barns horoskop

Mødregrupper
Debat
Blog
Køb/salg

10 seneste indlæg i mødregrupperne

Dato:Emne:Mødregruppe:
31/7Graviditets test hvornårAugust 2012
30/7Hej Maria Jeg ville troJuli 2013
30/7hejJuli 2013
30/7Navn...Marts 2015
29/7Tillykke til jer alle:) JegFebruar 2015
29/7Sikke en oplevelse at seFebruar 2015
29/7Vil sende dig en masse godeFebruar 2015
29/7Jeg har netop været tilFebruar 2015
29/7Nå det blev som jegFebruar 2015
29/7NFFebruar 2015
Se seneste 100 mødregruppe-indlæg

10 seneste indlæg i debatterne

Dato:Emne:Skrevet i:
31/7Silver-Russell SyndromINAKTIV - SKRIV IKKE HER: Børn med handicap
31/7Meget tidlige graviditetstegn?Ordet er frit
30/7HjælpGraviditet
30/7Behandling af hvepsestikINAKTIV - SKRIV IKKE HER: Børn og sundhed
30/7Sender en krammerOrdet er frit
30/7NatteroderiLivet med børn
30/7Tror du ikke din mor villeSnart gravid
29/7Hej Jeg har selv (haft) enLivet med børn
27/7Graviditets kvalmeGravide over 35 år
26/7Kvalme...Graviditet
Se seneste 100 debatindlæg

Er du og din partner et godt match?